Problemesex

Horoscopul amoros al saptamanii 6-12 iunie

Iata ce va rezerva astrele din punct de vedere amoros in saptamana 6-12 iunie 2016.

 

 

Berbec

Te bucuri de un puternic magnetism personal. Vei atrage atentia tuturor pe unde mergi, iar acest lucru iti va aduce si apreciere, si afectiune. Acorzi o atentie deosebita frumusetii si creativitatii, iar partenerul de viata va fi incantat de surprizele “artistice” pe care i le vei face.

 

 

 

Taur

Te contrezi cu multa lume, insa simti nevoia sa fii mai pozitiv. Relatia cu partenerul de cuplu poate fi destul de tensionata, mai ales daca nu renunti la incapatanarea caracteristica zodiei. Este recomandat sa asculti si punctul de vedere al celorlalti.

 

 

 

Gemeni

Ai o dispozitie romantica, faci cadouri, cumperi flori, flirtezi. Toate acestea vor contribui la intarirea relatiei de cuplu si la depasirea unor momente de tensiune. Se anunta o saptamana plina de iubire, lipsita de egoism.

Rac

Esti predispus unui comportament radical in relatie. Vrei mai multa libertate, vrei sa faci modificari in regulile stabilite in cuplu. Esti tentat sa incerci lucruri de care pana acum nu te credeai in stare.

 

 

Leu

Ai dorinte stranii si impulsuri pe care cu greu ti le poti explica. Te aprinzi repede, visezi la lucruri pe care pana acum le considerai imposibile. Imaginatia ta foarte activa va fi apreciata de catre partenerul de cuplu.

 

 

Fecioara

Daca esti „cuplat”, simti nevoia sa domini. Ti se pare ca esti pasiv si nu te implici in relatie. Incearca sa nu fii prea restrictiv, caci dictatura nu face bine. Asculta si parerea partenerului de cuplu. Eliberaeza-te de tensiuni.

 

 

Balanta

Nevoile tale de dragoste, companie, prietenie si daruire sunt foarte puternice in aceasta saptamana. Te-ai saturat de singuratate si vrei sa imparti cu cineva frumusetile vietii. O relatie cu o persoana destul de apropiata se poate schimba in ceva romantic.

 

 

Scorpion

Comunicarea in cuplu se imbunatateste si iti vei gasi cuvintele potrivite pentru a-ti exprima sentimentele si gandurile. Lucrurile iti sunt clare acum. Este o perioada propice pentru decizii importante pe care le-ai tot amanat. Secrete vechi ies la lumina.

 

 

Sagetator

Esti foarte dragastos si tanjesti dupa atentia persoanei iubite. Nu iti place sa stai singur, vrei sa fiti doar impreuna. Daca esti singur, nu este exclus sa intalnesti o persoana care sa ti se potriveasca perfect.

 

Capricorn

Ai o stare de confuzie si nervozitate care te fac sa interpretezi gresit cuvintele partenerului de cuplu si atunci preferi sa fii mai retras. Atentie la deciziile pe care ai putea sa le regreti mai tarziu. Asteapta hotararile importante pentru o perioada in care vei avea mai multa claritate.

 

Varsator

Ai tendinta de a fi agresiv, mai ales atunci cand ti se pare ca cineva iti sta in cale. Vrei sa te descurci pe cont propriu, fara a cere ajutorul nimanui, nici macar al partenerului de cuplu. Nervozitatea ta se poate rasfrange si asupra persoanei iubite, daca nu esti diplomat.

 

 

Pesti

Esti plictisit si nu mai suporti situatia. Vrei sa faci cateva schimbari, sa experimentezi noi orizonturi. E timpul sa-ti asculti inima si sa nu mai faci ce-ti spun altii ca ar fi bine pentru tine. Decide tu ce e mai important si viata ta se va schimba.

Exit mobile version