Problemesex

Esti compatibil cu partenerul de cuplu? Afla ce spune data de nastere

compatibilitate data nasterii - sfatulparintilor.ro - pixabay_com - celebration-3135418_1920

Ai cunoscut o persoana care pare ideala. Simti ca el sau ea este alesul/aleasa. Insa nu intotdeauna socoteala de-acasa se potriveste cu cea din targ. Specialistii in numerologie spun ca este simplu sa afli daca esti compatibil sau nu cu partenerul urmand un algoritm ce include datele de nastere ale voastre.

Iata cum calculezi indexul: aduni cifrele din data voastra de nastere, apoi scazi din rezultat numarul 22 pana cand vei obtine un numar mai mic de 22.

Exemplu

EA: 12.09.1970

EL: 02.12.1968

Suma este: 1+2+0+9+1+9+7+0+0+2+1+2+1+9+6+9 = 58 -22 = 36-22 = 14.

Iata si interpretarea indexului.

Index 1

Intr-o astfel de relatie intotdeauna se va pune problema cine este liderul. De obicei, barbatul cauta sa fie “cocosul” si sa impuna legile casei. Daca nimeni nu are nimic impotriva, poate fi o relatie creativa, care vor lucra bine impreuna.

Index 2

O relatie armonioasa, in care partenerii se inteleg reciproc, se pun in pielea celuilalt si isi inteleg foarte bine sentimentele.

Index 3

O relatie buna care conduce la casnicie cu multi copii. Aceasta relatie aduce bani si stabilitate. Insa nimeni nu va reusi sa intre in cercul vostru intim. Nici macar mamele.

Index 4

O relatie in care barbatul joaca rolul principal. O relatie plina de pasiune si emotii puternice. Singurul impediment al relatiei este gelozia extrema. Nu trebuie sa-ti controlezi partenerul ca si cand ti-ar apartine de drept. E dovada de un egoism feroce si poate strica relatia.

Citeste si: Sex si numerologie: Ce parteneri ti se potrivesc, in functie de data nasterii

Index 5

O alianta pe viata. O relatie care nu tine cont de bariere sociale sau opinii despre viata. Partenerul iti va fi consilier si mentor. Ori tu ii vei deveni lui stea calauzitoare.

Index 6

Cea mai armonioasa dintre uniuni, care conduce la casnicii puternice. Dragoste reciproca, armonie si pace. Acestea sunt cuvintele-cheie ale unei astfel de relatii. Chiar daca nu pare asa la inceput din pricina unor diferente de opinii, cu timpul lucrurile vor intra pe fagasul normal.

Index 7

O relatie tot timpul in miscare, cu o multime de schimbari, cu multe calatorii. O relatie volatila. Pot aparea relatii extraconjugale, aventuri de-o noapte, relatii pasagere care apar si dispar la fel de repede. Gandeste-te bine daca vrei sa ai o astfel de relatie.

Index 8

O foarte buna relatie de afaceri, nici vorba de dragoste. Cel mai probabil poate fi o relatie karmica, intr-o viata anterioara ati avut niste neintelegeri ce trebuiesc lamurite acum. E greu sa iesi dintr-o astfel de relatie pentru ca trebuie sa-ti repari greselile anterioare.

Index 9

O relatie complexa – fiecare pe cont propriu. Un fel de singuratate in doi, fara afectiune, caldura, iubire. Acest gen de relatie se dezintegreaza repede. Mai poate fi genul de relatie in care unul ofera tot, iar celalalt nimic.

Index 10

O relatie fericita, optimista, in care norocul va surade la fiecare pas. Mai poate fi si o relatie de convenienta, din care fiecare are de castigat. In orice caz, lucrurile sunt in regula, va intelegeti de minune.

Te mai poate interesa: Sex si numerologie: Cum esti in pat in functie de data nasterii

Index 11

O relatie complexa, parteneri cu personalitati puternice. Fiecare incearca sa-l domine pe celalalt, lasand loc de conflicte si disensiuni. Desi compatibilitatea sexuala este perfecta, acest gen de relatie pare sortita esecului. Mai ales daca in peisaj apare si o a treia persoana.

Index 12

O relatie in care cineva se va sacrifica din dragoste. O relatie karmica in care cineva are de platit pentru resentimente si neintelegeri dintr-o viata anterioara. Aceasta relatie te va marca pe vecie.

Index 13

O uniune sortita esecului inca din start. Mai devreme sau mai tarziu aceasta relatie se spulbera ca un castel din carti de joc. Energiile partenerilor sunt incompatibile total. Sunt posibile violente domestice.

Index 14

O relatie linistita cu o compatibilitate perfecta intre parteneri. Se inteleg perfect, au teluri si idealuri comune. O relatie stabila si de lunga durata. Ca in povesti, pana la adanci batraneti.

Index 15

Pericol! O alianta bazata pe manipulare, inselaciune si santaj. Unul dintre partenerii de cuplu este dubios: obsedat sexual, pervers, lucreaza cu magie neagra. Ar fi bine sa iesi repede dintr-o astfel de relatie.

Index 16

O relatie fluctuanta, instabila, bogata in certuri cu vorbe urate. Cel mai probabil se va incheia cu un divort. O imcompatibilitate totala intre parteneri, iar unul dintre el poate fi vampir energetic.

Index 17

Uniunea perfecta. Unul il completeaza pe celalalt. Barbatul se transforma in ingerul pazitor al cuplului. Viitor perfect impreuna.

Index 18

O relatie in care vor aparea episoade dese de infidelitate. Unul dintre parteneri va fi tot timpul cu ochii dupa aventuri, in timp ce celalalt va suferi. Nimic nu poate armoniza aceasta relatie.

Index 19

O relatie buna si armonioasa, finalizata cu o casatorie si copii frumosi si sanatosi. O relatie bazata pe iubire, intelegere si suport reciproc.

Index 20

O relatie buna, complexa, dar care ia mult timp pana sa ajunga asa. Daca va lasati suficient timp sa va intelegeti unul pe celalalt, veti avea in final un mariaj sincer si fara tradari.

Index 21

Pace, seriozitate, iubire. Energii puternice compatibile. O casnicie puternica, serioasa.

Idex 22

O relatie imprevizibila, cu multa sete de libertate. Unul dintre parteneri va fi un adevarat Vulcan, gata in orice moment sa explodeze. Celalalt va avea de lucru sa-l modeleze. Daca nu va reusi, se ajunge la divort.

Imagine de Saleh Perdomo de la Pixabay

Exit mobile version