Problemesex

Horoscopul sexual al lunii august

Horoscop dragoste saptamana 12-18 AUGUST

Iata ce va rezerva astrele din punct de vedere amoros in luna august 2015.

 

 

Berbec

Luna august incepe in forta pentru Berbeci. Zilele de 2, 3 si 4 august se anunta bune din punctul de vedere al comunicarii cu persoana iubita. Afectiunea creste pe zi ce trece. Daca esti singur, zilele de 4 si 5 august par prielnice sa iesi in oras si sa-ti cauti jumatatea. Stai foarte bine la capitolul comunicare, asa ca este aproape imposibil sa nu cuceresti pe cineva care iti place. Dupa jumatatea lunii august lucrurile devin serioase, daca ai o relatie de cuplu fie ii intalnesti parintii, fie anuntati o logodna sau o casatorie. Cei care sunt la inceputurile relatiei vor avea weekendurile romantice.

 

 

Taur

Pentru Tauri, luna august aduce moment confortabile si intime alaturi de partenerul de cuplu. In primul sfert manifesti puternice instincte sexuale, vorbesti deschis despre dorinte si fantezii. Dupa 14 august apar manifestari de libertate, iti doresti sa fii singur, sa iti pui putina ordine in ganduri. Spre sfarsitul lunii se anunta decizii importante fie de oficializare a relatiei, fie de mutare impreuna sau largirea familiei.

 

 

Gemeni

Luna august este “nebunatica” pentru Gemeni. Ai planuri marete, iti impartasesti fanteziile si visele cu partenerul de cuplu si faceti tot posibilul sa le si puneti in practica. Se anunta si o vizita scurta intr-un loc pe care nu l-ati mai vizitat pana acum, iar noutatea va aprinde alte idei “fierbinti”. Si Gemenii singuri par a avea noroc in luna august, mai ales dupa 14 august, cand sansele de a-si intalni jumatatea cresc simtitor.

 

 

Rac

Luna august se anunta riscanta din punct de vedere amoros pentru Racii singuri. Desi oportunitatile unor aventuri de-o noapte sunt destul de mari, cuvantul cheie este precautia. Atentie la eventualele boli cu transmitere sexuala. Racii aflati intr-o relatie de cuplu se bucura de momente romantice alaturi de persoana iubita, mai ales dupa 15 august.

 

Leu

Daca esti singur, atitudinea ta din luna august este posibil sa sperie persoanele de sex opus. Este in regula sa arati incredere de sine, siguranta in fortele proprii, insa nu trebuie sa fii prea “fioros”, pentru ca vei inspira duritate. Daca esti implicat intr-o relatie de cuplu, luna august pare a fi una a exceselor de toate felurile. Esti seducator, iar aventurile de natura sexuala nu vor lipsi. Intimitatea in cuplu creste si mai mult dupa 29 august.

 

Fecioara

Luna august este o luna a tentatiilor pentru Fecioare. Este posibila reaprinderea unei vechi iubiri sau poate cineva din trecutul tau nu neaparat amoros, iti face acum ochi dulci. Daca esti implicat intr-o relatie de cuplu, nu vor lipsi certurile, insa nici “impacarile” in dormitor. Te bucuri din plin de tot ceea ce ti se intampla si crezi ca asa iti este menit sa ti se intample.

 

Balanta

Inca de la 1 august, toate gandurile tale se indreapta catre relatia de cuplu. Ai in minte planuri mari in care persoana iubita este pionul principal. Vrei sa-i faci pe plac, sa o surprinzi de fiecare data cu mici surprize amoroase, sa ii satisfaci cele mai intime fantezii. Daca esti singur ai de ales intre a reaprinde flacara pasiunii cu o persoana din trecutul tau sau sa cauti ceva nou. Ia o pauza, analizeaza-ti sentimentele si actioneaza in consecinta, fara sa iei decizii pripite.

 

 

Scorpion

Te-ai inconjurat de masti si nu vorbim de mastile de matase care sa-ti condimenteze viata din dormitor. Da-le jos, cauta in sufletul tau si vei putea pleca in cautarea sufletului pereche care sa corespunda nevoilor tale sufletesti si nu mastilor. Vestile bune incep sa apara dupa 14 august, sansele de a-ti intalni jumatatea fiind destul de mari. Daca esti implicat intr-o relatie de cuplu pot aparea cateva probleme la capitolul comunicare, insa pot fi rezolvate usor cu putina diplomatie.

 

Sagetator

Luna nu incepe foarte promitator din punct de vedere amoros pentru Sagetatori, insa finalul este de-a dreptul exploziv. Te bucuri de energie, spui intotdeauna ceea ce gandesti, actionezi liber, nu din obligatie. Cei singuri isi pot intalni jumatatea dupa 8 august, iar intre 22 august si sfarsitul lunii tentatiile unei aventuri de-o noapte cresc. Este recomandata precautia.

 

 

Capricorn

Tot ce iti doresti in aceasta luna este sa evadezi pe o insula exotica, sa ai parte de masaj zilnic, sa te plimbi si sa te relaxezi alaturi de partenerul de viata. Cum socoteala de acasa nu se potriveste cu cea din targ, ai de facut o multime de lucruri la birou care te tin ocupat toata luna august. Asadar, mai putin romantism, mai putina intimitate, cel putin inainte de 24 august. Dupa aceea, lucrurile par sa ia o intorsatura pozitiva, iar flacara pasiunii sa renasca.

 

Varsator

Se anunta o luna romantica pentru Varsatori, cu multe intalniri amoroase. Impartasesti cateva fantezii comune cu o persoana de sex opus pe care o curtezi de multa vreme, iar in aceasta luna pare sa ai succes. Lucrurile sunt bune si frumoase pana la 29 august cand se produce o schimbare si ambii parteneri isi doresc mai multa libertate.

 

 

Pesti

In luna august, reprezentantii zodiei Pesti pot deveni nostalgici. Amintiri din trecut le rascolesc mintea si exista posibilitatea unor aventuri amoroase cu o fosta iubire. Lucrurile devin si mai tulburi dupa 14 august cand este posibil sa intalnesti o persoana noua si interesanta care sa te puna in incurcatura: pastrezi “trecutul” sau esti pregatit sa incerci “viitorul”? Sau poate poti pe amandoua?

Exit mobile version