Problemesex

Horoscopul celor singuri. Iti vei gasi jumatatea in a doua parte a lui 2023?

Horoscopul celor singuri - sfatulparintilor.ro - Depositphotos_237256980_L

Esti singur? Vrei sa stii daca astrele vor fi generoase cu tine, din punct de vedere amoros? Afla daca iti vei gasi jumatatea in a doua parte a lui 2023.

Berbec

Iti poti gasi jumatatea in a doua parte a lui 2023 daca esti deschis si accepti provocarile pe care Universul ti le trimite, mai ales dupa luna septembrie. Primesti un impuls important vietii amoroase. Iesi mai des in oras, flirteaza mai mult.

Nu iti vei gasi jumatatea in a doua parte a lui 2023, daca inca mai speri ca fostul partener sa se intoarca la tine.

7 lucruri care se intampla cand iti intalnesti sufletul pereche

Taur

Iti poti gasi jumatatea in a doua parte a lui 2023 daca vei lasa pe cineva sa-ti intre pe sub piele. Poti invata ce inseamna cu adevarat sa fii sincer si intim cu o persoana, insa asta inseamna sa ii permiti sa te vada pe tine asa cum esti. Astrele prevad un an in care te vei bucura de viata.

Nu iti vei gasi jumatatea in a doua parte a lui 2023, daca lasi durerile trecutului sa te macine si sa te tina departe de o noua iubire.

Gemeni

Iti poti gasi jumatatea in a doua parte a lui 2023, daca vei cauta iubirea adevarata, de durata, langa o persoana careia nu ii este frica de angajamente pe termen lung. Incercarea de a transforma ceva marunt in ceva serios nu va da roade. Universul nu va permite jocul cu focul.

Nu iti vei gasi jumatatea in a doua parte a lui 2023, daca devii anxios in legatura cu viata ta amoroasa.

Rac

Iti poti gasi jumatatea in a doua parte a lui 2023 daca te linistesti. Pierderea cumpatului poate indeparta un potential partener de cuplu. Fii atent sa nu devii prea agresiv in cucerirea cuiva. Pluto iti da sansa sa transformi o noua relatie in iubire pe viata.

Nu iti vei gasi jumatatea in a doua parte a lui 2023, daca devii gelos si paranoic.

Sufletul pereche si liberul arbitru

Leu

Iti poti gasi jumatatea in a doua parte a lui 2023 daca lasi in urma trecutul si te concentrezi pe ceea ce esti si pe ceea ce vrei ACUM. Anul 2023 poate fi anul iubirii pentru tine. Lucreaza si la stima de sine si nu-ti fie teama sa fii tu insuti.

Nu iti vei gasi jumatatea in a doua parte a lui 2023, daca muncesti prea mult si nu iti faci timp si pentru dragoste.

Fecioara

Iti poti gasi jumatatea in a doua parte a lui 2023 daca vei crede cu tarie in puterea dragostei si in sansele tale de a-ti gasi sufletul pereche. Dintre toate semnele zodiacale, Fecioara este cea mai avantajata de astre sa-si afle iubirea. Poti vindeca traumele trecutului daca crezi in iubirea adevarata.

Nu iti vei gasi jumatatea in a doua parte a lui 2023, daca vei alege exact acele persoane despre care stii din start ca te vor dezamagi.

Balanta

Iti poti gasi jumatatea in a doua parte a lui 2023 daca esti gata sa te lasi purtat de val. Universul iti va aduce in cale persoane care sunt total opuse fata de ce ai avut pana acum in viata ta. Cauta dincolo de “genul tau” si lasa-te sagetat de Cupidon.

Nu iti vei gasi jumatatea in a doua parte a lui 2023, daca incerci sa-ti controlezi potentialul partener de cuplu.

Scorpion

Iti poti gasi jumatatea in a doua parte a lui 2023 daca accepti ca lucrurile se intampla pentru ca asa le este menirea. Cu cat incerci sa grabesti mai mult actiunea, cu atat vei da gres, mai ales in lunile iulie si august. Daca nu iti gasesti energia sa socializezi si te ingropi in munca, iti va fi foarte greu sa iti gasesti iubirea.

Nu iti vei gasi jumatatea in a doua parte a lui 2023, daca nu te iubesti suficient de mult.

Sagetator

Iti poti gasi jumatatea in a doua parte a lui 2023 daca esti pregatit sa iei iubirea in serios, sa iti iei angajamente si sa iti lasi potentialul partener sa te invete despre iubire. Saturni te poate face mai aventuros. Fii sincer, realist si natural.

Nu iti vei gasi jumatatea in a doua parte a lui 2023, daca te concentrezi pe partile negative ale potentialilor parteneri.

Capricorn

Iti poti gasi jumatatea in a doua parte a lui 2023 daca iti stapanesti nervii. Dupa ce iti pui sentimentele in ordine vei avea o abilitate aproape magica de a obtine ceea ce iti doresti, inclusiv partenerul perfect pentru tine. Nu este exclusa chiar o casatorie rapida.

Nu iti vei gasi jumatatea in a doua parte a lui 2023, daca muncesti prea mult.

Varsator

Iti poti gasi jumatatea in a doua parte a lui 2023 daca hotarasti ce vrei cu adevarat. Iti poti gasi sufletul pereche de care te vei indragosti iremediabil. Mai mult, viata sexuala este la cote inalte, gratie prezentei lui Jupiter.

Nu iti vei gasi jumatatea in a doua parte a lui 2023, daca vei vorbi inainte sa gandesti.

Pesti

Iti poti gasi jumatatea in a doua parte a lui 2023 daca vrei. Jupiter te indeamna sa iesi in oras si sa o cauti. Nu astepta sa te gaseasca ea pe tine.

Nu iti vei gasi jumatatea in a doua parte a lui 2023, daca te vei juca prea mult cu focul.

Sursa: Closeronline.co.uk

foto: Depositphotos.com

Exit mobile version