Problemesex

Horoscopul amoros al saptamanii 21-27 martie

Iata ce va rezerva astrele din punct de vedere amoros in saptamana 21-27 martie 2016.

 

 

Berbec

Este un moment propice sa-ti urmezi propriile nevoi si dorinte, sa le spui celorlalti ce vrei cu adevarat. Transmite-le mesajul tau clar, fara a lasa loc de interpretari. Vei reusi astfel sa te faci mai bine inteles si nu vei mai astepta ca persoana iubita sa-ti ghiceasca gandurile.

 

 

Taur

Esti destul de nerabdator. Pot aparea cateva conflicte din pricina faptului ca nu reusesti sa iti controlezi frustrarile. Vestea buna este ca aceste pot rezolva cateva neintelegeri din cuplu, mai ales daca vei reusi sa fii diplomat.

 

Gemeni

Esti in armonie cu toti oamenii din jurul tau, in special cu persoana iubita. Toata saptamana te gandesti la moduri relaxante de a te distra. Este o perioada propice pentru inceperea unor proiecte noi, atat in plan profesional, cat mai ales in plan amoros.

Rac

Esti confuz, distrat si nu reusesti sa-ti duci la indeplinire sarcinile de la serviciu. Acest lucru te irita si esti nervos si frustrat si acasa, unde incerci sa pasezi responsabilitatea pe umerii partenerului de cuplu.

 

Leu

Traversezi o perioada in care esti stresat in nu reusesti sa te sincronizezi cu partenerul de cuplu. Esti certaret si tentat sa exagerezi. De aceea este indicat sa eviti discutiile serioase in aceasta perioada.

 

Fecioara

Esti dragastos si iubitor, vrei sa daruiesti si sa primesti afectiune. Creativitatea de care dai dovada in dormitor va fi apreciata de persoana iubita care te va rasfata cum se va pricepe mai bine.

 

Balanta

Vrei sa-ti pui in practica visele si fanteziile. Numai ca persoana pe care ai cunoscut-o de curand cu care ai fi vrut sa faci aceste incercari nu este tocmai ce ti-ai fi dorit. Simti cum visele ti se naruie.

 

Scorpion

Simti nevoia de dragoste si afectiune, insa daca nu spui cu voce tare ce vrei, partenerul s-ar putea sa nu-ti ghiceasca dorintele. Incearca sa iti exprimi solicitarile cu blandete si nu ca pe niste ordine.

 

Sagetator

Traversezi o persoana propice in amor. Te exprimi cu usurinta, ideile si planurile tale sunt apreciate de persoana iubita care te va sustine ca sa le pui in practica. Daca esti singur, o persoana din anturajul ta iti va accepta propunerile.

 

 

Capricorn

Daca esti singur, ai toate sansele ca o persoana de sex opus sa iti aprecieze incercarile de a o cuceri. Caldura de care dai dovada va contribui la pavarea drumului catre o relatie de lunga durata.

 

Varsator

Te bucuri de un magnestism special care atrage cu usurinta persoanele de sex opus. Relatiile amoroase se intensifica si nu este exclusa o cerere in casatorie. Dai dovada de multa creativitate in dormitor.

 

Pesti

Nevoia ta de dragoste si afectiune este mai mare in aceasta perioada, iar daca nu primesti pe atat de mult pe cat iti doresti vor aparea frustrarile. Problema sta in faptul ca nu reusesti sa transmiti mesajul cum trebuie. Fii sincer si deschis.

 

Exit mobile version