Problemesex

Horoscopul amoros al lunii aprilie

Iata ce va rezerva astrele din punct de vedere amoros in luna aprilie 2016.

 

Berbec

Te bucuri de o crestere a energiei care iti permite sa te angajezi in mai multe escapade in dormitor. Dragostea adevarata este sustinuta si de chimia dintre parteneri.

 

 

Taur

Esti rabdator si reflectezi la relatia de cuplu. Vrei sa fie mai multa armonie si senzualitate in viata ta. Ca sa reusesti acest lucru este recomandat sa renunti la tabuuri si inhibitii.

 

 

Gemeni

Vei observa o crestere a energiei amoroase atat la tine, cat si la partenerul de cuplu. Atunci cand exista armonie si intelegere, respect si incredere reciproca, nu mai incape indoiala ca dorinta de dragoste este la un nivel ridicat.

Rac

Nivelul dorintei este in crestere si reusesti sa-ti “molipsesti” si partenerul de cuplu. Simti ca renasti si vrei sa te bucuri de mai multe momente intime in cuplu. Weekend-urile vor fi rezervate in exclusivitate serilor in doi.

 

Leu

Iti reafirmi sentimentele fata de partenerul de cuplu. Scanteia iubirii se reaprinde si reusesti sa iti faci timp pentru a petrece momente intense in dormitor. Comunicarea dintre voi va depasi granitele verbalului.

 

Fecioara

Fecioarele singure vor pleca la “vanatoare”. Nu este exclusa aparitia unei persoane care sa-ti tulbure existenta si sa-ti starneasca pasiuni nebanuite. Este recomandat sa fii atent la personalitatea noii tale cuceriri inainte de a-ti lua un angajament.

Balanta

Esti in cautare de nou, insa pentru asta a-i nevoie sa-ti revitalizezi nivelul energetic, sa te reorganizezi, sa ai claritate in gandire. Nu trebuie sa “distrugi” nimic din interiorul tau, ci doar sa te “transformi”.

 

Scorpion

Nivelul dorintei renaste, precum renaste natura primavara. Ca sa te bucuri pe deplin de o relatie armonioasa nu trebuie sa te bazezi doar pe aspectul intim al acesteia, ci si pe conectarea la nivel mental si emotional.

 

Sagetator

Traiesti viata cu intensitate, iar acest lucru se va vedea si in dormitor. Dorintele tale amoroase iti sunt impartasite de partenerul de cuplu, iar impreuna reusiti sa comunicati dincolo de cuvinte. Traversezi o perioada de fericire si armonie totala.

Capricorn

Iti folosesti cum trebuie energia si iti canalizezi eforturile catre zona intima a relatiei. Increderea de care te bucuri din partea partenerului de cuplu te face mai receptiv la nevoile acestuia si ii raspunzi cu afectiune la toate solicitarile.

 

Varsator

Pentru a te putea conecta cu partenerul din punct de vedere emotional ai nevoie de mai multa stabilitate in propria gandire. Pune-ti in ordine sentimentele, dorintele, nevoile si fii atent si la cele ale partenerului.

 

Pesti

Este o perioada propice pentru Pesti sa-si puna la punct viata amoroasa. Discutiile afectuoase cu partenerul de cuplu, reconectarea emotionala vor duce la reaprinderea scanteii pasiunii in dormitor.

 

 

Sursa: 2016-horoscope.com

Exit mobile version