Problemesex

Horoscopul amoros al saptamanii 30 mai – 5 iunie

Iata ce va rezerva astrele la capitolul DRAGOSTE in saptamana 30 mai – 5 iunie 2016.

 

 

Berbec

Placeri neasteptate, prieteni noi si o atitudine mai aventuroasa si jucausa in relatia de cuplu. Iata ce face aceasta saptamana incantatoare. Vrei sa iesi din rutina, sa experimentezi lucruri noi, sa te bucuri mai mult de viata. Daca esti singur, o noua idila se prefigureaza.

 

 

Taur

Incalcite sunt caile dragostei in aceasta saptamana. Dorinta sexuala este la cote inalte, insa te concentrezi prea mult pe propriile placeri, ignorand nevoile partenerului. Daca esti singur, interactiunile cu persoanele de sex opus pot fi tensionate.

 

 

Gemeni

Relatiile amoroase si cele de afaceri iti aduc beneficii in aceasta saptamana. Esti sociabil, cauti compania celorlalti si multe oportunitati ies de aici, atat in plan personal, cat si in plan profesional. Urmeaza-ti instinctele!

 

Rac

Esti predispus unui comportament agresiv. Vrei sa faci schimbari radicale in relatia de cuplu, fara sa tii cont de ceea ce vrea partenerul. Gustul pentru actiuni neconventionale ti se accentueaza.

 

 

Leu

Ai dorinte ciudate, impulsuri si sentimente greu de descris si inteles. Iti este greu sa te mobilizezi pentru job, dar nici viata amoroasa nu se bucura de prea multa atentie din partea ta. Vei gasi insa calea de a le face fata pana la sfarsitul saptamanii.

 

 

Fecioara

Esti pregatit sa accepti noi provocari. Daca esti singur, nu este exclusa implicarea intr-o noua relatie de cuplu. Dai dovada de incredere de sine, iar asta se vede. Persoanele de sex opus vor fi cucerite de sarmul tau.

 

Balanta

Discutia cu partenerul de cuplu despre gandurile si planurile tale aduc o noua relatia intr-o noua etapa. Esti intelegator, ii accepti punctul de vedere si lucrati impreuna la construirea unui camin armonios.

 

 

Scorpion

Imaginatia ta bogata se vede foarte bine in dormitor. Esti activ si creativ, iar partenerul de cuplu nu poate fi decat bucuros sa experimenteze alaturi de tine. O saptamana bogata din punct de vedere amoros. Bucura-te de ea!

 

 

Sagetator

Nu te intereseaza prea mult parerea celorlalti despre tine, dar ai acum nevoie de opinia lor. Simti ca o relatie nu poate avansa decat daca asculti si parerea celorlalti. Daca esti singur, nu este exclus sa cunosti o persoana care sa-ti schimbe viata.

Capricorn

Ai de luat decizii importante, insa astrele prevad ca nu este cea mai buna perioada pentru a face acest lucru. Evita hotararile cu caracter definitiv, esti prea confuz ca sa iei decizii cu capul limpede.

 

 

Varsator

Ai profunde sentimente de simpatie si compasiune fata de ceilalti. Esti mai intelegator, accepti mai usor parearea celorlalti, fara sa judeci si fara sa acuzi. Partenerul de cuplu isi va deschide inima si iti va spune cat s-a simtit de neglijat, ignorat si neinteles.

 

 

Pesti

Te bucuri de un puternic magnetism personal. Vei atrage atentia tuturor pe unde mergi, iar acest lucru iti va aduce si apreciere, si afectiune. Acorzi o atentie deosebita frumusetii si creativitatii, iar partenerul de viata va fi incantat de surprizele “artistice” pe care i le vei face.

Exit mobile version