Problemesex

Horoscopul sexual al lunii februarie

Iata ce va rezerva astrele din punct de vedere amoros in luna februarie 2016.

 

 

Berbec

Luna februarie este “aglomerata” pentru Berbeci. Popularitatea lor este in crestere si fac cunostinta cu oameni noi care le aduc oportunitati fie din sfera amoroasa, fie legate de job. Pot fi modificari majore, mai ales pentru Berbecii singuri. Nativii zodiei aflati intr-o relatie de cuplu se vor bucura de cresterea dorintei si petrecerea mai multor clipe impreuna. Calatoriile sunt foarte posibile in aceasta luna.

 

 

Taur

Taurii se bucura de foarte multa energie si este anuntata o crestere a libidoului. De aici si dorinta de a evada de la locul de munca si de a experimenta lucruri noi alaturi de partenerul de cuplu. Momentele de intimidate vor fi dese, iar nativii zodiei vor reusi sa-si surprinda de fiecare data partenerul. Trairile sunt cu atat mai intense dupa 16 februarie.

 

 

Gemeni

O luna prielnica pentru Gemeni care vor dori sa schimbe mai multe lucruri in viata lor. Poate e vorba de locul de munca sau poate de partenerul de cuplu. Sau, poate, pur si simplu, vor sa-si schimbe garderoba si sa inlocuiasca hainele vechi cu unele la moda si sexy. Gemenii singuri vor avea un calendar aglomerat, insa le este recomandat sa nu ignore oboseala. Gemenii “cuplati” pot avea parte de momente intense si fierbinti.

 

Rac

Racii vor avea parte de o luna februarie pasionala, presarata din plin cu intalniri senzuale. Racii singuri se pot bucura de prezenta unei persoane neasteptate. Se anunta o invitatie intr-un restaurant special, in preajma zilei de 14 februarie. Racii implicati intr-o relatie de cuplu sunt sedusi si rasfatati de catre persoana iubita. Recomandarea astrologilor pentru nativii zodiei este sa fie atenti la capitolul gelozie.

 

 

Leu

Frumosul si curajosul Leu pleaca la vanatoare, iar luna februarie ii promite o multime de reusite. Daca pana acum s-ar fi putut simti neglijat, de-acum lucrurile se schimba, iar Leul va fi in centrul atentiei tuturor. Atat Leii singuri, cat si cei implicati in relatii de cuplu se vor bucura de momente de rasfat intense alaturi de partenerii lor.

 

 

Fecioara

Pentru Fecioare se anunta o luna februarie nelinistita. Cu cat incearca sa isi gaseasca momente de liniste, cu atat vor fi inconjurati de mai multa lume. Fecioarele singure isi pot intalni jumatatea, alaturi de care vor trai experiente incitate. Fecioarele angajate intr-o relatie de cuplu vor face cateva modificari in rutina sexuala, iar beneficiile se vor vedea in curand.

 

Balanta

Orice e posibil in aceasta luna, asta ca asteapta-te la neprevazut, mai ales cand vine vorba despr dragoste si sex. Balantele singure vor avea parte de multe momente “fierbinti” alaturi de potentiali parteneri, intalniri romantice cu diverse persoane, petreceri in urma carora sa plece “insotiti”. Balantelor “cuplate” li se pregateste o cerere in casatorie sau anuntul largirii familiei.

 

 

Scorpion

Scorpionii isi demonstreaza ambitia in luna februarie. Ei doresc ca lucrurile se se intample, dar sa se intample ACUM. Recomandarea speciala pentru ei de la astrologi este sa nu grabeasca lucrurile, indiferent ca este vorba de ceva legat de schimbarea locului de munca sau implicarea intr-o noua relatie amoroasa. Relaxarea este cuvantul cheie atat pentru Scorpionii singuri, cat si pentru cei implicati intr-o relatie de cuplu.

 

 

Sagetator

Pentru Sagetatori luna februarie se anunta fierbinte, cu multe oportunitati de ordin sexual. Sagetatorii singuri sunt dintr-o data inconjurati de persoane care ii curteaza intens. Intalnirile amoroase vor fi multe si cateodata neobisnuite, in special dupa 22 februarie. Pentru Sagetatorii implicati in relatii de cuplu se anunta momente decisive, in care ar trebuie sa ia hotarari majore.

Capricorn

Luna februarie se anunta pentru Capricorni prielnica intalnirilor amoroase. Sexul este fierbinte si pasional, atat pentru Capricornii singuri, cat si pentru cei implicati in relatii de cuplu. Nu este exclus un castig material care sa-i duca pe nativii zodiei intr-o calatorie amoroasa. Recomandarea pentru Capricornii singuri este sa-si faca curaj si sa isi marturiseasca sentimentele fata de o persoana pe care o plac de ceva vreme. Surprize nebanuite pot aparea.

 

 

Varsator

Luna februarie este cea mai buna pentru Varsatori. Schimbari benefice vor avea loc in viata lor, in special daca sunt singuri. Oportunitatile amoroase si sexuale sunt multe pentru nativii zodiei, fie ca sunt singuri, fie ca sunt “cuplati”. Pasiunea si erotismul isi muta “domiciliul” in casa lor, in special dupa 22 februarie.

 

 

Pesti

Pestii au si ei o luna februarie intensa, in special dupa 22 februarie. Se anunta angajamente, atat pentru nativii zodiei implicati in relatii de cuplu, cat si pentru cei singuri. Toate obstacolele intalnite pana acum vor disparea ca prin farmec, iar atmosfera va fi erotica si fierbinte. Recomandarea speciala pentru Pesti este sa-si tina bugetul sub control.

Exit mobile version