Problemesex

Foc, Pamant, Apa sau Aer? Afla ce partener ti se potriveste

ce partener ti se potriveste

In astrologie, sunt patru elemente, fiecare avand cate trei zodii: Foc, Pamant, Aer si Apa. Afla care sunt cele mai bune combinatii ca sa stii ce partener ti se potriveste.

Relatii cu acelasi semn zodiacal

Foc – Foc

Semne de Foc sunt Berbec, Leu si Sagetator. Acest element semnifica ENERGIE, iar cand doua semne de foc sunt impreuna se inteleg foarte bine. Sunt oameni de actiune gata sa faca lucruri si mai putin sa spuna lucruri. Daca sunt de acord cu o anume propunere, asteapta-te sa treaca la actiune imediat. Relatia Foc-Foc este “totul sau nimic!”.

Zodiacul chinezesc: Cu ce zodii esti compatibil

Pamant – Pamant

Semnele de Pamant sunt Taur, Fecioara, Capricorn. Acest element simbolizeaza MATERIALISMUL. Cand doua semne de Pamant se intalnesc, primul aspect despre care vorbesc sunt banii. Iar cand hotarasc sa traiasca o viata impreuna, baza sunt statutul economic si cultural si mai putin sentimentele si pasiunea. Intre doua semne de Pamant intai se stabilesc niste sarcini si astepari si abia cand acestea se implinesc apare dragostea.

Aer – Aer

Semnele de Aer sunt: Gemeni, Balanta, Varsator. Acest semn simbolizeaza IDEEA, iar cand doua elemente de Aer se intalnesc, comunicarea este cheia relatiei. Schimbul de idei, discutiile deschise despre orice. In timp ce unul vorbeste, celalalt arata ca este in control.

Apa – Apa

Semnele de Apa sunt: Rac, Scorpion si Pesti. Acest element simbolizeaza EMOTIILE. Cand se intalnesc doua semne de Apa, se inteleg reciproc si ating un nivel de rezonanta emotionala mai rar intalnit. Semele de apa “inoata” foarte bine impreuna, insa, de cele mai multe ori, doar “plutesc” fara sa depuna prea mult efort.

Relatii cu semne zodiacale opuse

Foc – Aer

Semnele de Aer opresc semnele de Foc din actiune si le cer sa gandeasca. Latura filosofica a semnelor de Aer nu constituie o prioritate pentru semnele e Foc. Mai mult, le cer semnelor de Aer sa mai puna mana si sa mai faca si ceva concret, in loc sa filosofeze toata ziua. Semnele de Foc nu vor vorbe de iubire, vor acte de iubire.

Sex si numerologie: Cu cine te potrivesti in functie de data nasterii

Pamant – Apa

Combinatia Apa – Pamant demonstreaza ca pe lume sunt lucruri mai importante decat statutul si banii. Dorinta de iubire pura si neconditionata a semnelor de Apa ii loveste peste fata pe cei care sunt zodii de Pamant care sunt mult mai pragmatici.

Alte combinatii de relatii

Foc – Pamant

Persoanele nascute in zodii de Pamant sunt inspirate de cei nascuti in zodii de Foc. O relatie Foc-Pamant va dura pentru ca pragmaticele semne de Pamant vad rezultatele concrete ale actiunilor semnelor de Foc.

Foc – Apa

Cei din semnele de Apa privesc admirativ actiunile celor din zodiile de Foc si se intreaba cum de reusesc. Energia semnelor de Apa ii impulsioneaza pe cei din zodii de Foc sa actioneze.

Pamant – Aer

Relatia dintre Pamant si Aer va fi puternica atat timp cat cei doi parteneri si-au determinat foarte bine rolurile in relatie. Cei din zodiile de Aer pot avea idei marete pe care semnele de Pamant le pot indeplini, insa pentru asta cei din zodiile de Aer trebuie sa munceasca cot la cot cu ei.

Apa – Aer

Semnele de Apa vin in relatie cu emotiile, iar semnele de Aer echilibreaza balanta cu logica lor. Cateodata semnele de Aer sunt in “aer” si nici macar nu-si dau seama ca sunt deconectati de partenerii lor.

Sursa: keen.com

Imagine de Pexels de la Pixabay

Exit mobile version