Problemesex

Horoscopul amoros al saptamanii 5-11 octombrie

Iata ce va rezerva astrele din punct de vedere amoros in saptamana 5-11 octombrie 2015.

 

 

Berbec

Simti ca trebuie sa acorzi mai multa atentie vietii personale si sentimentelor tale. Apar si cateva probleme pe care ar fi trebuit sa le rezolvi demult, insa, din diferite motive, le-ai amanat.

 

 

Taur

Esti deschis, afectuos, incantator, iar cu asa o atitudine este aproape imposibil sa nu cuceresti o persoana de sex opus. Prima impresie facuta este mai mult decat promitatoare. Se anunta si o schimbare de look.

 

 

Gemeni

Cateva probleme tulbura linistea caminului. Pretentiile tale sunt putin cam exagerate si nu intotdeauna lucrurile trebuie sa iasa cum vrei tu. Atentie la cuvintele pe care i le spui partenerului de cuplu, ca sa nu-l ranesti!

 

 

 

Rac

Reusesti sa spui foarte clar ceea ce simti, sa scoti la lumina dorintele si nevoile. Apoi cauti diferentele dintre tine si ceilalti membrii ai familiei, dar este recomandat sa nu devii ostil.

 

 

Leu

Lucrezi la capitolul devotement si angajament. In cuplu exista armonie si apreciere reciproca. Intelegi perfect nevoile partenerului si reusiti sa va sustineti reciproc in urmatoarele proiecte.

 

 

Fecioara

Iti folosesti sarmul si simtul umorului pentru a atrage o persoana de sex opus pe care o placi de ceva vreme. Vei reusi sa o cuceresti si cu simtul tau artistic, dar si cu vasta cultura generala. O sa faci o impresie grozava.

Balanta

Te concentrezi cu usurinta si reusesti sa duci la bun sfarsit sarcinile. Pentru ca esti bine organizat, la job termini mai repede, iti poti lua o zi libera pe care sa o petreci alaturi de persoana iubita.

 

Scorpion

Esti mai stresat decat de obicei si armonia din casa pare in pericol. Incearca sa nu intri in discutii contradictorii pentru ca poti spune vorbe pe care mai tarziu sa le regreti.

 

Sagetator

Te simti tandru si iubitor, esti dragastos cu partenerul de cuplu si cu copiii. Petreceti mai mult timp impreuna, ii inconjori cu dragostea ta si primesti iubirea lor deopotriva. Armonie si multa iubire in casa ta in aceasta saptamana.

Capricorn

Esti impacat cu viata ta si cu tine insuti. Partenerul de cuplu isi arata aprecierea si suportul de care ai nevoie pentru a te simti valoros. Viata de cuplu este linistita si in armonie.

 

Varsator

Intensitatea emotiilor tale este destul de mare. O relatie abia inceputa se dezvolta armonios, dar are nevoie de multa atentie, atat din partea ta, cat si din partea partenerului. Comunicarea este cheia crearii unei legaturi puternice in cuplu.

 

Pesti

Este o perioada excelenta pe care sa o petreci alaturi de partenerul de cuplu. Daca esti singur, poti organiza o petrecere la care prietenii sa invite persoane singure. In acest fel, iti largesti aria cautarilor unui potential partener de cuplu.

Exit mobile version