Problemesex

Horoscopul amoros al saptamanii 14-20 septembrie

Iata ce va rezerva astrele din punct de vedere amoros in saptamana 14-20 septembrie 2015.

 

Berbec

Atentie la orice relatie de cuplu noua. Indiferent ca are la baza interese amoroase sau financiare, este recomandata precautia, caci s-ar putea sa suferi o mare dezamagire. Esti foarte entuziasmat si risti sa nu fii obiectiv.

 

 

Taur

Relatiile de cuplu sunt favorizate de astre. Esti cald, dragastos, iti este usor sa iti exprimi sentimentele. Cei care n-au inca pereche pot avea noroc in aceasta saptamana si sa intalneasca marea dragoste.

 

 

Gemeni

Esti mai sensibil la dorintele si nevoile altora. Empatizezi cu usurinta si daruiesti cu multa generozitate atat valori spirituale, cat si valori materiale. Partenerul de cuplu va fi rasfatatul tau toata saptamana.

 

Rac

Un secret ascuns iese la iveala. Sentimente vechi, dorinte ascunse, “schelete din dulap”, toate apar unul cate unul. Treci foarte usor de la o extrema la alta si ai un comportament ce poate fi periculos. Atentie sa nu iti fortezi limitele!

 

 

Leu

Se anunta un parteneriat foarte benefic pentru tine, cat si pentru cealalta persoana implicata in relatie. Este recomandat sa nu ratezi aceasta oportunitate.

 

 

Fecioara

Simti nevoia sa dai si sa primesti dragoste, sa fii acceptat de cei din jur. Daca esti singur exista posibilitatea sa intalnesti o persoana speciala, care sa te faca sa uiti de resentimentele trecutului.

Balanta

Este timpul sa te bazezi mai mult pe tine si mai putin pe ajutorul prietenilor. Fa-ti curaj si marturiseste-ti sentimentele persoanei pe care o placi de ceva vreme. Vei scapa astfel de frustrarile ca el/ea nu intelege mesajele codificate ale prietenilor.

 

 

Scorpion

Te cuprind sentimente de neliniste, poti faci alegeri riscante si este recomandat sa fii mai prudent. Nevoia de a face lucruri palpitante este destul de mare. Atentie la persoanele de sex opus cu care intri in contact.

 

 

Sagetator

Daca esti singur, este foarte posibil sa intalnesti o persoana care sa-ti inteleaga felul de a fi, care sa te aprecieze si sa te iubeasca neconditionat. Alaturi de aceasta persoana esti mai sensibil si mai comunicativ decat de obicei.

 

Capricorn

Este timpul sa stralucesti. Ai multa energie si incredere de sine, ceea ce va crea o impresie buna in randul persoanelor de sex opus. Daca esti singur sunt sanse mari sa iti gasesti jumatatea.

 

 

Varsator

Traversezi o perioada armonioasa, cu multe momente calde si tandre. Daca esti singur vei avea o saptamana infloritoare. Sansele sa impresionezi o persoana de sex opus sunt foarte mari.

 

 

Pesti

Amintiri din trecut iti trezesc cateva emotii. Treci peste ele si esti dornic sa-ti reconstruiesti viitorul. Te simti energic si viguros, dar si dornic sa te implici in proiecte noi. Nu este exclusa o cerere in casatorie sau largirea familiei.

Exit mobile version