Problemesex

Horoscopul amoros al saptamanii 26 octombrie – 1 noiembrie

Iata ce va rezerva astrele la capitolul “dragoste” in saptamana 26 octombrie – 1 noiembrie 2015.

 

Berbec

Prinzi curajul de a-i arata persoanei iubite o fata pe care nu ai avut curajul sa i-o dezvalui pana acum. Te simti usurat mai ales ca simti ca partenerul te va iubi si mai mult dupa aceasta marturisire. Renunta la bariere si la masti si va fi de bine.

 

 

Taur

Esti foarte sensibil si ai o dispozitie romantica. Vorbesti deschis cu partenerul de cuplu, ii marturisesti ceea ce simti. Weekend-ul va poate aduce o iesire romantica la care visai de mult. Nu trebuie decat sa-i pui o dorinta, iar Universul o poate indeplini.

 

 

Gemeni

Traversezi o perioada de haos din care vrei sa iesi, dar nu prea poti. Iti pui o multime de intrebari legate de partenerul de cuplu si vrei sa iti pui ordine in viata. Raspunde-ti cu sinceritate la fiecare intrebare si sansele sa iesi la liman sunt foarte mari.

 

Rac

Viata de cuplu este la cote inalte in aceata saptamana. Parca ai trai o poveste de dragoste ca in basme. Ai parte de cateva intalniri romantice cu persoana iubita si te simti pur si simplu te simti vrajit.

 

 

Leu

Vei fi in centrul atentiei gratie unei reusite. Toti ochii vor fi atintiti spre tine, dar tu vrei sa iti faci sa straluceasca si partenerul de cuplu. Te mandresti foarte mult cu persoana pe care o iubesti, iar acest lucru face foarte bine relatiei.

 

 

Fecioara

Comunicarea cu partenerul de cuplu este foarte buna. Vei gasi modalitati simple de a-ti impartasi visele si sentimentele, iar partenerul de cuplu iti ofera suportul neconditionat. Formati o pereche pe cinste, iar persoana iubita este cel mai mare sustinator al tau.

 

Balanta

Aspectele materiale devin prioritare in aceasta saptamana. Vrei din ce in ce mai mult si apare o presiune asupra relatiei, intrucat nu mai simti securitatea financiara. Pana la urma, viata inseamna si facturi, nu poti trai doar cu dragoste.

 

 

Scorpion

Formezi o echipa imbatabila impreuna cu partenerul de cuplu. Relatia se imbunatateste simtitor. Nu este exclusa o iesire romantica la finalul saptamanii. Luna plina are efecte pozitive asupra vietii tale amoroase.

 

 

Sagetator

Esti conectat emotional de partenerul de cuplu. Daca traversezi o perioada de stres legat de sarcinile si responsabilitatile de serviciu, vei avea alaturi cel mai bun supporter. Partenerul de cuplu te va ajuta sa depasesti aceasta perioada de anxietate.

 

Capricorn

Traiesti viata la maximum alaturi de partenerul de cuplu. Va rasfatati toate simturile, fara sa tineti cont de cheltuieli: masaj pentru cupluri, o zi la spa in doi, o masa la un restaurant, un picnic romantic.

 

 

Varsator

Iti arati cu usurinta sentimentele fata de persoana iubita. Iti iei prin surprindere partenerul de viata care era obisnuit cu tine sa gandesti mult inainte de a spune ceva legat de iubire. Lasa-ti emotiile sa iasa la suprafata!

 

 

Pesti

Comunicarea cu persoana iubita este foarte importanta pentru tine in aceasta saptamana. Ii marturisesti partenerului de cuplu cat de mult iti doresti sa fiti impreuna si sa-i dedici mai mult timp din viata ta.

 

Exit mobile version