Problemesex

Cum stai cu dragostea in Anul Maimutei de foc

horoscop dragoste - sfatulparintilor.ro - pixabay_com

Anul Maimutei de foc e pe cale sa inceapa. Iata care sunt previziunile astrologilor in ceea ce priveste capitolul dragoste pentru Anul Maimutei de foc.

 

Sobolan

Sobolanii si Maimutele se atrag reciproc. De aceea, 2016 este un an prielnic pentru dragoste. Este recomandat sa iti rogi parintii, rudele sau prietenii vechi sa te ajute in gasirea unui potential partener de cuplu. Pentru barbati este posibil sa inceapa o relatie cu o femeie mai in varsta.

 

Bivol

Bivolii ar trebui sa incalzeasca atmosfera care s-a cam racit in ultima vreme. Focul Maimutei nu-l poate “incalzi” direct, insa il poate ajuta pe Bivol sa aiba mai mult succes la intrunirile sociale. Daca vor mai multa dragoste, Bivolilor le este recomandat sa-si faca timp pentru iubire, pentru a-si construi o relatie.

 

Tigru

Tigrii pot fi agitati in relatii in acest an si le este recomandat sa ia lucrurile cu calm, chiar daca este vorba de o neintelegere. Pot aparea probleme de comunicare cu partenerul de cuplu. Un prieten apropiat poate fi mediator.

 

Iepure

Iepurele si Maimuta au o legatura puternica. Daca esti in cautarea marii iubiri, acum este timpul sa actionezi. Daca esti implicat intr-o relatie, este momentul sa o treci la un alt nivel. Indiferent de statutul marital, persoanele de sex opus vor fi atrase de tine.

 

Dragon

Pentru Dragoni, Anul Maimutei de foc este prielnic dragostei. Persoanele singure vor participa la mai multe evenimente sociale la care isi pot intalni jumatatea. Dragonii implicati intr-o relatie de cuplu vor primi mai multa atentie din partea partenerilor.

 

Sarpe

Generatiile tinere isi vor gasi mai usor perechea. Fetele ar trebui sa fie mai insistente si sa faca ele primul pas spre o relatie. Barbatii, in schimb, vor avea mai mult succes in dragoste. Pentru cuplurile casatorite, dragostea este la cel mai inalt nivel.

 

Cal

Daca esti in cautarea jumatatii, in Anul Maimutei de foc o vei gasi. Sansele sunt putin mai mari daca esti barbat. Pentru cuplurile casatorite, este recomandat sa petreci mai mult timp in familie.

 

Capra

Ca sa ai mai mult succes in amor in acest an, ar trebui sa respecti mai mult parerea partenerului. Autocontrolul este cheia armoniei in relatie. Daca esti femeie este recomandat sa ai grija ca limbajul si comportamentul tau sa nu fie jignitor la adresa partenerului.

 

Maimuta

Pot aparea cateva dispute cu partenerul de cuplu. In aceste situatii este recomandat sa apelati la un mediator din zodia Iepurelui. Daca esti in cautarea jumatatii, s-ar putea sa intalnesti multa concurenta. Poti avea mai mult succes cu persoane de sex opus din zodiile Sobolanului, Dragonului si Iepurelui.

 

Cocos

Pot aparea cateva tensiuni in cuplu din cauza faptului ca partenerul va incerca sa preia controlul asupra relatiei, sa ia decizii in numele tau si chiar sa-ti faca programul. Te poti simti sub presiune.

 

Caine

Te completezi de minune cu partenerul de cuplu. Cu toate acestea, este recomandat sa petreci si mai mult timp in familie. Daca esti singur, acum este timpul sa actionezi. Poti intalni pe cineva langa care viata sa fie relaxanta si frumoasa.

 

Mistret

Vei gasi si te vei incojura de oamenii de care ai nevoie. Daca esti in cautarea iubirii, acestia te vor ajuta sa intalnesti persoana potrivita. Daca esti deja implicat intr-o relatie de cuplu, incearca sa petreceti impreuna cat mai multe momente romantice.

 

Sursa: Chinesefortunecalendar.com

Exit mobile version