Problemesex

Horoscopul amoros al saptamanii 22-28 februarie

Iata ce va rezerva astrele din punct de vedere amoros in saptamana 22-28 februarie 2016.

 

Berbec

Relatiile tale de prietenie sunt foarte benefice din punct de vedere social sau material. Unul dintre prietenii tai iti poate oferi o oportunitate care sa-ti aduca venituri mai mari. Pentru ca partea financiara se linisteste, viata amoroasa va avea de castigat.

 

 


Taur

Te bucuri de un magnetism special in relatiile cu toate persoanele din jurul tau. In plan sexual, exista o intensificare a sentimentelor fata de persoana iubita, ai nevoie de o mai multa apropiere. Iti exprimi cu usurinta si orice traire interioara.

 

Gemeni

Traversezi o perioada plina de frustrari si esti descurajat de tot ce ti se intampla. Esti foarte critic cu tine insuti si nu poti cere celorlalti sa te iubeasca nici macar tu nu o faci. Ai rabdare daca vrei sa depasesti obstacolele din viata de cuplu.

 

Rac

Este o perioada excelenta atat din punct de vedere profesional, cat si din punct de vedere amoros. Simti ca lumea te intelege si ca partenerul de cuplu se afla pe aceeasi lungime de unda cu tine. Sinceritatea te ajuta in tot ce faci.

 

Leu

Esti confuz si morocanos, nu reusesti sa te intelegi cu ceilalti. Negativismul tau iti aduce si cateva controverse cu partenerul de cuplu. Ai nevoie de putin mai multa sensibilitate in ceea ce-l priveste.

 

Fecioara

Unele amintiri revin dureroase. Cineva care ti-a ranit inima in trecut repare in viata ta si incearca sa repare ce a fost. Depinde de tine daca vrei sau nu sa accepti.

 

Balanta

Comunici foarte bine cu partenerul de cuplu si ii dezvalui lucruri din trecutul tau pe care credeai ca le vei tine ascunse toata viata. Aceasta dovada de sinceritate in fata persoanei iubite aduce o noua lumina in relatia voastra.

 

Scorpion

Progresul la locul de munca iti elibereaza mintea pentru partea amoroasa a vietii. Dai frau imaginatiei, esti foarte pasional si nimic nu-ti sta in cale. Partenerul de cuplu te va rasplati pe masura.

 

Sagetator

Responsabilitatile de la locul de munca te cam tin departe de dormitor. Mai simti nevoia sa te si “joci”, insa esti prea stresat. Nu ti-ar strica niste exercitii de relaxare. Sau poate iti rogi partenerul sa-ti faca un masaj. Nu se stie niciodata ce poate iesi de aici.

Capricorn

Prieteniile si relatiile amoroase sunt favorizate, pe masura ce esti deschis, cald, sensibil la gesturile afective ale celorlalti. Pentru tine nu este de ajuns sa simti iubirea, la nivel declarativ, vrei sa exprimentezi si latura ei fizica. Cei singuri pot avea oportunitatea unei noi povesti de dragoste.

 

Varsator

Imaginatia este la cote inalte in aceasta perioada. Esti atras de lucruri pe care pana acum nu le-ai incercat. Atentie la cum i le propui partenerului de cuplu ca sa nu para prea extravagante.

 

 

Pesti

Esti dragastos si pasional si vrei sa le impartasesti tuturor bucuria ta. Esti creativ si inclinatiile artistice pot fi stimulative si in dormitor. Traiesti momente relaxante alaturi de partenerul de cuplu.

Exit mobile version