Problemesex

Horoscopul sexual al lunii decembrie 2015

Iata ce va rezerva astrele in luna decembrie 2015.

 

Berbec

Luna decembrie este una plina de petreceri pentru Berbeci. Primesti invitatii de la multa lume, iar daca esti singur este aproape imposibil sa nu intalnesti un potential partener. Atentie, insa, sa nu intri intr-o relatie in graba, din impuls. Pentru Berbecii implicati in relatii de cuplu, viata amoroasa este in floare. Iti exprimi cu usurinta sentimentele, iar relatia se dezvolta armonios.

 

 

Taur

Aerul rece din decembrie incalzeste inimile Taurilor. Relatiile amoroase sunt armonioase si senzuale, pline de aventura. In functie de nivelul relatiei, se poate pune discutia mutarii impreuna, casatoriei sau maririi familiei. Cei singuri se vor bucura de momente romantice care pot genera relatii serioase, pe termen lung.

 

 

Gemeni

O perioada propice pentru Gemeni sa calatoreasca, in interes de serviciu sau in interes amoros. Daca esti singur, cu greu vei rezista tentatiei de a raspunde unor invitatii la petreceri la care este foarte posibil sa intalnesti persoane de sex opus interesante. Gemenii care sunt implicati in relatii de cuplu vor petrece momente magice impreuna.

 

Rac

Vremea rea de afara nu-ti va da batai de cap si asta pentru ca inima este “fierbinte”. Daca esti singur, un nou admirator se anunta la orizont care te va curta cu pasiune. Luna decembrie este de bun augur si pentru Racii cuplati, care vor face un nou pas in relatia lor. Poate o reinnoire de juraminte, o mutare intr-o casa mai mare sau largirea familiei.

 

 

Leu

Luna decembrie se anunta foarte incitanta pentru Lei. Indiferent daca sunt sau nu cuplati, se anunta calatorii pline de aventura. Cei singuri planuiesc iesiri pentru a-si gasi jumatatea. Leii aflati intr-o relatie de cuplu vor trai momente romantice si pasionale. Dupa 9 decembrie, pot aparea cateva situatii tensionate legate de satisfactia sexuala care se vor rezolva cu diplomatie si tact.

 

 

Fecioara

In luna decembrie, Fecioarele isi schimba garderoba sexy. Cea pe care o au deja este demodata si vor ceva nou, cu care sa starneasca pasiunea partenerului de cuplu. Succesul va fi garantat, iar persoana iubita ii va rasfata pe nativii zodiei cu masaj senzual, cine romantice etc. Fecioarele singure isi vor cauta jumatatea, iar sansele sa o si gaseasca cresc dupa 22 decembrie.

 

Balanta

Luna decembrie este magica pentru Balante. Norocul le surade in dragoste si atat cei singuri, cat si cei implicate in relatii de cuplu se vor bucura de momente romantice fierbinti. Satisfactia sexuala este in crestere. Apar numeroase oportunitati de calatorii in care afacerile se vor imbina cu placerea. Nu iti refuzi nicio placere indiferent de natura ei.

 

 

Scorpion

O luna decembrie pasionala pentru Scorpioni si partenerii lor de sex. Lucrurile devin si mai incitante dupa 4 decembrie, iar perioada in care dorintele sexuale sunt crescute dureaza pana aproape de sfarsitul lunii. Doar noptile de iarna sunt reci, iar atmosfera trebuie sa fie “fierbinte”. Pentru cuplurile aflate la inceput de drum pot aparea cateva tensiuni.

 

 

Sagetator

Sagetatorii singuri vor avea posibilitatea sa intalneasca multe fete noi in luna decembrie. Flirtul va fi la ordinea zilei si nu se stie niciodata ce poate iesi din intalnirile multe la care vor participa. Sagetatorii aflat intr-o relatie de cuplu se vor bucura de momente pasionale alaturi de persoana iubita. Dupa 9 decembrie pot aparea cateva disensiuni in cuplu, insa pot fi puse la punct daca te porti cu delicatete.

 

Capricorn

Afara e frig, insa in casa Capricornului este cald, iar el are grija sa mentina atmosfera fierbinti. Persoanele implicate in relatii de cuplu vor avea experiente erotice de o intensitate aparte, in timp ce Capricornii singuri vor fi implicate in atat de multe activitati sociale, incat este putin probabil sa nu-si intalneasca un potential partener de cuplu.

 

 

Varsator

Varsatorii se bucura de zile fierbinti in decembrie, cu multe oportunitati amoroase, in special pentru nativii singuri. Varsatorii implicati in relatii de cuplu au parte de moment satisfacatoare, menite sa creasca intimitatea in cuplu. Aceste modificari vor contribui din plin la crestearea calitatii relatiei.

 

 

Pesti

Decembrie va aduce multe momente fierbinti si pentru Pesti. Sarutul sub vasc nu va lipsi. Indiferent daca sunt singuri sau implicati in relatii de cuplu, nativii zodiei vor avea parte de intalniri vibrante, de momente pasionale si romantice, care ii vor face sa se implice si mai mult in relatiile lor. Este recomandat sa se evite orice situatie care ar putea genera tensiune.

Exit mobile version