Problemesex

Horoscopul amoros 2016: Cum stai cu dragostea in 2016

Iata ce va rezerva astrele din punct de vedere amoros in anul 2016.

 

 

Berbec

Anul are un mare impact emotional pentru Berbeci. Cei singuri vor pasi pe taramul relatiei de cuplu, cei care sunt intr-o relatie vor pasi pe taramul casatoriei, iar cei casatoriti iau in calcul largirea familiei. Un an plin de transformari in sfera personala benefice pentru nativii zodiei. La un moment dat, in special dupa 13 iunie, pot aparea cateva tensiuni in cuplu legate de taxe (in special impozite), insa problemele se vor rezolva fara discutii aprinse.

Motto-ul zodiei pentru 2016 este: “Imi voi crea relatia la care visez, in care dragostea va prima, iar scheletele din dulap si credintele vechi vor fi date uitarii”.

 

 

Taur

Treci prin transformari personale care se vor resimti si la nivel emotional. Iti reanalizezi valorile si acest lucru te ajuta sa-ti reconstruiesti relatia cu persoana iubita. Te vei simti mult mai apropiat de partenerul de cuplu, vei aduce cateva modificari in rutina zilnica menite sa reimprospateze relatia. Viata de familie va fi plina de satisfactii, te vei simti in largul tau, iar familia iti va aduce bucurii si impliniri. Realizezi ca ai fost prins in credinte vechi care te impiedicau sa vezi lucrurile intr-o alta lumina.

Motto-ul zodiei pentru 2016 este: “Pentru a trai povestea de dragoste pe care o merit, trebuie sa ma eliberez de structurile vechi, sa ma dezvolt si sa las in urma lucrurile care nu mai mai sustin”.

 

 

Gemeni

Anul 2016 va incepe pentru Gemeni destul de furtunos, principalul “vinovat” fiind incapatanarea acestora. Pot aparea multiple scene de gelozie, pornite dintr-o pasiune exagerata completata cu o nesiguranta de sine. Evita deciziile pe termen lung luate in momente “aprinse”. Persoanele singure vor avea relatii pasagere, din care vor invata ca trebuie sa fii responsabil si serios pentru a trai o poveste de dragoste de lunga durata. Incepand cu luna noiembrie cresc sansele unor casatorii pentru Gemenii implicati in relatii sincere si solide.

Motto-ul zodiei pentru 2016 este: “Voi iubi cu pasiune, cu maturitate si cu onestitate si voi avea familia pe care o visez”.

Rac

Anul incepe destul de rigid la nivel emotional. Relatiile de cuplu trec prin transformari fundamentale, din care nu vor lipsi certurile dramatice si impacarile pasionale. Lucrurile par a se linisti abia in luna noiembrie, cand se deschid caile de comunicare si verbalizare a emotiilor, iar partenerii vor colabora fara probleme. Relatiile vor deveni oneste si intense, iar cele in care va mai persista lipsa de afectiune vor primi ghidare pentru rezolvarea problemelor.

Motto-ul zodiei pentru 2016 este: “Pot avea o relatie de cuplu bazata pe colaborare si comunicare continua. Familia mea este guvernata de pace, iubire si intelegere”.

 

Leu

Inceputul de an iti aduce o dorinta nestavilita de iubire si afectiune. Simti nevoia de romantism, de intalniri ca in filme, fara restrictii de orice natura. Te simti din ce in ce mai matur in relatie si in sectorul intim, simti legatura puternica cu partenerul de cuplu. Leii singuri isi pot gasi jumatatea, mai ales dupa ce isi vor analiza si intelege valorile reale de viata. Planurile pe care si le fac incep sa prinda contur alaturi de o persoana care are aceleasi perspective si visuri.

Motto-ul zodiei pentru 2016 este: “Traiesc, iubesc, invat sa iubesc frumos, matur, responsabil. Vreau sa impartasesc gandurile si ideile cu persoana iubita si sa transform visele in realitate”.

 

Fecioara

Fecioarele vor avea un an cu puternice incarcaturi emotionale, in care vor simti ca trebuie sa faca modificari majore. Relatiile de cuplu se vor curata, vor fi puse in ordine, nu se vor mai folosi jumatati de masura. Va fi totul sau nimic. Pentru a ajunge la nivelul de intelegere pe care si-l doresc, Fecioarele vor petrece mai multe momente in solitudine. Se vor redescoperi pe sine si isi vor elibera adevaratul EU tinut pana acum prizonier al propriilor emotii. Dupa luna august, relatiile de cuplu vor cunoaste o imbunatatire substantiala. Iar cei singuri vor avea mai mult noroc in dragoste decat pana acum.

Motto-ul zodiei pentru 2016 este: “Voi distruge barierele care imi limiteaza evolutiile si imi pun piedici in relatia de cuplu, in plan afectiv. Imi voi asculta inima si voi avea incredere si credinta ca voi fi inconjurat de lumina si fericire”.

Balanta

Multe lucruri par sa se rearanjeze in viata ta amoroasa. Iti stabilesti noi valori dupa care sa te ghidezi si iti propui sa fii mai categoric in alegerea potentialului partener de cuplu. Pentru Balantele implicate deja intr-o relatie de cuplu, se anunta cateva turbulente legate de finante, mai ales dupa jumatatea lui iulie. Pot aparea cateva restrictii si reducere de buget, insa instinctul te poate ajuta sa depasesti aceasta situatie. Incepand cu luna noiembrie planuiesti sa arunci toate lucrurile vechi din viata ta pentru a putea avea un nou inceput.

Motto-ul zodiei pentru 2016 este: “Voi comunica mai bine in cuplu, ma voi exprima cu usurinta, voi spune tot ce simt pentru ca relatia mea sa fie implinita si fericita”.

 

Scorpion

Anul 2016 te gaseste putin bulversat din punct de vedere financiar. Dupa ce pui la punct acest capitol, vei trece la o noua etapa din viata de cuplu. Lucrurile se vor aranja cum se poate mai bine pana la jumatatea lunii martie, dupa ce vei clarifica toate punctele slabe ale relatiei si veti gasi punctele forte pe care sa va bazati. Daca esti singur, vei elimina toate mastile care te guvernau si iti dai voie sa fii tu asa cum iti doresti. Odata disparuta falsitatea din viata ta, gasirea unui partener de cuplu care sa ti se potriveasca perfect sunt destul de mari, in special dupa jumatatea lunii august.

Motto-ul zodiei pentru 2016 este: “Imi voi reorganiza viata, concentrandu-ma pe sinceritate, onestitate. Ma voi ghida dupa ce imi spune inima”.

 

Sagetator

Primul semestru al anului 2016 te gaseste motivat sa ai succes. Te vei gandi de 10 ori inainte sa actionezi si sa te aventurezi intr-o relatie care n-are niciun viitor. Cauti acea persoana care sa-ti ofere siguranta emotionala si alaturi de care sa traiesti intens. Sagetatorii implicati in relatii de cuplu vor cunoaste implinirea atat in plan personal, cat si in plan profesional. Dupa jumatatea lunii august lucrurile vor lua o turnura benefica, care iti vor da un imbold puternic de a cultiva comunicarea in cuplu.

Motto-ul zodiei pentru 2016 este: “Ma voi simti implinit dupa ce ma voi separa de obiceiurile vechi, de partile din viata mea care nu ma mai fac fericit”.

Capricorn

Daca pana acum puneai accent pe succesul profesional, anul 2016 iti poate aduce o schimbare de atitudine si te intereseaza mai mult succesul in plan relational. Traiesti mai intens, esti atent la sentimentele tale si poti avea tendinta de a te izola pentru a te putea intelege mai bine. Dupa luna iulie depui eforturi pentru a-ti consolida relatia de cuplu, de a comunica mai bine si de a-ti impartasi valorile emotionale. Mai poti aparea, insa, cateva complicatii in planul comunicarii, pe care le poti depasi, insa, daca elimini starile de confuzie pe care le experimentezi. Cu rabdare, poti depasi, insa, toate obstacolele.

Motto-ul zodiei pentru 2016 este: “Voi avea nevoie de multe transformari si de multa rabdare de a ajunge la succes. Sunt suficient de motivat pentru a avea o relatie bazata pe incredere si onestitate”.

 

Varsator

Anul 2016 incepe cu o agitatie interioara. Cuprins de nostalgie, te gandesti la ce a fost odinioara in viata ta, la ce apreciezi acum la actuala relatie si la ce ai dori sa se intampla in viitor. Daca in luna martie ai tendinta de a reorganiza lucrurile in relatie, incepand cu luna august iti doresti sa simplifici actiunile si sa comunici mai usor cu partenerul de cuplu. Ai inteles ca fara comunicare si colaborare cu persoana iubita, relatia nu va fi decat un fiasco.

Motto-ul zodiei pentru 2016 este: “Voi elimina rigiditatea, voi fi atent la comunicare si la exprimarea sentimentelor. Voi lupta pentru succesul relatiei mele”.

 

Pesti

Anul 2016 va reprezenta pentru tine un amalgam de transformari. Vei trece prin mai multe situatii extreme care vor scoate, insa, la suprafata cea mai buna versiune a ta. Incepi sa te bazezi pe instinct, sa-ti asculti inima si sa actionezi in consecinta. Vei fi mult mai calm si mai volubil, vei discuta lejer despre sentimentele si temerile tale, iar onestitatea va elimina toate starile de confuzie aparute in diferite momente ale vietii de cuplu. Mijlocul lunii august poate insemna pentru unii nativi ai zodiei o cerere in casatorie sau anuntul largirii familiei.

Motto-ul zodiei pentru 2016 este: “Voi darama si muntii daca este nevoie pentru a gasi linistea unei relatii de cuplu intense, stabile si constructive. Voi avea o poveste de dragoste ca-n povesti si voi construi aceasta relatie pas cu pas”.

 

Exit mobile version