Problemesex

Horoscopul amoros al saptamanii 13-19 iunie

Iata ce va rezerva astrele din punct de vedere amoros in saptamana 13-19 iunie 2016.

 

 

Berbec

In aceasta saptamana pot iesi la iveala ceva frustari pe care le-ai adunat de-a lungul timpului. Clarifica-le si discuta-le cu partenerul de cuplu. Daca esti singur nu este exclus sa pleci intr-o calatorie in care sa intalnesti un potential partener de cuplu.

 

 

Taur

Cerul senin al cuplului poate fi tulburat de cateva ingrijorari legate de fidelitatea partenerului. Pana la finalul saptamanii lucrurile se vor clarifica. Taurii singuri n-au noroc, saptamana aceasta nu se prevede vreo sansa de a-si intalni jumatatea.

 

 

Gemeni

Gemenii implicati in relatii de cuplu pot traversa cateva momente dificile care ii vor face sa se intrebe daca sunt facuti pentru casatorie sau nu. Gemenii singuri se pot astepta la aventuri sexuale spre finalul saptamanii.

 

Rac

Pentru Raci se anunta rezolvarea unor probleme de cuplu si nu este exclusa o calatorie romantica spre finalul saptamanii. Racii singuri pot intalni o persoana pasionala care sa le devina partener pe termen lung.

 

 

Leu

Leii pot avea parte de aventuri sexuale. Le este recomandat, insa, sa nu exagereze cu alcoolul. Leii singuri vor fi suficient de cuceritori pentru a avea alaturi un nou partener de cuplu.

 

 

Fecioara

Fecioarele isi propun sa piarda din surplusul de greutate pentru a fi mai atragatori in fata partenerilor de cuplu. Fecioarele neimplicate intr-o relatie pot avea cateva probleme cu barfele celor din jur care le afecteaza imaginea.

 

Balanta

Balantele au parte de o saptamana cu plusuri si minusuri in ceea ce priveste viata amoroasa a cuplului. Pot aparea sentimente de gelozie, furie, nesiguranta. Balantele singure nu au sanse foarte mari sa-si intalneasca jumatatea.

 

 

Scorpion

Scorpionii se vor bucura de experiente sexuale memorabile. Este indicat sa se evite discutiile sarcastice sau critice, caci pot irita partenerul de cuplu. Scorpionii singuri vor cere ajutorul cunostintelor pentru a-si gasi un potential partener de cuplu.

 

 

Sagetator

Sagetarorii singuri au „tintit” o victima si fac tot posibilul sa o cucereasca. Nu este exclus chiar sa se inscrie la cursuri de yoga pentru a-si imbunatati sanatatea si viata sexuala. Pentru Sagetatorii cuplati se anunta o iesire romantica.

 

Capricorn

O perioada excelenta pentru Capricorni sa se bucure de sex fierbinte. Nu este exclusa marirea familiei. Capricornii singuri pot traversa o perioada de confuzie care sa-i  tina departe de viata sociala. Sansele sa isi gaseasca o jumatate sunt aproape nule.

 

 

Varsator

Varsatorii singuri vor primi tot felul de invitatii la evenimente, iar sansele sa intalneasca o persoana de sex opus care sa se ridice la nivelul pretentiilor lor sunt destul de mari. Varsatorii aflati intr-o relatie se pot confrunta cu probleme care sa tina de fidelitatea in cuplu.

 

 

Pesti

Pestii au nevoie de momente de singurate in care sa-si puna ordine in gandire. Pestii singuri pot intalni un potential partener de cuplu. Este recomandat, totusi, sa nu se entuziasmeze pentru a nu fi dezamagiti mai tarziu.

Exit mobile version