Problemesex

Horoscopul amoros al saptamanii 16-22 mai

Iata ce va rezerva astrele din punct de vedere amoros in saptamana 16-22 mai 2016.

 

 

Berbec

Esti predispus unui comportament haotic in amor. Brusc, simti nevoia sa devii arogant, sa faci schimbari radicale in relatie. Vrei sa incerci lucruri noi care pana acum ti se pareau fie imposibile, fie n-ai fi crezut ca le-ai putea face.

 

 

Taur

Te bucuri de un puternic magnetism personal. Vei atrage atentia tuturor pe unde mergi, iar acest lucru iti va aduce si apreciere, si afectiune. Acorzi o atentie deosebita frumusetii si creativitatii, iar partenerul de viata va fi incantat de surprizele “artistice” pe care i le vei face.

 

Gemeni

Te bucuri de o viata sociala intensa, mergi la petreceri, esti optimist si entuziasmat. Nu este exclus ca aceasta energie pozitiva sa aduca in viata ta oameni noi care sa iti deschida noi orizonturi. Daca esti singur, este posibila si o noua idila.

Rac

Esti foarte stresat si te simti in total dezacord cu toata lumea, inclusiv cu partenerul de cuplu. Pentru a evita certurile definitive, este indicat sa stai departe de discutiile in contradictoriu. N-ar strica niste exercitii de relaxare si concentrare.

 

Leu

Toata atentia ta este indreptata spre placerile carnale si mai putin catre treburile la birou. De aceea este foarte posibil sa ai cateva turbulente in sectorul job. Pari neglijent in indeplinirea sarcinilor si gandul iti este doar la petreceri si intalniri.

 

Fecioara

Nu vrei decat sa te relaxezi si sa lenevesti. Ca urmare, nici nu te agiti foarte mult, nu intri in competitie cu nimeni si iti pastrezi energia pentru partenerul de cuplu. Relatiile, atat cele profesionale, cat si cele personale sunt armonioase.

Balanta

Dai dovada de curaj si esti gata sa infrunti noi provocari. Increderea de sine este la cote inalte si crezi ca esti pregatit sa incepi o noua relatie. Ramane doar sa gasesti o persoana pe care sa o consideri potrivita pentru tine.

 

 

Scorpion

Gandesti clar, iti pui ordine in ganduri, iar relatia de cuplu are de castigat de pe urma noilor transformari. Comunici deschis cu persoana iubita, faceti planuri si nu este exclus sa duceti relatia la un alt nivel: logodna, casatorie sau un nou membru in familie.

 

 

Sagetator

Esti nelinistit si impulsiv. Reactionezi fara sa te gandesti la consecinte. Ai tendinta de a fi agresiv, sa incepi certuri cu persoanele cu care nu cazi de acord. Se recomanda diplomatie, astfel incat cuvintele grele pe care le poti rosti sa nu strice relatia de cuplu.

 

Capricorn

Esti deziluzionat. O persoana pe care o admirai foarte mult (cineva de care erai indragostit sau cu care aveai o relatie) se dovedeste a fi cu totul altceva decat ti-ai fi dorit. Ideea de relatie ca-n povesti s-a naruit si suferi in tacere.

 

 

Varsator

Esti tulburat de cateva intamplari din trecut, iar noua perspectiva iti poate pune in pericol relatia. Analizeaza situatia si gandeste la rece ce urmeaza sa faci. Pune in balanta plusurile si minusurile si ia o hotarare in consecinta. Nu este recomandat sa te grabesti.

 

 

Pesti

Nevoia ta de dragoste si afectiune este mai mare in aceasta perioada, vrei sa petreci mai mult timp in familie, alaturi de persoana iubita si de copii. Daca esti singur, relatiile cu persoanele de sex opus devin armonioase.

Exit mobile version