Problemesex

Horoscop sex: Secretele amoroase ascunse ale fiecarei zodii

secrete amoroase zodii - sfatulparintilor.ro - pixabay_com 0 girl-1736419_1920

Vrei sa stii cum sa inciti persoana care iti place foarte mult. Daca ii stii zodia, totul devine mai usor. Iata ce spun astrologii despre secretele ascunse ale fiecarei zodii in parte.

Berbec

Ii place sa fie tot timpul in centrul atentiei. Daca vrei sa faci sex cu un Berbec, poarta-te cu el ca si cand ar fi un trofeu, cu care sa te mandresti, pe care sa-l arati tuturor. Cel mai mult Berbecii urasc sa vorbesti despre altcineva si nu despre ei.

Taur

Amanti desavarsiti, Taurii vor sa fie rasfatati. O masa copioasa, o atmosfera romantica, luxurianta, relaxanta, mangaieri din cap pana in picioare. Daca ai pregatite toate astea, fii sigur(a) ca vei primi rasplata.

Citeste si: 12 secrete despre sex pe care orice femeie si-ar dori ca tu sa le stii

Gemeni

Lor le place mai mult sa vorbeasca decat sa faca sex. Sunt maestri desavarsiti ai flirtului, iar daca, totusi, ai ajuns in patul lor, va fi dificil sa ramai acolo. Curiosi din fire, Gemenilor le este foarte greu sa ramana fideli. Tot timpul se vor intreba “Ce-o fi dincolo?”.

Rac

Fii pregatit(a) sa-i stimulezi egoul la orice pas. Racii vor contact fizic, tanjesc dupa afectiune si dupa reasigurari ca totul este in regula si ca iti dai toata silinta ca relatia sa mearga. Tine-ti intotdeauna promisiunile, altfel nu vei acces in patul unui Rac.

Leu

Daca iesi cu o femeie Leu, du-o la un magazin de designer si las-o sa aleaga orice isi doreste! Va fi a ta, cat de curand! Daca vrei sa cuceresti un barbat Leu, fa-i constant complimente despre abilitatea lui de a face bani. Arata-i ca il crezi un geniu. Indiferent daca e femeie sau barbat, Leul uraste criticile!

Nu rata nici: Sexul si casatoria se bat cap in cap? 6 secrete numai pentru barbatii insurati

Fecioara

Vor tot timpul sa detina controlul. Isi doresc atat de mult sa fie stapani incat isi construiesc singuri o lume pe care sa o troneze. Nu e vorba de o fantezie, ci de o realitate. Fecioarele vor face tot posibilul sa isi atinga telurile, indiferent de natural or si de cum ajung acolo. Daca vrei sa fii in patul lor, arata-i ca esti o persoana serioasa. Daca nu se simt in siguranta, nu le excita nimic.

Balanta

Sunt tot timpul pusi pe sotii si este greu sa-ti dai seama cand vorbesc serios. Le place sa faca prima miscare (inclusiv femeile) si vor da inapoi daca cineva le face vreo propunere. Daca vrei sa ajungi in patul lor, transforma totul intr-o vanatoare, in care tu esti prada.

Scorpion

Sunt condusi de gelozie. Femeile Scorpion, de exemplu, isi doresc doar barbatul despre care stie sigur ca si alte femei il “pandesc”. Nu conteaza daca e urat, falit sau criminal. Daca are multe predentente, il va “vana”. Acelasi lucru se poate spune si despre barbatii Scorpioni. Asa ca daca vrei sa ajungi in patul unui Scorpion, nu trebuie decat sa-i sugerezi ca lista de asteptare e destul de lunga.

Te mai poate interesa: 8 secrete ale cuplurilor satisfacute sexual

Sagetator

Iubesc mancarea, bauturile, parfumurile si orice miroase bine. Se dau inapoi daca simt un comportament manipulator si dominant. Pentru ca ii plac foarte mult calatoriile, ii poti seduce usor cu o calatorie. Nu conteaza daca e la munte, la mare, in desert sau intr-o insula luxurianta.

Capricorn

Ca sa ajungi in patul lor trebuie sa fii omul potrivit la locul potrivit. Ofera-i sprijinul, suportul, afectiunea de care are nevoie. Daca e vorba de o femeie, ofera-te sa-i repari ceva. Iar daca e vorba de un barbat, ii poti sugera sa-l ajuti sa decoreze o camera.

Varsator

Daca vrei sa faci sex cu un Varsator, trebuie sa fii un bun comunicator. Sa stii sa-l asculti, sa-l consolezi, sa-i spui o vorba buna la nevoie. II place foarte mult sa vorbeasca despre el si despre planurile lui, asa ca incurajeaza-l si arata-ti entuziasmul fata de ideile pe care le are.

Pesti

Pestii vor sa imparti cu ei tot ce ai, inclusiv banii. Ii excita de-a dreptul ideea ca aveti un cont bancar impreuna. Sunt instabili emotional si au tot timpul nevoie de reasigurari ca totul este in regula. Daca vrei o relatie cu un Peste arata-i ca este numarul unu in viata ta. Fa-i cadouri, petrece timp de calitate cu el, tine-l de mana, saruta-l cat mai des.

foto: Pixabay.com

Exit mobile version