Problemesex

Horoscopul amoros al saptamanii 10-16 august

romantic cuplu - horoscop - sfatulparintilor.ro - pixabay_com

Iata ce va rezerva astrele din punct de vedere amoros in saptamana 10-16 august.

 

Berbec

Saptamana incepe cu o dorinta puternica de independenta. Daca esti singur, asta inseamna ca iti amani putin planurile de cucerire. Daca esti implicat intr-o relatie de cuplu este indicat sa nu incepi sa-ti ignori partenerul. Weekendul poate aduce putin romantism alaturi de persoana iubita sau un potential partener.

 

 

Taur

Viata amoroasa a cuplului se afle pe o panta descendenta. Reusesti, insa, sa planifici o zi sau doua pe care sa le petreci numai cu partenerul de cuplu. Se anunta un weekend fierbinte si plin de adrenalina. Nu este indicat sa iei decizii pe termen lung.

 

 

Gemeni

Luni si marti ai probleme in luarea deciziilor in ceea ce priveste viata romantica. Nu stii daca sa treci sau nu la urmatorul nivel al relatiei. Asculta-ti inima si evalueaza riscurile pentru ca astfel sunt sanse destul de mici sa iei decizii gresite. In weekend se anunta diverse activitati impreuna cu partenerul de cuplu, care sa imbine atat timpul petrecut alaturi de el cat si practicarea unor hobby-uri comune.

 

 

 

Rac

Apesi pedala de frana in relatie pentru ca ti se pare ca lucrurile au avansat prea repede si nu esti sigur ca directia in care merge e cea buna. Petreci mai mult timp alaturi de prieteni si ai ocazia sa-ti pui ordine in ganduri si in prioritati. Vei avea parte si de dragoste, spre sfarsitul saptamanii.

 

Leu

La inceputul saptamanii intervine o mica schimbare in rutina cuplului care, insa, va avea implicatii majore. Te concentrezi mai mult pe persoana ta, insa in ceea ce priveste alimentatia sanatoasa. Aceste modificari iti vor da mai multa energie si vei avea mai mult chef de amor.

 

 

Fecioara

Va trebui sa renunti la dorinta ta de a controla tot ce misca in jurul tau si sa te lasi purtat de val. Da-ti frau liber imaginatiei si lasa dragostea sa intre in viata ta. Nu te mai stresa si vei observa ca atragi mai multe oportunitati amoroase atunci cand esti calm.

 

Balanta

Decat sa rezolvi teste ca sa afli cat de priceput esti in amor, mai bine experiementeaza in viata reala. Ai suficiente calitati ca sa demonstrezi ca poti fi o partida potrivita. Insa daca stai mai mult inchis in casa, sansele sa fii observat de cineva sunt nule.

 

 

Scorpion

Esti cucerit cu totul de o persoana de sex opus si nu stii ce sa-i mai spui ca sa o impresionezi. Incearca si sa-i marturisesti adevaratele sentimente. Nu te panica, uneori este mai bine sa-ti pui inima pe tava decat sa spui baliverne. Sau, daca stii sa canti la chitara, poate o serenada va fi mai apreciata.

 

 

Sagetator

Te inconjori de prieteni si vrei sa te distrezi. Clipele de relaxare iti vor da incredere de sine si este foarte posibil sa iti marturisesti sentimentele unei persoane pe care o indragesti de ceva vreme. Riscul va merita efortul. Daca esti implicat intr-o relatie de cuplu sfarsitul de saptamana va aduce momente fierbinti in doi.

 

 

Capricorn

O vorba din batrani spune ca vei dormi asa cum iti asterni. Lucrurile se potrivesc de minune si in viata amoroasa. Daca nu stii ce vrei este foarte putin probabil sa gasesti ceva care sa-ti placa. Inainte de a porni la “vanatoare” incearca sa-ti faci o lista cu calitatile pe care vrei sa le aiba un eventual partener de cuplu.

 

Varsator

Se anunta o saptamana fierbinte. Nu iti face griji, vei avea suficienta energie pentru a face fata. Daca esti singur te vei bucura de o popularitate sporita in randul reprezentantilor sexului opus. Daca esti implicat intr-o relatie de cuplu vei avea parte de intreaga atentie a partenerului.

 

 

Pesti

Iti vei incepe saptamana muncind din greu, insa vei reusi sa salvezi weekend-ul pe care il vei petrece alaturi de persoana iubita. Daca esti singur este posibil ca cineva de la birou sa-ti faca avansuri. Persoana respectiva nu iti este tocmai indiferenta asa ca povestea poate avea un final fericit.

Exit mobile version