Problemesex

Horoscopul amoros al lunii august

Iata ce va rezerva astrele din punct de vedere amoros in luna august 2016.

 

Berbec

Luna august aduce un plus de dorinta sexuala in cazul Berbecilor. Ei actioneaza din impuls, fara sa gandeasca prea mult, ceea ce poate aduce nori negri asupra nativilor aflati in relatii de cuplu. Nu sunt excluse certuri ce pot afecta cuplul. Berbecii singuri vor avea parte de multe oportunitati amoroase.

 

 

Taur

Prima parte din august poate aduce pentru Tauri frustrari in plan amoros. Nativii zodiei aflati in cautarea sufletului pereche vor avea mici probleme la intalniri sau nu vor avea deloc iesiri in oras. In schimb, Taurii aflati in relatii de cuplu se vor bucura de momente in doi menite sa le cimenteze viata romantica.

 

 

Gemeni

Gemenii nu vor fi foarte norocosi in dragoste in luna august. Lor nu le este indicat sa ia nicio decizie definitiva in ceea ce priveste relatia de cuplu, nici daca sunt singuri, nici daca au pe cineva. Daca Gemenilor singuri le este recomandat sa isi refaca planul in ceea ce priveste intalnirile amoroase, Gemenilor cuplati li se recomanda sa petreaca mai mult timp in compania partnerului.

 

Rac

Se preconizeaza schimbari masive pentru Raci in luna august. Pentru unii nativi ai zodiei se anunta schimbari ale stilului de viata care vor aduce dupa sine si noi oportunitati amoroase. Pentru alti Raci nu este exclusa intalnirea cu jumatatea mult visata. In relatiile Racilor cuplati pot aparea nori negri, mai ales daca isi neglijeaza partenerii. Frustrarile de natura sexuala pot duce la destramarea unora dintre cupluri.

 

 

Leu

Luna august este de bun augur pentru Lei din punct de vedere amoros. Mai toata luna vor avea un zambet satisfacut pe fata. Nu sunt excluse nici certurile, insa impacarea de dupa va fi foarte savuroasa. Pentru Leii singuri se anunta intalniri fierbinti care se pot transforma in relatii pe termen lung.

 

 

Fecioara

O luna august senzuala se anunta pentru Fecioare. Nativii zodiei care sunt singuri au parte de intalniri fierbinti din care se pot naste relatii pe termen lung pasionale. Fecioarele implicate intr-o relatie de cuplu se pot bucura de timp de calitate petrecut impreuna cu partenerul. Nu este exclusa o escapada romantica exotica.

 

Balanta

Luna august este aducatoare de noroc pentru Balante, in special pentru  nativii singuri. Nu sunt excluse oportunitati sexuale, invitatii la petreceri „indraznete” si propuneri indecente. Balantele implicate in relatii de cuplu au parte de momente care sa le creasca intimitatea, ceea ce aduce o crestere a satisfactiei din viata lor amoroasa.

 

 

Scorpion

Scorpionii traverseaza o perioada de analiza. Ei se pot simti frustarati, obositi si prefera sa se ascunda decat sa iasa in lume. Scorpionii aflati in relatii de cuplu pot si ei sa se inchida in propria carapace, insa le va trece destul de repede.

 

 

Sagetator

Dorinta sexuala este in crestere la nativii zodiei, indiferent daca sunt cuplati sau nu. Sagetatorii singuri ar trebui sa fie, totusi, atenti, caci pot interveni unele surprize neplacute. Sagetatorii aflati in relatii de cuplu ar trebui sa isi trateze partenerii cu respect, altfel risca sa-si deterioreze relatia.

 

Capricorn

In prima parte a lunii august, Capricornii se pot bucura de o viata amoroasa satisfacatoare. Dupa aceea, insa, cateva probleme legate de locul de munca le pot umbri libidoul. Dorinta sexuala scade. Partenerul se poate simti neglijat si iti poate reprosa lipsa de atentie.

 

 

Varsator

Varsatorii au unda verde indiferent ce isi propun in plan amoros. Nativii zodiei aflati in cautarea jumatatii au toate sansele sa o gaseasca, mai ales ca au parte de multe intalniri cu persoane de sex opus. Varsatorii aflati in relatii de cuplu se pot bucura de o luna august „fierbinti” si afara, si in doritor.

 

 

Pesti

Pestii pot deveni emotionali. Excesul de stres poate creste anxietatea si este recomandat sa evite certurile cu partenerul de cuplu. O plimbare de seara poate fi excelenta pentru relaxare, iar sexul ii poate ajuta sa se elibereze de tensiuni. Pestii singuri pot avea cateva intalniri care sa le aduca mai aproape jumatatea la care viseaza.

Exit mobile version