Problemesex

Horoscopul amoros al lunii mai 2016

Iata ce va rezerva astrele din punct de vedere amoros in luna mai 2016.

 

 

 

Berbec

Jucausul Berbec nu are nevoie de „artificii”pentru a fi pregatit de amor. Luna noua din zodia Taurului nu-i da voie sa zica NU, desi va juca rolul personajului „greu de sedus”. Luna plina va aduce si mai multa actiune. Simturile iti vor fi rasfatate la maximum.

 

 

Taur

Luna noua din Taur iti trezeste amintiri erotice care te intriga. Daca esti intr-o relatie noua, poti incerca unele din miscarile senzuale la care visezi. Luna plina aduce emotii puternice pe care le gestionezi cu greu. Cu ajutorul partenerului de cuplu reusesti insa sa scapi de fantomele trecutului.

 

 

Gemeni

Luna noua din zodia Taurului iti ridica pofta de viata si esti tentat sa cauti doar parteneri pasageri cu care sa te distrezi. Dupa 20 mai, Gemenii „cuplati” isi pot oficializa relatia printr-o logodna sau casatorie. Gemenii singuri scapa de inhibitii si isi pot gasi mai usor un partener amoros.

 

Rac

Luna mai nu se anunta deloc usoara. Luna noua din Taur te face mai anxios, n-ai timp de intimitate si de cuvinte dulci. Asta te poate face mai gelos decat de obicei. Cheful de amor poate reveni dupa Luna plina, cand renunti la inhibitii si iti dai voie sa visezi si sa pui in practica fanteziile.

 

 

Leu

Luna Noua din zodia Taurului ii poate aduce Leului o idila cu o persoana care il intriga de-a dreptul. Sexy, misterioasa, de moda veche, noua aparitie din viata Leului ii pune inima pe jar si il face sa se intrebe daca e rost de inel pe deget sau sa fie doar o relatie pasagera care sa nu-i afecteze libertatea.

 

 

Fecioara

Toate vestile bune si cele rele ale acestei luni sunt legate de regulile pe care ti le-ai impus si care te tin pe loc. Luna noua te va ajuta sa te hotarasti daca sa initiezi o relatie amoroasa cu o persoana pe care o consideri incantatoare. Pana si cei mai timizi nativi ai zodiei devin mai indrazneti.

 

Balanta

Luna noua aduce schimbari in viata Balantelor. Se deschid usi noi, apar noi oportunitati, mai ales in plan amoros. Daca pana acum iti era frica de angajamente, acum se pare ca esti pregatit pentru unul serios. Esti indragostit si nu vrei sa ratezi aceasta poveste de dragoste.

 

 

Scorpion

Luna noua iti poate aduce o noua dragoste. Intrebarea este daca esti sau nu pregatit pentru ea. Scorpionii aflati intr-o relatie de cuplu pot avea cateva discutii in contradictorii cu partenerul, motivul fiind lipsa de diplomatie. Este recomandat sa nu iei hotarari decisive decat daca simti ca sunt cele mai bune.

 

 

Sagetator

Intalnirile clandestine nu sunt stilul tau, insa Luna noua din zodia Taurului iti poate da cateva imbolduri si pentru acest tip de relatie. Jocul poate deveni periculos daca esti deja implicat intr-o relatie de cuplu. Sfarsitul de luna se anunta alert, caci nu vrei sa se afle de relatiile tale pasagere.

 

Capricorn

Luna noua din zodia Taurului iti da mai mult curaj sa faci miscari noi in cucerirea unui potential partener de cuplu. Transformarea nu trece neobservata si sansele de reusita cresc simtitor. Daca esti implicat intr-o relatie de cuplu, poti deveni delicios de nebunatic, dupa Luna plina din 21 mai.

 

 

Varsator

Luna noua din zodia Taurului poate aduce discutii si clarificari cu partenerul de cuplu. Poate secretele tale, poate secretele lui sau, poate, secretele amandurora vor fi aduse la suprafata. Risti, insa, aceste dezvaluiri pot creste intimitatatea si increderea reciproca.

 

 

Pesti

Luna mai este dedicata partenerului de cuplu. Iti pui persoana iubita pe primul plan, indiferent de treburile pe care le ai de facut. Daca esti singur, nu esti prea incantat sa te implici intr-o poveste de dragoste, asa ca stai departe de intalniri si iesiri de socializare.

Exit mobile version