Problemesex

Cum actioneaza zodiile la despartire

Cum actioneaza zodiile la despartire- sfatulparintilor.ro - pixabay_com -west-2686887_1920

Nu toate relatiile dureaza pana la adanci batraneti. Sunt momente in viata cand din diferite motive o relatie se termina.

Cum reactioneaza zodiile la despartire? Iata ce spun astrologii.

BERBEC

Cel mai probabil, Berbecii se vor desparti in urma unei dispute serioase. Motivul: plictiseala, rutina, lipsa actiunii. Pe cat de repede intra Berbecul in viata cuiva, pe atat de repede iese. Fara regret, fara menajamente.

TAUR

Taurii sunt destul de conservatori si nu prea vor sa faca primul pas cand este vorba de despartire. Insa, daca au hotarat ca nu sunt in relatia care trebuie, ii vor face partenerului viata un cosmar. Astfel incat acesta sa cedeze primul si sa iasa din relatie.

Citeste si: Cele 5 faze ale recuperarii dupa o despartire. Toata lumea trece prin ele

GEMENI

La Gemeni, totul are un scop. Isi urmaresc interesul. Nu mai exista interes, nu mai exista relatie. Nu te mira daca se trezeste intr-o noapte, brusc si pleaca pentru totdeauna. Sau se poate ajunge si la certuri serioase, cu reprosuri taioase si cuvinte urate.

RAC

Racii se inchid in carapacea lor si nu mai poti scoate de la ei nici macar un singur cuvant. Iar cand sunt pregatiti sa vorbeasca, vor curge reprosurile in cele mai mici detalii. Vei simti pe propria piele cat de tare zgarie pisica blanda.

LEU

Despartirea unui Leu este mai dramatica decat tragediile antice grecesti. Iti va “scoate ochii” pentru toate sacrificiile facute pentru tine, iti va arata toate eventualele partide pe care le-a pierdut ca sa fie cu tine. Si nu te va ierta niciodata.

Nu rata nici: Daca dragoste cu sila nu se poate… Cum sa te desparti de cineva in functie de ZODIA SA!

FECIOARA

Fecioarele vor analiza si vor calcula plusurile si minusurile relatiei. Daca iese pe “minus” vor incepe cu critica si cu pretentiile. Pana cand vei decide ca nu se mai poate asa. Iar cand  faci acest lucru, te vei trezi cu toate lucrurile la usa. Asta in cel mai bun caz. In cel mai rau caz, ti le arunca de la geam.

BALANTA

Relatia cu o Balanta este ca echilibristica pe o pojghita de gheata. Nu stii cat e de subtire, nu stii cand se va rupe. Asteapta-te la reprosuri, la acuzatii de nedreptate.

SCORPION

Pentru Scorpioni e simplu. Orice sfarsit inseamna un nou inceput. La inceputul relatiei, desi neaga acest lucru, vor incepe sa te “modeleze”. Iar daca nu le “iese” te vor acuza de lipsa de flexibilitate. Nu te mira daca se ajunge la insulte si vorbe urate.

SAGETATOR

Sagetatorii vor pleca pur si simplu, fara explicatii, fara certuri. Se vor intoarce la viata lor libertina pe care au “sacrificat-o” pentru tine. Nu vor cere explicatii, nu vor oferi explicatii. Se vor retrage discret. Pentru ei, despartirea insasi este o aventura.

CAPRICORN

Cand unui Capricorn nu-i prieste relatia, se va “ingropa” in munca. Daca ai un partener Capricorn si sta mai tot timpul peste program sau isi ia de lucru acasa, asteapta-te la ce e mai rau. Va avea atitudinea “nu te-ai ridicat la standardele mele”, va fi tot timpul nemultumit. Ba chiar va capata un aer dictatorial. In cele din urma,vei pleca singur din relatie.

VARSATOR

Cand vor sa se desaparta, Varsatorii vor sugera mai intai ca este mai bine sa fiti doar “prieteni”.  Apoi iti vor tine predici despre cat de importanta este prietenia intr-o relatie. Vor avea grija, insa, ca distanta dintre voi sa fie din ce in ce mai mare, pana cand nici macar amici nu vei mai putea fi numiti. Poate doar cunostinte.

PESTI

Stii farsa aia cand tipul zice ca se duce dupa tigari si nu se mai intoarce? La Pesti nu e farsa, e realitate. Vor inventa o “scuza” si dusi vor fi. Mai exista si varianta distantarii si racirii fata de partener, pana cand acesta din urma va renunta singur.

SURSA: horoscopefriends.co.uk

Imagine de bruce lam de la Pixabay

Exit mobile version