Problemesex

Horoscopul amoros al saptamanii 3-9 octombrie

Iata ce va rezerva astrele la capitolul dragoste in saptamana 3-9 octombrie 2016.

 

 

Berbec

Toata saptamana este armonioasa, iar relatiile cu ceilalti sunt calde si prietenoase. Si relatia de cuplu este armonioasa si bazata pe multa iubire si intelegere. Daca esti singur, nu este exclusa o noua poveste de dragoste, care sa-ti aduca satisfactii majore.

 

 

Taur

Usile ti se deschid pentru oportunitati personale si profesionale. Orice actiune intreprinzi, succesul este ca si garantat. Nivelul energiei este in crestere, iar viata amoroasa va cunoaste o imbunatatire semniticativa.

 

 

Gemeni

Vrei sa simti ca traiesti. Muzica, petreceri, dans, toate pentru a te bucura de viata. Inhibitiile sociale sunt pe cale de disparitie, flirtezi si te simti in forma pentru a cuceri. Lasi trecutul in spate si imbratisezi viitorul cu incredere.

 

 

Rac

Ai dorinte destul de bizare care iti pun in cumpana partenerul de cuplu. Nu incerca lucruri noi inainte de a discuta cu persoana iubita despre ele. O poti pune in incurcatura si poate da inapoi.

 

Leu

Gandesti rapid, procesezi informatiile cu o viteza extraordinara. Acest lucru iti pune partenerul in dezavantaj pentru ca esti cam nerabdator si nu astepti sa-si spuna parerea. N-ar strica putina diplomatie, caci astfel persoana iubita poate trage concluzii pripite.

 

 

Fecioara

Esti inconjurat cu caldura si prietenie, iar aceasta atmosfera va contribui la starea de bine toata saptamana. Te simti special si reactionezi ca atare. O saptamana cu oportunitati de a intalni oameni noi, de a face prietenii noi si de a te bucura de dragoste si iubire.

 

 

Balanta

O saptamana in care astrele nu te avantajeaza, insa nici nu iti pun prea multe piedici. O veste pe care ti-o aduce partenerul de cuplu te poate pune in dificultate caci ai senzatia ca iti vor creste responsabilitatile si nu vei mai avea timp pentru visele tale.

 

 

Scorpion

Te bucuri de un magnetism puternic care atrage in jurul tau aprecierea si dragostea celorlalti. Te simti dorit, iar asta iti da aripi sa fii deschis si creativ. O perioada excelenta sa te relaxezi si sa te lasi rasfatat de catre partenerul de viata.

 

Sagetator

Traversezi o perioada plina de frustrari si esti descurajat de tot ce ti se intampla. Esti foarte critic cu tine insuti si nu poti cere celorlalti sa te iubeasca nici macar tu nu o faci. Ai rabdare daca vrei sa depasesti obstacolele din viata de cuplu.

 

 

Capricorn

Te lasi predominat de dorinta de iubire, de afectiune. Pentru cei singuri exista posibilitatea de a intalni pe cineva cu care sa inceapa o relatie amoroasa. Cei care au deja partener se bucura de momente romantice alaturi de persoana iubita.

 

 

Varsator

Te simti foarte pasional si afectuos si vrei sa petreci cat mai mult timp alaturi de persoana iubita. Latura ta creativa este stimulata si poti incerca sa-ti exprimi sentimentele printr-o poezie, un cantec sau o pictura.

 

 

Pesti

Preiei initiativa in cuplu si esti decis sa clarifici toate neintelegerile care va impiedica sa traiti in armonie. Pentru ca esti foarte sigur pe tine, partenerul este dispus sa te urmeze ca pe un lider desarvarsit.

Exit mobile version