Problemesex

Horoscopul amoros al saptamanii 20-26 iunie

Iata ce va rezerva astrele din punct de vedere amoros in saptamana 20-26 iunie 2016.

 

 

Berbec

Vrei sa fii inconjurat de oameni care te respecta si care te iubesc. O ruda mai in varsta iti da sfaturi in materie de dragoste si relatii.

 

 

Taur

Te bucuri de un puternic magnetism personal. Vei atrage atentia tuturor pe unde mergi, iar acest lucru iti va aduce si apreciere, si afectiune. Acorzi o atentie deosebita frumusetii si creativitatii, iar partenerul de viata va fi incantat de surprizele “artistice” pe care i le vei face.

 

 

Gemeni

Saptamana are semne bune din punct de vedere romantic. Pui in aplicare miscari noi, create in imaginatia ta, iar viata in dormitor se incinge.

 

Rac

Te distantezi de oameni si vrei sa-ti pui ordine in viata si in sentimente. Un prieten sau o ruda te poate ajuta sa vezi situatia si din alta perspectiva.

 

 

Leu

Simti nevoia de mai multa intelegere si armonie in viata de familie. Relatia de cuplu poate deveni tensionata. Nu este, insa, momentul sa fortezi nota.

 

 

Fecioara

Cele mai adanci temeri ies la suprafata. Nu esti coplesit din cauza lor, insa iti faci tot felul de ganduri. Cere ajutorul partenerului de cuplu pentru a trece mai usor peste aceste frici.

 

Balanta

Dorintele sexuale sunt puternice si iti doresti sa petreci mai mult timp alaturi de persoana iubita. Si in relatiile cu ceilalti esti cald si afectuos. Iti place sa ii ajuti si sa le faci pe plac pentru a avea liniste si armonie in jurul tau.

 

 

Scorpion

Relatia de cuplu capata un nou sens pentru tine. Iti stabilesti obiective pe care vrei sa le indeplinesti alaturi de partenerul de cuplu. Nu sunt excluse casatoria sau conceperea unui copil.

 

 

Sagetator

Esti mult mai limpede in gandire, iar relatia de cuplu se imbunatateste. Comunicarea deschisa cu partenerul de cuplu te ajuta sa intelegi mai bine punctual de vedere al persoanei iubite.

 

Capricorn

Imaginatia ta bogata se vede foarte bine in dormitor. Esti activ si creativ, iar partenerul de cuplu nu poate fi decat bucuros sa experimenteze alaturi de tine. O saptamana bogata din punct de vedere amoros. Bucura-te de ea!

 

 

Varsator

Esti mai sensibil la nevoile celorlalti. Esti generos cu partenerul de cuplu si vrei sa ii acorzi mai multa atentie decat pana cum. Weekend-ul se anunta fierbinte, caci faptele bune vor fi rasplatite pe masura.

 

 

Pesti

Traversezi o perioada armonioasa in viata ta, in care esti in perfect acord cu sinele interior. Te implici in mai multe proiecte care sa-ti dezvolte creativitatea si imaginea de sine. Partenerul de cuplu iti este alaturi si te sustine.

Exit mobile version