Problemesex

Cele mai bune locuri in care sa faci sex in functie de zodie

Cele mai bune locuri in care sa faci sex

Se spun atat de multe lucruri despre cum esti in functie de zodie. Ca esti optimist si energic, daca esti Gemeni, ca esti usor de influentat daca esti Rac, ca esti arogant si misterios daca esti Scorpion. Dar nu se vorbeste foarte mult despre latura ta sexuala, in functie de zodie.

De aceea, astrologul Alison Lessard, fondatoarea miscarii Cosmic Sex, a alcatuit pentru site-ul Bustle.com o harta complete in ceea ce priveste viata sexuala a zodiilor.

Iata care sunt cele mai bune locuri in care sa faci sex, in functie de zodia in care te-ai nascut.

Berbec: Oriunde, oricand, oricum

Berbecii sunt firi foarte directe (uneori chiar vulgare). Ei sunt manati de dorinta si actioneaza din instinct. Cand vine vorba despre sex, nu gandesc deloc, doar actioneaza. Pentru ei un quickie intr-un loc public, la restaurant sau la cinema nu sunt doar fantezii, ci experiente.

 

Taur: Oriunde, dar sa fie lux

Nici Taurii nu se dau la o parte de la aventuri amoroase. Singura lor “pretentie” este sa fie ceva luxos. Cina cu pretentii, parfumuri fine, muzica senzuala, asternuturi luxoase.

Gemeni: Varietate

Gemenii sunt un semn al curiozitatii si al comunicarii. Sunt fluturasii zodiacului. Vor varietate, de la mesaje deocheate la amor pe podeaua presarata cu perne, petale de trandafiri si alte accesorii. Pentru Gemeni, stimularea mentala, inovatia sunt foarte importante, pentru ca se plictisesc foarte repede.

Rac: Casa, dulce casa

Pentru Raci, pieptul este o zona foarte sensibila. Fii pregatit sa ii atingi cat mai des aceasta zona erogena. Ce nu vei reusi sa faci cu un Rac, este sa-l convingi sa faca sex in alta parte decat acasa. Atunci cand se simte in siguranta, Racul se dezlantuie. Nu te mira daca veti ajunge si in hol sau pe masina de spalat din bucatarie.

Leu: Se vede bine, in public?

Leul este o fire dramatica, ii place sa fie tot timpul in centrul atentiei, iar sexul nu face exceptie. Lui ii place sa faca sex oriunde, numai sa fie vazut, ca sa fie admirat. Sansele sa faca sex pe balcon, in fata geamului deschis sau sa se filmeze facand amor sunt sanse foarte mari.

Fecioara: Sa fie curat

In perfectionismul lor, Fecioarele vor curatenie. Asternuturile trebuie sa fie curate, parfumate, apretate, calcate, casa sa fie aranjata. Incearca sa-ti pastrezi comentariile, pentru ca Fecioarelor nu le plac criticile. Creierele lor sunt niste calculatoare perfecte si vor tine minte toate erorile pe care le faci. Nu vor sa-si piarda timpul cu cineva care nu merita.

Balanta: Oglinda, oglinjoara

Balantele sunt stilate si elegante si apreciaza frumusetea sub toate formele sale. De aceea n-ar trebui sa te mire faptul ca va vrea sa faca amor in fata unei oglinzi mari in care sa se admire si isi vada partenerul simtindu-se bine.

Scorpion: Putina tortura

E cineva fan “Fifty Shades of Grey”? Probabil va zice da un Scorpion. Sunt fanii sexului cu putina tortura, joc de roluri, catuse si alte jucarii sexuale. Scorpionii sunt, insa, foarte selectivi, ca sa fie siguri ca nu vor fi refuzati cand vor propune lucruri deocheate.

Sagetator: Putina salbaticie

Sagetatorii sunt firi aventuroase, care isi urmeaza instinctele animalice. Pentru ca iubesc natura, iubesc si sa faca amor in salbaticie: in padure, in iarba, pe plaja, sub clar de luna.

Capricorn: Cu usile inchise

Oamenii spun despre Capricorn ca sunt firi timide. Adevarul este, insa, ca sunt foarte dezinhibati. Doar ca le place intimitatea, sexul in interiorul caminului conjugal. Nu le place sa-si arate afectiunea in public.

Varsator: Online

Varsatorii nu sunt mari amatori de sex fizic si vor spune rapid da unei propuneri de amor la telefon, pe chat, skype sau orice alta varianta online. Giugiuleala si imbratisarile nu sunt punctul lor forte.

Pesti: La piscine

Desi Pestii sunt un semn zodiacal cameleonic, cand vine vorba despre sex sunt destul fixisti. Semne de apa, ei vor fi atrasi de adancimea marii sau macar a piscinei. Poti sa aduci si o sticla de bautura. Nu vei fi refuzat.

 

 

Sursa: bustle.com

Exit mobile version