Problemesex

Horoscopul amoros al saptamanii 19-25 octombrie

Iata ce va rezerva astrele din punct de vedere amoros in perioada 19-25 octombrie 2015.

 

Berbec

Saptamana aceasta este infloritoare. Esti pe aceeasi lungime de unda cu partenerul de cuplu, comunicarea este la cote inalte si nimic nu va poate sta in cale. Lasi in urma frustrarile trecutului si obstacolele mentale si creezi impreuna cu persoana iubita noi oportunitati. Daca esti singur, sunt sanse mari sa iti intalnesti jumatatea in aceasta saptamana.

 

 

Taur

Romantismul iese din discutie saptamana aceasta. Chiar daca simti ca partenerul de cuplu are nevoie de mai multa atentie din partea ta, celelalte treburi nu-ti lasa timp pentru asta. Noroc cu weekend-ul care te va purta pe culmile placerii. Daca esti singur, astrele iti prezic intalnirea cu o persoana speciala.

 

 

Gemeni

Indiferent cat de mult te straduiesti, s-ar putea sa ti se para imposibil sa ajungi la inima persoanei iubite. Problema este ca ati pierdut conexiunea pe care o aveati candva. Ar trebui sa incepeti sa faceti pace daca vreti ca relatia sa nu se termine definitiv. Daca esti singur este recomandat sa eviti deciziile pe termen lung.

 

Rac

Sunt sanse mari sa refaci o relatie care s-a rupt din lipsa de comunicare. O discutie finala este preconizata pentru vineri si s-ar putea sa ajungeti la o intelegere. Compromisul pare o cale foarte simpla pentru amandoi. Daca esti singur, sansele sa te indragostesti sunt destul de mari.

 

 

Leu

Comunicarea dintre tine si partenerul de cuplu nu este la cote foarte inalte si faceti tot posibilul sa evitati discutiile serioase. Punctele diferite de vedere pe care le aveti va frustreaza. Vestea buna este ca la capitolul bani stati foarte bine, asa ca nu va veti certa si din aceasta cauza. Daca esti singur, weekend-ul iti poate aduce momente fierbinti alaturi de o persoana incitanta.

 

 

Fecioara

Traiesti o saptamana ca-n povesti. Astrele iti sunt favorabile din punct de vedere amoros si te simti in al noualea cer alaturi de persoana iubita. Weekend-ul poate aduce o iesire romantica foarte relaxanta. Ce iti poti dori mai mult?

 

Balanta

Apar cateva mici turbulente in cuplu pe care le poti rezolva foarte usor cu putina diplomatie. Ar trebui sa vorbesti mai putin si sa asculti mai mult. Daca esti singur este recomandat sa fii mai discret si sa ai mai mult tact pentru a cuceri persoanele de sex opus.

 

 

Scorpion

O conversatie cu un prieten poate fi exact ceea ce aveai nevoie pentru a face schimbarile necesare in cuplu si revigorarea vietii amoroase. Pentru Scorpionii singuri este posibila transformarea unei relatii de prietenie intr-o relatie romantica.

 

 

Sagetator

O saptamana agitata in care este recomandat sa eviti deciziile importante. Nu promite nimic partenerului de cuplu caci s-ar putea sa il dezamagesti caci nu ai timpul necesar de a-ti tine promisiunea. Daca esti singur, onestitatea iti poate aduce marea dragoste.

 

Capricorn

Viata de cuplu este incitanta. Usi noi se deschid in relatia ta si afli mai multe despre partenerul de cuplu, iar el despre tine. Noua perspectiva vi se pare incantatoare si va aduce si mai aproape decat ati fi sperat. Weekend-ul se anunta fierbinte.

 

 

Varsator

Cum capitolul financiar al cuplului straluceste de-a dreptul, nu va mai faceti alte griji si lasati dragostea sa preia controlul. N-ati mai avut de mult o perioada atat de linistita in care sa nu faceti altceva decat planuri amoroase.

 

 

Pesti

Esti trup si suflet alaturi de partenerul de cuplu. Nu te gandesti la altceva decat sa iesiti impreuna intr-un loc magic. Cauti oferte turistice care sa-ti satisfaca toate capriciile. Nu este exclus sa gasesti ceva chiar pentru acest weekend, iar visurile voastre sa devina realitate.

 

Exit mobile version