Problemesex

Horoscopul amoros al saptamanii 22-28 mai

femei sexy - sfatulparintilor.ro - pixabay_com - woman-2139001_1920

Iata ce va rezerva astrele in plan amoros in saptamana 22-28 mai.

 

 

Berbec

O saptamana romantica si prozaica. Petreci timp cu partenerul de cuplu, vizitati impreuna locuri noi, de inspiratie romantica. Ai parte de momente dulci si armonioase toata saptamana.

 

 

Taur

Te simti legat spiritual de partenerul de cuplu si impartatisi impreuna sentimente profunde. S-ar putea sa va inscrieti la cursuri de dezvoltare personala sau de arte frumoase.

 

 

Gemeni

Este vremea sa puneti cartile pe fata si sa ziceti fiecare ce aveti pe suflet. Este recomandata sinceritatea, altfel nu veti reusi decat sa aveti si mai multa ceata in relatie.

 

 

Rac

Esti pregatit sa spui ce ai pe suflet pentru a imbunatati relatia cu partenerul de cuplu. Toate deciziile importante le luati impreuna, iar persoana iubita te incurajeaza in tot ce faci.

 

Leu

O perioada confuza, incerci sa fii mai mult cu picioarele pe pamant si sa nu-ti mai faci asteptari care sa te lase deziluzionat.  Evita sa faci promisiuni pe care nu le poti respecta.

 

 

Fecioara

Simti nevoia sa stai mai mult in mijlocul oamenilor sa interactionezi mai des cu ceilalti. Pot aparea tensiuni in relatia de cuplu, in special daca vrei sa se faca numai cum spui tu.

 

 

Balanta

Daca nu esti implicat intr-o relatie de cuplu, acum este momentul sa actionezi daca iti place o anume persoana. Incearca sa fii, insa, mai temperat, caci s-ar putea sa fii refuzat.

 

 

Scorpion

Se anunta o saptamana romantica si pasionala, mai ales daca ai fost plecat si te vezi cu partenerul dupa ce ati fost despartiti. Dorinta este in crestere si mutuala. Dragostea pluteste in aer.

 

Sagetator

Dai si primesti dragoste si afectiune. Iti exprimi sentimentele cu usurinta, esti mai deschis decat de obicei. E multa fericire in viata ta, frumusete si armonie.

 

 

Capricorn

In viata ta se petrece ceva important. Nu e cazul sa te impotrivesti, mergi cu valul si accepta ceea ce se intampla. Partenerul de cuplu iti va fi alaturi, chiar daca va afecteaza pe amandoi.

 

 

Varsator

Relatia de cuplu este armonioasa, vrei sa-ti petreci mai mult timp cu persoana iubita si nu este exclus sa rezervi un weekend romantic. Faci orice sa-ti rasfeti partenerul.

 

 

Pesti

Ai tendinta sa iti pierzi cumpatul repede si sa devii agresiv, mai ales atunci cand simti ca ceilalti nu-ti fac pe plac. Esti nerabdator, iritat si, actionezi impulsiv.

Exit mobile version