Problemesex

Horoscopul amoros al saptamanii 4-10 ianuarie

Iata ce va rezerva astrele din punct de vedere amoros in saptamana 4-10 ianuarie 2016.

 

Berbec

Desi saptamana nu incepe promitator, de la jumatatea ei apar semnele unei reveniri spectaculoase. Intalniri, flirturi, experiente noi. Pentru Berbecii care au partener se anunta nopti fierbinti in weekend.

 

Taur

Astrele iti surad favorabil cand este vorba despre amor. Daca esti singur, luni sau marti poti intalni o persoana care sa-ti starneasca interesul. Pentru Taurii “cuplati” se anunta zile in care rasfatul amoros este la el acasa.

 

Gemeni

Simti nevoia de schimbare. Ti se pare ca esti intr-un labirint din care nu mai poti iesi. Poate ca daca iti pui intrebarile care trebuie, vei gasi si raspunsurile de care ai nevoie. Gemenii singuri pot avea probleme cu persoanele de care se indragostesc.

Rac

Esti binecuvantat cu sarm, iar intreaga saptamana esti pus pe fapte mari. Ideile tale exotice cuceresc foarte usor persoanele de sex opus. Gemenii “cuplati” pot avea cateva neintelegeri in cuplu si este recomandat sa evite conflictele de orice natura.

 

Leu

Saptamana incepe cu un avertisment: pot aparea provocari in relatia de cuplu. Se recomanda putina diplomatie. Leii singuri se vor bucura de momente romantice alaturi de o persoana de sex opus cunoscuta de curand.

 

Fecioara

Saptamana aceasta dai o abordare filosofica romantismului. Te intereseaza mai putin apropierea fizica si cauti acele elemente nonsexuale care te tin aproape de partenerul de cuplu sau pe care le cauti la un potential partener de cuplu.

Balanta

Dai o nota “light” relatiei de cuplu, nu vrei sa te aventurezi in iesiri extravagante, ci vrei sa petreci momente linistite, armonioase, in propria casa. Pentru Balantele singure, weekend-ul este putin mai agitat, caci sunt posibile iesiri la “vanatoare”.

 

Scorpion

Intreaga saptamana este dedicata iubirii si trairii la intensitate maxima a sentimentelor. Pot aparea si certuri, insa impacarile vor veni rapid, in dormitor. Scorpionii singuri pot avea parte de un weekend tensionat. Este recomandat sa-ti urmezi instinctul.

 

Sagetator

Comunicarea in cuplu este la nivel ridicat. Iti exprimi cu usurinta sentimentele si temerile, iar partenerul de cuplu te intelege perfect. Sagetatorii singuri intra in “cantonament” de flirt. Nu rateaza nicio ocazie sa cucereasca si sansele de reusita sunt foarte mari. Weekendul se anunta fierbinte!

Capricorn

Saptamana incepe promitator din punct de vedere amoros, insa scanteile se sting usor-usor spre finalul acesteia. Iti pierzi din energie si vrei sa te odihnesti. Capricornii singuri vor avea un weekend fierbinte, cu petreceri si flirt cat cuprinde.

 

Varsator

Esti imprevizibil cand vine vorba de iubire. Acum esti plictisit, acum parca iti doresti ceva iesit din comun. Din fericire, comunicarea este la cote inalte si reusesti sa te faci inteles, fara sa creezi frustrari. Varsatorii singuri ar trebui sa fie atenti la exprimarea emotiilor, caci s-ar putea sa exagereze.

 

Pesti

Saptamana incepe frumos, esti inconjurat de persoane dragi, care au asupra ta un efect benefic. Asculta-ti instinctul cand vine vorba de amor, caci mintea s-ar putea sa te tina pe loc. Sansele unei intalniri amoroase cresc vineri si sambata.

Exit mobile version