Problemesex

Cum stai cu dragostea in ziua de Craciun. Previziuni pentru toate zodiile

Cat de cuminte sau cat de obraznic vei fi de Craciun? Esti curios sa afli?

Iata ce iti rezerva astrele din punct de vedere amoros in ziua de Craciun.

Berbec

Libido ridicat, magnetism activat, stii ce sa spui, cand sa spui! Mai incape indoiala ca vei avea parte de o noapte fierbinte?! Singurul lucru rau care s-ar putea intampla este sa fii prea egoist in pat. In rest, focuri de artificii, spontaneitate si trairi intense.

Taur

Iti doresti ca partenerul de cuplu sa fie asemenea bradului de Craciun, adica frumos aranjat. Insa la fel de mult iti place sa il si dezbraci. Stii cu siguranta sa faci pe cineva sa se simta grozav. Aranjezi o atmosfera romantica pana in cele mai mici detalii.

Gemeni

Inger si dracusor, aceasta poate fi descrierea ta in noaptea de Craciun. Esti tot timpul cu doi pasi inaintea partenerul si stii exact ce vrea, cand vrea. Iti tratezi persoana iubita ca pe un cadou si abia astept sa il despachetezi.

Rac

O seara minunata, cu cina romantica si un vin bun, care va dezlantui pasiuni nebanuite. Intreaga atmosfera te starneste si exista pericolul sa spargi cateva globulete din pomul de Craciun in focul actiunii. Dar asta-i viata, doar o data-i Craciunul!

Leu

Esti maiestuos, cu o personalitate vibranta, nici nu se pune problema sa nu fii rege de Craciun. Si pentru ca ai fost cuminte tot anul, Mos Craciun are pentru tine si multe daruri amoroase. Pui in practica alaturi de partenerul de cuplu, multe fantezii neincercate pana acum.

Fecioara

Romantic pana in maduva oaselor, nu poti fi altfel in ziua de Craciun. Si cum esti un maestru al lucrurilor cu gust si scumpe, atmofera va fi de vis. Vin bun, cina romantica delicioasa, cadouri extravagante. Persoana iubita va fi mai mult decat cucerita.

Balanta

Planuiesti de zor o intalnire ca in filme. Beneficiezi de ajutorul prietenilor pentru a crea cea mai romantic scena posibila pentru persoana iubita. Esti foarte atent la partenerul de cuplu, ii anticipezi dorintele, iar seara de Craciun va fi de neuitat.

Scorpion

Esti un seducator innascut si cu un apetit de nestavilit pentru intimitate si actiune in pat. Nu grabi, insa, lucrurile prea tare. Da-ti ragaz sa savurezi fiecare clipa de curtare si preludiu. Ziua e lunga si te poti bucura din plin de ea.

Sagetator

Inima tanara, Sagetatorul este tot timpul jucaus. Dornic de explorare si starnit de tot ce este nou, pregatesti o atmosfera care sa-ti satisfaca toate dorintele. Putin alcool, putin vasc, putina magie, putin joc, seara de Craciun va fi cu adevarat spectaculoasa.

Capricorn

Libidoul este in crestere, esti meticulous si planuiesti o noapte de amor cum de mult n-ai mai avut. Nu te grabesti, aranjezi totul in cele mai mici detalii, iar partenerul de cuplu va fi mai mult decat incantat de toata stradania ta.

Varsator

Viata este pentru tine o petrecere fara sfarsit. Asa ca o zi de sarbatoare nu este ceva prea special pentru tine. Este o zi ca oricare alta. Nu te straduiesti sa faci ceva iesit din comun, ci iti urmezi vechile obiceiuri, ca si pana acum.

Pesti

Te reconectezi cu partenerul de cuplu dupa o lunga perioada lipsita de intimitate. Ai avut in relatie urcusuri si coborasuri, iar acum este timpul sa va bucurati din nou de momente placute impreuna in cele mai sexy ipostaze posibile.

Imagine de Juergen_G de la Pixabay

Exit mobile version