Problemesex

Horoscopul amoros al saptamanii 28 septembrie – 4 octombrie

Iata ce va rezerva astrele din punct de vedere amoros in saptamana 27 septembrie – 4 octombrie 2015.

 

Berbec

Esti “tanar si nelinistit”. Inceputul de saptamana s-ar putea sa-ti aduca in cale o persoana incitanta care sa-ti dea peste cap rutina. Esti cu capul in nori, incat multi iti spun ca te comporti ca un adolescent iresponsabil.

 

 

Taur

Saptamana aceasta nu sunt excluse prieteniile noi, aparitia unor parteneriate care sa te aduca in alte cercuri. Aceste schimbari aduc armonie in viata personala, dar nici latura financiara nu este de neglijat.

 

 

Gemeni

Dorintele tale amoroase sunt la cote inalte, vrei iubire si daruiesti iubire. Nu te intereseaza conflictele si cauti situatiile armonioase care sa-ti confere liniste. Petreci clipe frumoase alaturi de partenerul de cuplu, iar creativitatea este punctul forte al amandurora.

 

Rac

Artistul din tine cauta situatii care sa-ti puna la incercare creativitatea. Le gasesti alaturi de o persoana care, la prima vedere, este incantatoare. Pe masura ce trece timpul, insa, descoperi ca nu este chiar ce ti-ai fi dorit.

 

 

Leu

Vorbesti cu usurinta despre cele mai adanci secrete, despre trecutul tau, si simti ca fiecare cuvant te elibereaza si te apropie ma mult de partenerul de cuplu. Toate se petrec dupa ce o persoana din trecutul tau iti reapare in cale si iti tulbura existenta.

 

 

Fecioara

Esti dragastos, iti exprimi sentimentele cu usurinta, iar de la latura declarationala la cea fizica nu este drum lung. Weekend-ul se anunta exploziv. Cei singuri pot incepe o relatie noua care sa se dezvolte foarte frumos.

 

Balanta

Atragi cu usurinta in jurul tau persoanele de sex opus. Esti stimulat de interactiunile cu oamenii din jurul tau si emani multa energie si pasiune.

 

 

Scorpion

Persoanele de sex opus roiesc in jurul tau. Nu poti spune ca nu ai de unde alege. Cauti o persoana langa care sa traiesti in armonie si liniste. Sansele sa alegi pe cine trebuie sunt foarte mari.

 

 

Sagetator

Treci usor de la o extrema la alta, mai ales ca ceva din trecut de obsedeaza. Este recomandata prudenta intrucat orice actiune impulsiva te poate pune in pericol. Elibereaza-te de trecut si concentreaza-te pe prezent.

 

Capricorn

Imaginatia ta este la cote inalte si pui in practica in intimitatea dormitorului. Partenerul de cuplu este atras de pasiunea si misticismul tau.

 

 

Varsator

Alegerile din trecut de bantuie. Oricum nu mai poti face nimic si nu ai cum sa dai timpul inapoi. Insa poti invata din greselile facute astfel incat sa nu le mai repeti.

 

 

Pesti

Esti incojurat de oameni frumosi, creativitatea este la cote inalte. Armonia care te inconjoara te face mai dragastos, mai receptiv la dorintele partenerului de cuplu.

 

Exit mobile version