Problemesex

Horoscopul amoros al saptamanii 9-15 mai

Iata ce va rezerva astrele din punct de vedere amoros in saptamana 9-15 mai.

 

 

Berbec

Relatiile de cuplu pot lua o turnura neasteptata, mai ales daca iti doresti mai multa libertate si independenta decat pana acum. Vrei mai multe surprize si provocari in viata de zi cu zi si ceri cateodata imposibilul de la partenerul de cuplu.

 

 

Taur

Esti tentat sa tragi concluziile gresite, sa te grabesti sa spui lucruri pe care mai tarziu le poti regreta. Planurile tale pot fi bune, dar este indicat sa ceri si parerea partenerului de cuplu. Evita discutiile sarcastice.

 

 

Gemeni

Pot aparea tensiuni in relatia de cuplu din cauza solicitarilor excesive de la locul de munca. Simti ca nu mai poti face fata sarcinilor nici acasa, nici la birou. Esti stresat si ai vrea ca cineva sa te inteleaga si nu sa te traga la raspundere.

 

Rac

Esti mai sensibil la nevoile celorlalti. Esti generos cu partenerul de cuplu si vrei sa ii acorzi mai multa atentie decat pana cum. Weekend-ul se anunta fierbinte, caci faptele bune vor fi rasplatite pe masura.

 

 

Leu

Apar multiple oportunitati de a intalni oameni care sa iti schimbe modul in care privesti viata. Daca esti singur, nu este exclusa intalnirea cu o persoana de sex opus de care sa te indragostesti. O noua idila poate incepe daca te simti pregatit pentru ea.

 

 

Fecioara

Traversezi o perioada armonioasa in viata ta, in care esti in perfect acord cu sinele interior. Te implici in mai multe proiecte care sa-ti dezvolte creativitatea si imaginea de sine. Partenerul de cuplu iti este alaturi si te sustine.

 

 

Balanta

Este o perioada fericita din viata ta. Dai si primesti iubire. Te simti apreciat si esti mai afectuos decat de obicei. Partenerul de cuplu te rasfata si iti face toate poftele. Iar tu nu te vei lasa mai prejos.

 

 

Scorpion

Este timpul sa te relaxezi si sa te bucuri de placeri nebanuite alaturi de partenerul de cuplu. Nu lasa grijile de la birou sa-ti tulbure linistea cuplului. Cere ajutorul persoanei iubite pentru a depasi problemele emotionale.

 

 

Sagetator

Este timpul sa stralucesti. Ai multa energie si incredere de sine si vei face o buna impresie celor din jur. Daca esti singur, sansele sa-ti gasesti jumatatea sunt foarte mari. Daca esti implicat intr-o relatie de cuplu, asteapta-te la o atmosfera romantica.

 

Capricorn

Traversezi o perioada in care te simti frustrat de amanari. Vrei ca totul sa se intample cat mai repede posibil, dar partenerul de cuplu are cate o scuza pentru fiecare propunere. N-ar fi rau sa ii asculti punctul de vedere.

 

 

Varsator

Iti indrepti atentia catre preocupari de ordin artistic. Crezi ca in acest fel iti vei dezvolta creativitatea. In plan amoros, este indicat sa eviti deciziile definitive si cuvintele grele pe care apoi sa le regreti.

 

 

Pesti

Ai dorinte destul de bizare care iti pun in cumpana partenerul de cuplu. Nu incerca lucruri noi inainte de a discuta cu persoana iubita despre ele. O poti pune in incurcatura si poate da inapoi.

Exit mobile version