Problemesex

Horoscopul amoros al saptamanii 23-29 noiembrie

Iata ce va rezerva astrele din punct de vedere amoros in saptamana 23-29 noiembrie.

 

Berbec

 Simti nevoia de mai multa dragoste, mai multa afectiune. Daca nu ai parte de toate astea in relatia de cuplu te simti frustrat si apar tensiuni. Spune ce ai pe suflet pentru ca partenerul sa-ti stie nevoile si sa actioneze in consecinta.

 

 

Taur

Zeita Fortuna iti surade in cariera. Obstacolele cad unul cate unul, iar progresul de la locul de munca iti netezeste calea catre aventurile din dormitor. Mult mai relaxat, te bucuri de o atmosfera armonioasa acasa.

 

 

Gemeni

Schimbul de informatii, idei si opinii joaca un rol foarte important in viata ta in aceasta saptamana. Discuti cu partenerul de viata despre mai multe aspecte, unele dintre ele contradictorii, insa incerci sa fii receptiv si la opiniile acestuia.

 

Rac

Esti iritat, iar conflictele cu persoanele din jurul tau iti dezvolta un sentiment de nerabdare si simti ca esti pe punctul de a exploda. Pentru ca esti prea incordat sunt de evitat orice discutie in contradictorii sau decizii pe termen lung.

 

 

Leu

Sentimentele tale, nevoile emotionale, dorinta ta de a fi aproape de cineva sunt mai puternice ca niciodata. Acorzi mai multa atentie vietii de cuplu si vrei sa eviti toate problemele care ti-ar putea tulbura linistea. Daca esti singur, o persoana pe care o vei cunoaste in curand iti poate schimba viata.

 

 

Fecioara

Traversezi o perioada foarte pozitiva, relatia de cuplu infloreste. Iti dezvalui cu usurinta sentimentele, dai si primesti iubire. Cu prietenii esti generos si vrei sa-i vezi si pe ei cel putin la fel de fericiti ca si tine. Daca esti singur, poti intalni o persoana care sa-ti schimbe viata in bine.

 

Balanta

O saptamana in care cooperarea si munca in echipa iti aduce multe satisfactii la locul de munca. Dezvolti proiecte noi si inchei parteneriate care vor aduce un plus situatiei financiare de acasa. Cand stresul banilor este mic, nevoia de dragoste devine mare.

 

 

Scorpion

Dorinta ta de a socializa, de a fi prietenos sau iubit poate interfera cu activitatea de la locul de munca. Actioneaza ca un profesionist si programeaza-ti timpul astfel incat sa fie loc si pentru odihna, si pentru dragoste, si pentru job.

 

 

Sagetator

Relatiile de prietenie si de dragoste sunt armonioase. Esti dragastos si iti arati cu usurinta sentimentele. Sagetatorii singuri isi pot intalni jumatatea si se anunta o perioada propice pentru momente romantice. Astrele surand si din punct de vedere financiar, cateva tranzactii aducandu-le nativilor banii de care au nevoie.

Capricorn

Ti-e dor de ceva aventura si iti inviti partenerul de viata la petreceri si intalniri romantice. Iti place sa flirtezi din nou si sa te simti ca la inceputul relatiei. Daca esti singur, sansele sa intalnesti pe cineva care sa te intrige sunt destul de mari. Creativitatea iti este stimulata si poti incerca ceva nou in domeniul artei.

 

 

Varsator

Este o perioada propice sa te relaxezi si sa te recreezi. Simtul umorului si optimismul te ajuta sa depasesti stresul din ultima vreme si sa vezi o noua perspectiva a propriei vieti. Este un moment prielnic sa te apropii de cineva care iti place foarte mult, dar n-ai avut curajul sa faci primul pas.

 

 

Pesti

Te bucuri de un magnetism fantastic si atragi cu usurinta persoanele de sex opus, asa ca nu va fi de mirare faptul va vei fi foarte activ din acest punct de vedere. Esti inconjurat cu caldura si iubire, iar talentul tau creativ in flirt va da roade.

Exit mobile version