Problemesex

Horoscopul sexual al lunii ianuarie 2015

Horoscop dragoste saptamanal

Iata ce va rezerva astrele din punct de vedere amoros in luna ianuarie 2015.

 

Berbec

In ianuarie, tot ce tine de dragoste are aspete pozitive pentru Berbeci. Pot aparea si cateva turbulente in ultima saptamana din luna, insa vor fi depasite cu succes. Nu este recomandat sa planuiesti o sarcina luna aceasta. Las-o pentru luna viitoare.

 

Taur

Taurii singuri vor avea multe oportunitati sa-si gaseasca sufletul pereche. Cei care sunt deja cuplati se vor bucura de armonie. Totusi, nu este indicat sa te certi cu partenerul pentru “putere”. Nu este recomandata conceperea unui copil in aceasta luna.

 

Rac

Racii singuri ar trebui sa paseasca cu atentie intr-o noua relatie. Nu lua hotarari importante cum ar fi casatoria sau terminarea unei relatii. Totusi este o luna propice pentru conceperea unui copil. Femeile Rac care raman insarcinate acum sunt binecuvantate cu o stare de sanatate buna.

 

Gemeni

Luna ianuarie este excelenta pentru Gemeni. Cei singuri vor avea mai multe intalniri cu persoane interesante, iar cei care au o relatie vor trai momente pasionale intense. Este recomandat sa eviti conflictele. Este o luna propice pentru planuirea unei sarcini.

Leu

Leii singuri se bucura de multe oportunitati amoroase in luna ianuarie si isi pot gasi jumatatea in randul prietenilor. Cei care au o relatie de cuplu se vor bucura de momente armonioase. Daca planuiti aparitia unui copil in familie, sunt sanse mari sa reusiti in aceasta luna.

 

Fecioara

Nu sunt semne foarte bune pentru Fecioarele singure, mai ales in cea de-a treia saptamana a lunii ianuarie. Dupa aceea insa, sunt sanse mari sa-ti gasesti jumatatea printre colegii de la birou. Fecioarele aflate intr-o relatie de cuplu pot traversa momente dificile. Nu este indicata o sarcina in aceasta luna.

 

Balanta

Dragostea va fi din abundenta pentru Balante in luna ianuarie. Este o luna excelenta pentru conceperea unui copil. Viata de familie este armonioasa si vei petrece momente de calitate alaturi de partenerul de cuplu. Persoana iubita va fi sursa ta de inspiratie.

 

Scorpion

Scorpionii singuri au sanse mari sa-si intalneasca jumatatea in aceasta luna. Pentru Scorpionii aflati intr-o relatie de cuplu, luna ianuarie se anunta armonioasa si pasionala. Nu este exclusa nici conceperea unui copil. O sarcina in aceasta luna este de bun augur.

Sagetator

Viata amoroasa a Sagetatorilor nu este stralucita pana in a treia saptamana a lunii ianuarie. Atat Sagetatorii singuri, cat si cei aflati intr-o relatie de cuplu vor avea diverse preocupari ce le vor tulbura capitolul dragoste. Nu este favorabila planuirea unei sarcini in aceasta luna.

 

Capricorn

Vei participa la multe intalniri sociale, iar acest lucru iti poate imbunatati starea financiara. Cu toate acestea, desele iesiri iti pot afecta relatia de cuplu. Daca nu ai o relatie de cuplu solida, aceasta se poate destrama. Nu lua decizii serioase fara sa te gandesti in prelabil. Nu este recomandat sa planuiesti conceperea unui copil in aceasta luna.

 

Varsator

Varsatorii singuri vor deveni seriosi. Se gandesc la casatorie, insa nu este momentul oportun pentru oficializarea unei relatii in aceasta luna. Varsatorii aflati intr-o relatie de cuplu traverseaza o perioada in care pun in balanta continuarea sau iesirea din relatia respectiva. Nu este o idee buna sarcina in aceasta luna.

 

Pesti

Pestii singuri isi pot gasi jumatatea la una dintre multele petreceri la care vor participa in luna ianuarie. Totusi, nu este indicat sa transformi in ceva serios pasiune de moment. Nu-ti lua niciun angajament in acest sens in luna ianuarie. Pestii aflati intr-o relatie de cuplu vor beneficia de suportul partenerului. Asteapta pana luna viitoare daca planuiesti conceperea unui copil.

 

 

Photo credit: digital_rex / IWoman / CC BY-NC-SA
Exit mobile version