Problemesex

Horoscopul amoros al saptamanii 18-24 ianuarie

Iata ce va rezerva astrele din punct de vedere amoros in saptamana 18-24 ianuarie 2016.

 

 

Berbec

Este indicat sa fii foarte precaut cu orice relatie noua, indiferent de tipul ei. Poti fi foarte dezamagit de relatia amoroasa. Incerci sa pui la cale proiecte noi, insa nu le privesti foarte obiectiv.

 

 

Taur

Nevoia ta de dragoste, companie si prieteni este foarte puternica. Nu vrei sa lucrezi de unul singur, vrei sa stai intre oameni, sa te bucuri de viata. O relatie amoroasa devine din ce in ce mai puternica.

 

 

Gemeni

Este o perioada prielnica pentru o vacanta in care sa-ti faci toate poftele. Poate o vizita la cineva din trecutul tau amoros sau intr-un loc in care ai petrecut clipe minunate alaturi de actualul partener de cuplu.

 

Rac

Esti foarte obiectiv cand vine vorba de lucruri legate de job, insa nu foarte clar cand ai de rezolvat chestiuni legate de relatia de cuplu. Comunica deschis cu partenerul. Weekend-ul poate aduce o escapada in doi.

 

 

Leu

Esti mai stresat decat de obicei, te distantezi de cei dragi si esti predispus la certuri cu ceilalti. Nu te poti concentra si risti sa te angajezi in dispute care nu te avantajeaza.

 

 

Fecioara

Ai o predispozitie spre romantism si flirt. Esti prietenos cu toata lumea, mai ales cu persoanele de sex opus. Daca esti singur, acum este momentul propice sa faci avansuri persoanei pe care o indragesti.

 

Balanta

Dorintele sexuale sunt destul de puternice. Daca esti casatorit sau intr-o relatie, nu este exclusa o iesire in doi cu un final mai mult decat fierbinte. Daca esti singur, esti tentat sa te angajezi in relatii pasagere.

 

 

Scorpion

Nivelul de toleranta este destul de scazut. Te-ai plictisit sa respecti reguli si vrei sa evadezi. Aceasta escapada iti poate aduce intalnirea cu sufletul pereche. Daca esti implicat intr-o relatie de cuplu vei explora noi cai de comunicare.

 

 

Sagetator

Simti nevoia de relaxare si armonie. Familia si prietenii iti aduc sursa de fericire si satisfactie de care ai nevoie, insa iti doresti mai mult. Poate o iesire in doi sa fie solutia cea mai potrivita pentru tine si partenerul tau.

 

Capricorn

Esti cald si prietenos si radiezi cand observi ca ceilalti te apreciaza. Daca esti singur nu este exclusa intalnirea cu un potential partener de cuplu.

 

 

Varsator

Nu stai foarte bine la capitolul comunicare. Este timpul sa ii asculti si pe ceilalti nu doar sa ai pretentia ca altii sa te asculte pe tine. Pot aparea cateva tensiuni in cuplu din pricina incapatanarii.

 

 

Pesti

Cauti alternative pentru a iesi din rutina. Incerci sa fii mai spontan, mai flexibil si sa gasesti solutii noi la probleme vechi care stricau armonia cuplului.

Exit mobile version