Problemesex

Horoscopul amoros al saptamanii 27 iunie – 3 iulie

Iata ce va rezerva astrele din punct de vedere amoros in saptamana 27 iunie – 3 iulie 2016.

 

 

 

Berbec

Relatiile tale de prietenie sunt foarte benefice din punct de vedere social sau material. Unul dintre prietenii tai iti poate oferi o oportunitate care sa-ti aduca venituri mai mari. Pentru ca partea financiara se linisteste, viata amoroasa va avea de castigat.

 

 

Taur

Stii foarte clar ce vrei si ii uimesti pe toti cei din jurul tau. E posibil sa ai tentinde de dominare si sa nu iei in considerare ce spun ceilalti. Ai grija sa nu jignesti persoanele dragi, in special partenerul de cuplu cu atitudinea ta manata de ego.

 

 

Gemeni

Te bucuri de un magnetism special in relatiile cu toate persoanele din jurul tau. In plan sexual, exista o intensificare a sentimentelor fata de persoana iubita, ai nevoie de o mai multa apropiere. Iti exprimi cu usurinta si orice traire interioara.

 

Rac

Traversezi o perioada plina de frustrari si esti descurajat de tot ce ti se intampla. Esti foarte critic cu tine insuti si nu poti cere celorlalti sa te iubeasca nici macar tu nu o faci. Ai rabdare daca vrei sa depasesti obstacolele din viata de cuplu.

 

 

Leu

Te lasi predominat de dorinta de iubire, de afectiune. Pentru cei singuri exista posibilitatea de a intalni pe cineva cu care sa inceapa o relatie amoroasa. Cei care au deja partener se bucura de momente romantice alaturi de persoana iubita.

 

 

Fecioara

Apar conflicte in interiorul tau, caci nu stii cui sa acorzi mai mult timp: placerilor sau afacerilor. Poate fi o perioada frustranta in care sa te simti singur. Unele relatii se pot destabiliza, incusiv cea de cuplu.

 

Balanta

Acorzi mai multa atentie treburilor de la birou, statutului social si banilor si mai putin timp relatiilor personale. Vestea buna este ca se prevede un succes din punct de vedere material, care iti va da libertatea sa te ocupi si de cuplu.

 

 

Scorpion

Esti plin de energie si gata sa infrunti o multime de provocari. Insa daca te blochezi intr-un esec, apar nervii. Nu esti dispus sa-ti consumi energia incercand sa treci peste ceva, daca nu reusesti din prima. Egoul tau este prea mare.

 

 

Sagetator

Ai tendinta sa fii agresiv in relatii, inclusiv cea de cuplu. Esti incapatanat, cu o dorinta nestavilita de a face lucruri neconventionale. Te regasesti in situatia de a face lucruri de care pana acum nu te credeai in stare.

 

Capricorn

Relatiile cu persoanele de sex opus se intensifica. Te incita o persoana pentru care simti o puternica atractie si dorinta sexuala. Atentie, insa, la comportament, intrucat exista riscul sa fii perceput ca infatuat si lipsit de orice forma de tact.

 

 

Varsator

Stresul de la locul de munca este in crestere. Devii nervos, iritat, si poti aduce si acasa aceasta stare de agitatie. Fii atent sa nu spui cuvinte care sa-ti raneasca partenerul de cuplu si sa regreti mai tarziu.

 

 

Pesti

Ai o atitudine critica, nimic nu te multumeste. Nu comunici, esti taciturn si nu te simti atras de iesirile in lume. Si cand participi la o petrecere, esti foarte grav si morocanos.

Exit mobile version