Problemesex

Horoscopul dragostei pentru saptamana 23-29 mai

Iata ce va rezerva astrele din punct de vedere amoros in saptamana 23-29 mai.

 

Berbec

Te concentrezi pe directia in care vrei sa mearga viata ta. Capeti mai multa claritate in ceea ce priveste sentimentele si nevoile tale. Sansele sa-ti gasesti jumatatea dupa ce faci cateva modificari in modul de gandire sunt destul de mari.

 

 

Taur

Relatiile cu persoanele de sex opus se intensifica. Te incita o persoana pentru care simti o puternica atractie si dorinta sexuala. Atentie, insa, la comportament, intrucat exista riscul sa fii perceput ca infatuat si lipsit de orice forma de tact.

 

 

Gemeni

Esti mult mai angajat si mai dedicat relatiei de cuplu. Te intelegi excelent cu partenerul de cuplu si reusiti sa ajungeti la un nivel ridicat de apreciere. Va sprijiniti reciproc in depasirea unor impasuri la nivel profesional.

 

Rac

Lucrurile iti sunt clare acum. Este o perioada propice pentru decizii importante pe care le-ai tot amanat. Comunicarea in cuplu se imbunatateste si iti vei gasi cuvintele potrivite pentru a-ti exprima sentimentele si gandurile.

 

 

Leu

Se anunta o saptamana romantica in care vei reusi sa recuperezi timpul pierdut alaturi de persoana iubita. Esti in centrul atentiei  si rasfatatul partenerului de cuplu care iti va face toate poftele. Weekendul poate aduce o reuniune cu familia largita, care nu te prea incanta.

 

 

Fecioara

Esti impaciutor si eviti orice discutie in contradictoriu pentru a nu-ti strica mediul armonios. Relatia de cuplu este intr-o panta ascendenta, daruiesti si primesti afectiune. Daca esti singur, vei atrage in viata ta o persoana cu care este foarte probabil sa incepi o relatie.

 

 

Balanta

Parerea pe care ti-ai facut-o despre o persoana de sex opus cu care sperai sa incepi o relatie incepe sa isi piarda stralucirea. Te deziluzioneaza purtarea pe care o are si admiratia dispare putin cate putin.

 

 

Scorpion

Traversezi o perioada in care te concentrezi mai mult pe relaxare si pe lipsa grijilor. Ti-ar prinde bine o vacanta in care sa lenevesti alaturi de partenerul de cuplu. Cum se prevad castiguri materiale, nu este exclus ca vacanta de vis sa se apropie cu pasi repezi.

 

 

Sagatator

Ti-ai fixat un obiectiv clar si iti canalizezi toata energia in acea directie. Esti gata sa accepti orice risc pentru a castiga. Fie ca este vorba de ceva din viata amoroasa, fie este ceva din sfera locului de munca, sansele de reusita sunt foarte mari.

 

 

Capricorn

Simti nevoia sa gusti din fiecare placere a vietii si partenerul iti impartaseste sentimentele. E timpul sa lasati totul deoparte si sa va aventurati impreuna pe taramnul placerii. In cazul in care ai probleme in cuplu, sansele ca acestea sa se accentueze sunt destul de mari. Fii mai diplomat!

 

 

Varsator

Traversezi o perioada in care esti mai ambitios si mai agresiv decat de obicei. Tot ce este legat de viata de cuplu ti se pare lipsit de importanta si iti indrepti atentia exclusiv catre cariera. Daca esti implicat intr-o relatie, aceasta atitudine s-ar putea sa-ti dauneze.

 

 

Pesti

Intri intr-o perioada defensiva, in care ti se pare ca toata lumea are ceva cu tine si te transformi intr-o victima. Daca esti implicat intr-o relatie de cuplu, aceasta perioada de confuzie iti poate crea probleme in comunicarea cu partenerul. Incearca sa iei lucrurile mai putin personal.

Exit mobile version