Problemesex

Horoscopul amoros al saptamanii 6-12 iulie

Iata ce va rezerva astrele din punct de vedere amoros 6-12 iulie 2015.
 

Berbec

Esti foarte clar in exprimarea dorintelor si nevoilor. Prinzi incredere in fortele proprii si nu mai lasi loc de interpretari. Persoanele de sex opus te admira.

 

Taur

Sentimentele tale sunt “fierbinti”. Esti purtat de instinct, emotii si mai putin de ratiune. Esti pasional, natural si foarte direct. Indiferent ce faci, pui suflet.

 

Gemeni

Esti foarte rational si chiar tii oamenii la distanta cu noua atitudine. Daca vrei ca ceva sa se schimba in viata ta amoroasa, sa te porti precum un cub de gheata nu este o optiune fericita.

Rac

Este o saptamana buna din punct de vedere romantic. Filme, spectacole de teatru sau concerte, le bifezi pe toate pentru a petrece timp frumos alaturi de persoana iubita.

 

Leu

Esti foarte stapan pe sine, iar atitudinea aceasta iti aduce numai castiguri din punct de vedere amoros. Viguros si competitiv, cuceresti persoanele de sex opus fara drept de apel.

 

Fecioara

Esti intr-o etapa foarte iubitoare si afectuoasa. Esti dragastos, cald, expresiv si pasional. Persoanele de sex opus sunt foarte atrase de tine si poti starni cateva scene de gelozie.

Balanta

Relatia de cuplu trece printr-o etapa fructuoasa. Petreci timp alaturi de persoana iubita, mergeti impreuna la diverse petreceri sau intalniri cu grupuri de prieteni.

 

Scorpion

Este timpul pentru o scurta vacanta alaturi de partenerul de cuplu. Cautati impreuna cele mai romantice destinatii pe care buzunarul vostru le poate suporta.

 

Sagetator

Dorinta ta de dominare iese la suprafata. Esti certaret si agresiv si iti place sa faci pe seful. Disputele in cuplu pot fi destul de dese. Partea buna este ca certurile au un final “aprins” in dormitor.

Capricorn

Esti in stare de alerta si ti se pare ca mergi pe teren minat. Partenerul de cuplu nu trece printr-o perioada foarte buna, iar starea de nervozitate si anxietate este destul de mare.

 

Varsator

Te bucuri de ajutorul prietenilor, al familiei si al persoanelor de sex feminin. Este o perioada propice sa-ti lingi ranile si sa continui drumul in viata fara regrete.

 

Pesti

Sunt cateva oportunitati sa-ti intalnesti jumatatea. Prietenii iti fac cunostinta cu mai multe persoane de sex opus care ti se par incitante. Alegerile iti apartin.

 

Exit mobile version