Problemesex

Horoscop 8-14 februarie. Afla cum petreci de Sfatul Valentin

horoscop dragoste cuplu - sfatulparintilor.ro - pixabay_com

Iata ce va rezerva astrele din punct de vedere amoros in saptamana 8-14 februarie. Afla cum petreci de Sfantul Valentin.

 

Berbec

Intreaga saptamana ai o dispozitie romantic si afectuoasa. Inclinatiile tale artistice si creative te determina sa pregatesti ceva special pentru weekend. Efortul tau va fi apreciat de persoana iubita.

 

Taur

Esti romantic si-ti place sa flirtezi. Daca esti singur, cu siguranta nu vei petrece singur Valentine’s Day. Vei atrage cu usurinta in jurul tau persoanele de sex opus.

 

Gemeni

Esti nervos si nerabdator. Nu sunt excluse conflictele si este recomandat sa fii atent ca acestea sa nu escaladeze. Pentru Sfantul Valentin s-ar putea sa ai concurenta serioasa la inima persoanei pe care o curtezi.

Rac

Nevoile tale de dragoste, prietenie, companie sunt destul de mari. Nu iti place sa stai singur si cauti tot timpul pe cineva langa care sa stai. Surpriza de Sfantul Valentin ar putea fi transformarea unei relatii de prietenie intr-o idila.

 

Leu

Esti foarte dragastos si prietenos, iar lumea te va cauta pentru caldura si bucuria ta. De Sfantul Valentin vei petrece in compania prietenilor.

 

Fecioara

Nu sunt excluse neintelegerile romantice. Dorintele sexuale sunt destul de mari, insa esti mai preocupat de satisfacerea propriilor placeri decat de ceea ce simte partenerul. Daca nu esti atent, de Sfantul Valentin s-ar putea sa strangi in brate doar perna.

 

Balanta

Relatiile cu persoanele de sex opus se intensifica. S-ar putea, insa, sa experimentezi frustrari din punct de vedere sexual. Atentie la temperament. De Sfantul Valentin nu se anunta nimic special.

 

Scorpion

Te retragi si preferi singuratatea. Esti coplesit de tristete si dezamagiri. Simti ca ti-ai pierdut rabdarea si nu mai vrei sa cauti nimic. De Sfantul Valentin, cel mai probabil, vei fi singur si vei analiza toate relatiile trecute.

 

Sagetator

Apar conflicte intre datorie si placere. Te simti frustrat si nu este exclusa o despartire sau o separare. Cel mai probabil, de Sfantul Valentin vei fi singur, incercand sa-ti gasesti scopul in viata.

Capricorn

Traversezi o perioada propice din toate punctele de vedere. Succesul pe care il vei avea la locul de munca va fi sarbatorit, in weekend, alaturi de partenerul de cuplu. Vei avea un Valentine’s Day fierbinte.

 

Varsator

Faci “curatenie” in viata. Vei arunca tot ce ti se pare nefolositor, de la obiecte la relatii. Sfantul Valentin iti poate aduce o noua perspectiva asupra vietii.

 

Pesti

Esti receptiv la frumusete si vrei sa te inconjori de bunatate si armonie. Pentru ca esti tandru si delicat cu altii, ceilalti vor fi dragastosi in ceea ce te priveste. Sfantul Valentin va fi generos cu tine.

 

Exit mobile version