Problemesex

Horoscopul amoros al saptamanii 25 aprilie – 1 mai

Iata ce va rezerva astrele din punct de vedere amoros in saptamana 25 aprilie – 1 mai 2016.

 

Berbec

Te concentrezi mai mult pe activitatile de la munca si nu mai ai energie si pentru cuplu. Totusi, n-ar trebui sa ignori total viata de familie, caci se pot acumula frustrari in cuplu. Rezerva weekend-ul pentru o aventura romantica.

 

 

Taur

Apar cateva modificari in viata ta ce vor readuce lucrurile pe fagasul normal. Comunicarea este la cote inalte, vezi lucrurile mai cu claritate si poti lua decizii in consecinta. Relatia de cuplu revine in centrul atentiei si te ocupi mai mult de nevoile partenerului de cuplu.

 

 

Gemeni

Iti urmezi instinctele si numai lucruri bune ti se intampla de cand ai luat aceasta decizie. Te-ai hotarat sa nu mai asculti indicatiile altora, ci sa faci numai ce-ti dicteaza inima. Noua abordare aduce un suflu nou si relatiei de cuplu. De-acum esti mult mai atent la mesajele subtile ale partenerului.

Rac

Ai o saptamana in care pasiunea pluteste in aer si vrei sa o experimentezi din ce in ce mai mult. Relatia platonica pe care o ai cu o persoana de sex opus pare ca se transforma in ceva mai serios. Totusi, nu grabi lucrurile!

 

Leu

Weekendul se anunta fantastic. Esti carismatic, iar daca n-ai intalnit inca sufletul pereche, nu este exclus sa il cunosti acum. Dai dovada de magnetism si persoanele de sex opus te vor inconjura cu mult interes.

 

 

Fecioara

Iti rezervi weekend-ul pentru mai multa aventura impreuna cu partenerul de cuplu. Ti se pare ca rutina a inceput sa isi faca simtita prezenta si nu vrei sa pierzi ceea ce ai. Intuitia si creativitatea te inspira sa faci o surpriza partenerului de cuplu, iar scanteile in dormitor nu vor intarzia sa apara.

 

Balanta

Dupa cateva saptamani in care te-ai dedicat total jobului si proiectelor pe care le implica locul de munca, a venit timpul si pentru ceva amor. Weekendul se anunta fierbinte, prilej de reconectare cu partenerul de cuplu pe care nu l-ai mai rasfatat de multa vreme. Acum recuperezi timpul pierdut.

 

 

Scorpion

Faci progrese mari in relatia de cuplu. Reusesti sa vorbesti deschis despre ceea ce simti, despre temeri si despre visele tale. Vei gasi intelegere la partenerul de cuplu si impreuna veti porni pe un drum fabulos. In weekend dai dovada de multa creativitate si originalitate, iar partenerul te va rasplati pentru eforturile depuse sa il surprinzi.

 

 

Sagetator

Prioritatile acestei saptamani sunt locul de munca si sanatatea. Cu toate acestea, iti faci timp si pentru sectorul amoros. Nu sunt excluse plimbari in natura care sa te reconecteze cu partenerul de cuplu. Nu faci eforturi de comunicare, iti exprimi cu usurinta sentimentele, iar in persoana iubita gasesti un partener de nadejde.

 

Capricorn

Ai foarte multa inspiratie si reusesti sa-ti surprinzi partenerul de cuplu cu tot ce faci. Alungi cu usurinta monotonia care se instalase de ceva vreme in dormitorul tau dupa ce iti convingi jumatatea sa experimentati lucruri noi in dormitor.

 

 

Varsator

Iti dedici timpul liber vietii de familie si reintariri legaturilor cu persoana iubita. Simti ca ai neglijat-o in ultima vreme si vrei sa recuperezi timpul pierdut. Te vei ghida dupa valorile si prioritatile care pe tine te tin cu picioarele pe pamant.

 

 

Pesti

Cum finantele nu te mai ingrijoreaza, incerci sa iti rasfeti partenerul de cuplu. Discuti deschis despre nevoile fiecaruia si reusiti sa aduceti un suflu nou relatiei de cuplu. Imaginatia de care dai dovada in aceasta saptamana va improspata si viata din dormitor.

Exit mobile version