Problemesex

Cum sa cuceresti un barbat in functie de zodia lui

cum sa cuceresti un barbat - sfatulparintilor.ro - pixabay_com - beach-2178602_1920

Daca vrei sa cuceresti un barbat, iata care sunt sfaturile oferite de astrologi.

Berbec

Berbecii sunt amanti “salbatici”, cu inclinatii kinky.  Ca sa-i cuceresti trebuie sa aplici vorba din batrani: doamna in societate, gospodina in bucatarie si sa stii ce ai de facut in pat. Nu flirta niciodata cu alti barbati. Berbecilor le plac femeile cu picioarele desfacute si gura inchisa.

Citeste si: Cum sa cuceresti inima unui barbat in functie de zodia lui

Taur

Taurii sunt cu picioarele pe pamant si foarte dependenti de partenerele lor. Ca sa-l cuceresti trebuie trebuie sa-i “bucuri” stomacul. Invita-l la masa, gateste-i ceva bun, poarta ceva elengat si va fi al tau pentru totdeauna.

Gemeni

Gemenilor le place sa petreaca. Este incantator si te face sa razi. Vrei un barbat din zodia Gemenilor? Lasa-l sa vorbeasca, sa faca glume si sa rada la glumele lui. Gemenilor le place sa “vaneze”, deci da-te greu de prins.

Rac

Viata de familie este foarte importanta pentru ei. Ca sa scoti un Rac din “carapace”, comporta-te ca mama lui, gateste-i si atenueaza-i fricile.

Nu rata nici: 5 pasi sa seduci o femeie in functie de zodia ei

Leu

Leii sunt amanti desavarsiti. Mandria nu ii va lasa sa dea gres. Daca vrei sa dai gata un Leu, fa-i complimente. Va “toarce” de satisfactie. Tot ce vrea este sa fie laudat si apreciat.

Fecioara

Barbatii Fecioara sunt foarte bine organizati si te poti baza oricand pe ei. Daca vrei ca un nativ al zodiei sa fie al tau, cere-i ajutorul. Adora sa se faca util. Incurajeaza-l caci poate fi foarte timid. Uneori este nevoie sa faci tu primul pas.

Balanta

Balantele apreciaza lucrurile fine si te vor insoti bucuros la cumparaturi daca vrei sa-ti iei o rochie speciala sau pantofi eleganti. Daca vrei sa dai gata o Balanta, poarta haine scumpe si fa-i complimente in legatura cu bunul sau gust.

Scorpion

Scorpionii sunt, fara doar si poate, foarte sexy. Si pe cat sunt de sexy, pe atat sunt de buni in pat. Fii precauta, pentru ca poate fi un barbat periculos. Fii prima care isi cere iertare intr-o disputa, caci cearta poate continua saptamani in sir. Ii place sa faca tot felul de jocuri, asa ca poate fi foarte extenuant.

Sagetator

Sagetatorii sunt optimisti si fara griji. Te vei distra de minune alaturi de un barbat din zodia Sagetatorului pentru ca este foarte aventuros in pat. Ca sa-l cuceresti, adu in relatie tot timpul ceva nou, propune-i lucruri aventuroase si interesante.

Capricorn

Capricornii sunt constiinciosi, muncitori si responsbili. Ei sunt genul de barbati cu care mama ta ar vrea sa te mariti. Ca sa cuceresti un Capricorn, ar trebui sa te imbraci “cuminte”. Poti sa te prefaci si o “victima” pe care el va fi gata sa o salveze. Si, mai ales, lasa-l sa conduca. 

Varsator

Varsatorii nu judeca deloc si nu sunt misogini. Pot fi insa foarte buni prieteni si mai putin amanti. Ca sa fie al tau, fa-l intai prieten, iar la un moment data du vorba despre sex. Adora sa vorbeasca despre sex. Mult mai mult decat ii place sa faca.

Pesti

Pestii sunt romantici si iubitori. Sarutul lor este senzational. Este bland si gentil si in bratele lui te vei simti Regina Universului. Ca sa-l cuceresti, preia controlul, spune-i ce sa faca si ia deciziile in locul lui. Fii vesela, optimista, gata sa-i asculti problemele si iti va manca din mana.

Sursa: women24.com

foto: pixabay.com

Exit mobile version