Problemesex

Horoscop sexual 24-30 iulie. Tensiuni in cuplu, relatii noi si reconectari. Afla previziunile pentru zodia ta!

Iata ce va rezerva astrele din punct de vedere amoros in saptamana 24-30 iulie.

 

 

Berbec

Daca ai avut pana cum tensiuni in cuplu, sansele ca ele sa se remedieze sunt foarte mari. Accepta si punctul de vedere al persoanei iubite si lucrurile se vor aranja de la sine. Weekend-ul este ideal pentru iesiri romantice.

 

 

Taur

Primesti raspunsurile pe care le cautai si relatia de cuplu capata o alta lumina. Ai mai multa incredere in partenerul de cuplu si intelegi de ce a fost mai distant in ultima vreme. Weekend-ul se anunta de-a dreptul fierbinte si nu ne referim la canicula.

 

 

Gemeni

Ai muncit foarte mult in ultima vreme si consideri ca a venit timpul sa acorzi putina atentie si persoanei iubite. Weekend-ul anunta o calatorie de serviciu in care vei impleti afacerile cu placerea, caci iti poti lua si partenerul de cuplu.

 

 

Rac

Pot aparea cateva tensiuni in cuplu si simti ca ai nevoie de un restart. S-au intamplat multe in viata ta, incepand de la cariera si terminand cu viata amoroasa. Daca esti singur, o calatorie in interes de serviciu iti poate prilejui intanirea cu jumatatea perfecta.

 

Leu

Simti ca ai batut pasul pe loc si daca nu risti vei ramane singur mai mult timp decat ai vrea. Chiar daca te-ai despartit de persoana iubita si ranile inca dor, asta nu inseamna ca nu te poti indrepta intr-o alta directive. Nu este, insa, recomandat sa fortezi lucrurile.

 

 

Fecioara

Este posibil sa apara o schimbare in viata ta, care va contribui la cresterea veniturilor care iti intra in cont. Noul statut financiar iti va permite sa iti duci partenerul de cuplu intr-un loc exotic in care sa va rasfatati reciproc.

 

 

Balanta

Un iz de schimbare pluteste in viata ta. Vrei ceva nou iar noul nu va intarzia sa apara. Iti schimbi locul de munca, iti schimbi casa, sau familia se mareste. Daca sunt tensiuni in relatia de cuplu, nu este exclusa o despartire. Schimbarile, indiferent de natura lor, sunt de bun augur pentru tine.

 

 

Scorpion

Ai trait in stres ultimele saptamani si iti ceri dreptul la fericire. Nu te mai inhami la niciun proiect profesional si iei o pauza. Este posibil sa pleci impreuna cu partenerul intr-o vacanta itineranta sau, macar, in weekend sa iesiti din localitate. O saptamana dedicata exclusiv dragostei!

 

Sagetator

Indiferent de situatiile pe care le vei avea de infruntat, este recomandat sa iti asculti instinctul. Urmeaza-ti inima si vei lua cele mai bune decizii, chiar daca mintea iti va spune altceva. Relatia de cuplu este principala ta prioritate in aceasta saptamana.

 

 

Capricorn

Daca esti singur, este foarte posibil ca in aceasta saptamana sa iti intalnesti jumatatea. Inca de luni esti mai activ din punct de vedere social, iar iesirile te vor aduce mai aproape de persoane prin intermediul carora sa-ti cunosti viitorul partener.

 

 

Varsator

Aminteste-ti ca nu poti controla totul si este mai bine sa te lasi purtat de val decat sa incerci sa i te impotrivesti. Ai nevoie de o perioada in care sa-ti analizezi sentimentele, nevoile si prioritatile in ceea ce priveste viata amoroasa.

 

 

Pesti

Apare soarele si pe strada ta. Daca pana acum te-ai confruntat cu probleme de natura financiara, lucrurile se rezolva. Iti scoti partenerul de cuplu in oras si il rasfeti cum n-ai mai facut-o de mult. Daca ai fost singur, sansele sa-ti intalnesti jumatatea sunt foarte mari. Socializeaza mai mult!

Exit mobile version