Problemesex

Horoscop 2024: Cu ce zodii esti compatibil si cand e bine sa te casatoresti

Horoscop 2024

Afla ce va rezerva astrele din punct de vedere amoros in anul 2024.

Berbec

Anul 2024 va fi dominat in pat de partenerii de cuplu. Se anunta si o calatorie amoroasa care va aduce multa placere si bucurie in cuplu.

Compatibilitate 2024

Pentru Berbecii singuri, in 2024 cele mai bune zodii cu care pot forma un cuplu sunt Gemenii, Balanta si Pestii. Sunt de evitat relatiile cu Lei, Scorpioni si Varsatori.

Mariaj 2024

Pentru Berbeci, se prefigureaza nunti in ultimul sfert al anului, iar partenerul poate fi cineva dintre cunoscuti. Asa ca nu te mira daca zilele acestea vreun prieten te anunta ca s-a indragostit de tine.

Sex dupa horoscop: Ce vrea la pat fiecare barbat, in functie de zodie

Taur

Vei deveni mai activ in pat dupa iunie 2024. Anul va fi plin de senzualitate si te vei bucura de placeri nenumarate alaturi de partenerul de cuplu.

Compatibilitate 2024

Pentru Taurii singuri, in 2024 cele mai bune zodii cu care pot forma un cuplu sunt Gemenii, Scorpionii si Varsatorii. Sunt de evitat relatiile cu Blantele, Capricornii si Taurii.

Mariaj 2024

Pentru Tauri se pot prefigura nunti intre ianuarie si martie 2024.

Gemeni

Partenerul de cuplu va prelua controlul in dormitor si va face sexul mai mult decat interesant.

Compatibilitate 2024

Pentru Gemenii singuri, in 2024 cele mai bune zodii cu care pot forma un cuplu sunt Berbecii, Scorpionii si Varsatorii. Sunt de evitat relatiile cu Racii, Leii si Balantele.

Mariaj 2024

Pentru Gemeni prima jumatate a anului este rezervata logodnelor, iar a doua jumatate casatoriilor.

Horoscop sex: Secretele amoroase ascunse ale fiecarei zodii

Rac

Racii vor fi foarte multumiti de viata amoroasa a cuplului si chiar este posibila o sarcina.

Compatibilitate 2024

Pentru Racii singuri, in 2024 cele mai bune zodii cu care pot forma un cuplu sunt Fecioarele, Sagetatorii si Pestii. Nu sunt recomandate relatiile cu Varsatorii, Taurii si Racii.

Mariaj 2024

Racii pot ajunge la altar intre lunile august si octombrie.

Leu

Pasiunea si excitarea sexuala sunt la cote mici in 2024. Trebuie sa faci cateva modificari in comportament daca vrei ca totul sa fie la inaltime.

Compatibilitate 2024

Pentru Leii singuri, in 2024 cele mai bune zodii cu care pot forma un cuplu sunt Taurii, Sagetatorii si Pestii. Nu sunt recomandate relatiile cu reprezentatii zodiilor Berbec, Rac, Varsator.

Mariaj 2024

Leii au un interval destul de mic in care pot aparea cununii: noiembrie-decembrie. Primele 10 luni anului nu sunt recomandate pentru casatorii in cazul Leilor.

Sex horoscop: Cele mai “hot” combinatii de zodii

Fecioara

Fecioarele sunt mai mult practice decat emotionale si asta se va vedea si in 2024. Cu toate acestea, partenerul va simti o imbunatatire in viata sexuala intrucat vei avea cateva idei menite sa condimenteze relatia.

Compatibilitate 2024

Pentru Fecioarele singure, in 2024 cele mai bune zodii cu care pot forma un cuplu sunt Gemenii, Balantele si Varsatorii. Nu sunt recomandate relatiile cu reprezentatii zodiilor Rac, Scorpion si Taur.

Mariaj 2024

Cel mai bun interval pentru mariaj in cazul Fecioarelor este prima jumatate a lui 2024, in special intervalul februarie-iunie.

Balanta

O viata sexuala armonioasa pentru Balante in 2024, in ciuda micilor dificultati aparute in cuplu. In pat te vei stradui sa-ti satisfaci partenerul incercand mai multe tehnici. Nu lasa insecuritatea sa-ti strice relatia.

Compatibilitate 2024

Pentru Balantele singure, in 2024 cele mai bune zodii cu care pot forma un cuplu sunt Berbecii, Racii si Capricornii. Cele mai nefericite relatii se pot lega in 2024 cu Leii, Varsatorii si Pestii.

Mariaj 2024

Pentru Balante se anunta perioada propice pentru casatorii intre august si decembrie 2024. Partenerul poate fi din cercurile apropiate.

Scorpion

Pasiunea si intimitatea sexuala vor fi destul de rare, daca nu chiar absente din dormitorul tau in al treilea sfert al anului. Partenerul va fi cel care va instrumenta armonia conjugala si aventura va reveni in viata voastra de cuplu.

Compatibilitate 2024

Pentru Scorpionii singuri, in 2024 cele mai bune zodii cu care pot forma un cuplu sunt Gemenii, Balantele si Varsatorii. Nu sunt recomandate relatiile cu reprezentatii zodiilor Leu, Sagetator si Taur.

Mariaj 2024

Scorpionii se pot casatori intre august si octombrie 2024. Sunt sanse mari sa se anunte si o sarcina in familie.

Sagetator

Se anunta o vacanta amoroasa intre noiembrie si decembrie 2024. Satisfactia sexuala va fi la inaltime pentru arcasul zodiacului.

Compatibilitate 2024

Pentru Sagetatorii singuri, in 2024 cele mai bune zodii cu care pot forma un cuplu sunt Berbecii si Leii. Nu sunt recomandate relatiile cu reprezentatii zodiilor Rac, Fecioara si Capricorn.

Mariaj 2024

Intregul an este propice pentru mariaj in cazul Sagetatorilor. Nu sunt insa de bun augur in 2024 casatoriile pentru cei divortati. Poate aparea o sarcina in familie.

Capricorn

Capricornii se vor bucura de o viata sexuala intensa in 2024. Din august si pana in septembrie se anunta o relatie mai mult decat tumultoasa. In pat vei fi o cu totul alta persoana decat esti de obicei.

Compatibilitate 2024

Pentru Capricornii singuri, in 2024 cele mai bune zodii cu care pot forma un cuplu sunt Racii si Taurii. Nu sunt recomandate relatiile cu Leii si Pestii.

Mariaj 2024

Daca nu ai o relatie stabila, este posibila casatoria in 2024, iar sufletul pereche il poti gasi intr-una din calatoriile tale de afaceri. Pentru cei care au deja o relatie stabila sunt sanse mari sa apara o sarcina.

Varsator

Varsatorii vor avea un an intens si pasional, insa vor fi si perioade in care nu vei avea deloc intimitate cu partenerul de cuplu. Astfel de momente vor trece repede.

Compatibilitate 2024

Pentru Varsatorii singuri, in 2024 cele mai bune zodii cu care pot forma un cuplu sunt Gemenii si Berbecii. Nu sunt recomandate relatiile cu Racii si Sagetatorii.

Mariaj 2024

Daca ai gasit partenerul potrivit, o casatorie de bun augur se poate inregistra in prima parte a anului.

Pesti

Sexualitatea Pestilor va fi la inaltime tot timpul anului. Relatia poate deveni de-a dreptul pasionala intre ianuarie si martie.

Compatibilitate 2024

Pentru Pestii singuri, in 2024 cele mai bune zodii cu care pot forma un cuplu sunt Balantele si Fecioarele. Nu sunt recomandate relatiile cu Gemenii si Capricornii.

Mariaj 2024

Pentru Pesti, luni propice pentru casatorie sunt aprilie si mai. Daca le ratezi, mai poti incerca in decembrie.

Imagine de Michal Jarmoluk de la Pixabay

 
Exit mobile version