Problemesex

Horoscopul amoros al saptamanii 24-30 august

Iata ce va rezerva astrele din punct de vedere amoros in saptamana 24-30 august 2015.

 

Berbec

Asa cum incepe saptamana, cu siguranta nu vei intra in cartea recordurilor amoroase. Esti nervos, nu-ti poti tine in frau emotiile si multa lume incepe sa te ocoleasca. Norocul pare sa-ti surada spre sfarsitul saptamanii cand, brusc, iti schimbi atitudinea. Weekendul se anunta “fierbinte”. Adopti un look atragator si persoanele de sex opus te vor cauta negresit.

 

 

Taur

Parca ai apasat pe butonul care deschide caile de comunicare. Inveti sa-ti depasesti timiditatea si sa-ti marturisesti sentimentele. Fie ca esti intr-o relatie de cuplu, fie ca acum incerci sa cuceresti pe cineva, faptul ca vorbesti deschis si fara teama te va ajuta foarte mult. Weekendul poate aduce petreceri la care vei straluci, pur si simplu.

 

 

Gemeni

Nu esti cea mai iubareata persoana de pe pamant. Te confrunti cu cateva probleme care te fac mofturos si certaret. Da-ti un ragaz sa-ti pui ordine in cap si in suflet. Pe masura ce lucrurile se vor clarifica, incepi sa fii si tu mai cu chef de viata. Totusi, evita hotararile care iti pot influenta viata definitiv.

 

Rac

Astrele iti sunt favorabile in aceasta saptamana. Daca esti singur, dragostea isi va face loc in inima ta. Daca esti implicat intr-o relatie de cuplu va veti bucura impreuna de un nou inceput care va da un plus vietii intime. Nu te opune schimbarii. Ia lucrurile asa cum sunt si bucura-te de fiecare moment.

 

 

Leu

Esti sensibil la vorbele altora si este posibil ca cineva foarte drag sa te raneasca. Dai inapoi, dar ai tendinta de a ataca. Fa-ti timp sa te analizezi, scrie ce te deranjeaza si evita deciziile din impuls pe care le poti regreta mai tarziu.

 

 

Fecioara

Iti faci timp sa te vezi cu prietenii, iti faci timp pentru persoana iubita. Esti prietenos si dragastos. Tot ce iti propui iti iese, iar asta iti da un impuls fantastic. Programezi cu partenerul de cuplu un weekend romantic, iar planurile iti ies de minune.

 

Balanta

Lucrurile nu sunt echilibrate la capitolul amoros in aceasta saptamana. Iti controlezi cu greu emotiile si nervii si devii certaret. Cateva exercitii fizice si de respiratie te pot ajuta sa te eliberezi de stres. Daca esti in cautarea unor sfaturi legate de amor, prietenii sunt gata oricand sa te ajute.

 

 

Scorpion

Intuitia iti joaca feste si daca pana nu demult te puteai ghida foarte bine dupa instinct, acum esti in ceata. Nu stii ce vrei, nu stii ce sa alegi, asa ca este de preferat sa eviti deciziile majore si relatiile riscante. Prudenta este cuvantul cheie in aceasta saptamana la capitolul amor.

 

 

Sagetator

Apar cateva turbulente in cuplu pe care le poti rezolva doar prin comunicare. Atentie la tonul folosit, intrucat risti sa strici totul. Daca esti singur, weekend-ul se anunta incins. Pleci la vanatoare. Iti “lustruiesti” armele si nu dai gres. Persoanele de sex opus vor fi topite dupa tine.

 

Capricorn

Iti concentrezi intreaga atentie pe partenerul de cuplu. Iti faci tot felul de planuri romantice cu care iti surprinzi persoana iubita. Nu neglija insa sarcinile de la birou caci s-ar putea sa-ti strice planurile de weekend si sa fii nevoit sa stai peste program.

 

 

Varsator

Vrei sa-ti marturisesti sentimentele, iar emotiile puternice te dau peste cap. Incearca niste exercitii de relaxare care sa iti mai micsoreze nivelul de stres. Weekend-ul iti poate aduce momentele romantice mult asteptate. Vei gasi solutii pentru a indeplini nevoile persoanei pe care o iubesti.

 

 

Pesti

Weekend-ul este rezervat in mod traditional intalnirilor. Tu, insa, nu vrei sa respecti aceasta regula si iti inviti partenerul in oras inca de la inceputul saptamanii. Lucrurile se anunta fierbinti in planul amoros. Daca esti singur, te vei bucura de aprecierea sexului opus si nu este exclus sa incepi o relatie noua.

 

Exit mobile version