Problemesex

Cel bun, Cel rau, Cel afemeiat? Afla cum sunt barbatii, in functie de zodie

Ce eticheta crezi ca i se potriveste barbatului de langa tine? Daca stii ce zodie este, iata ce spun specialistii despre fiecare in parte.

Berbec: Gata la minut

Semn de foc, Berbecul este gata la minut. Punct ochit, punct lovit! N-are nevoie de  povesti, de explicatii, de extrastimulari. Pentru el sunt pierdere de vreme. Daca esti in cautarea unei aventuri rapide, Berbecul este cea mai indicata zodie.

Taur: Romanticul

Pe cat de impulsiv este Berbecul, pe atat de rabdator este Taurul. Ii place sa ia cine romantice, sa bea un pahar de vin. Preludiul este punctul forte al Taurului. Daca vrei romantism, cauta pe cineva din aceasta zodie.

Gemeni: Vorbaretul

Barbatului din zodia Gemenilor ii place foarte mult sa vorbeasca. Vei fi fascinata de monoloagele lui seducatoare si “picante”. Daca te incanta sexul la telefon sau iti place sa ti se vorbeasca deocheat in pat, Gemeni este zodia pe care o cauti.

Rac: Indragostitul

Racii sunt semne emotionale. Pentru barbatul Rac sexul nu este ceva mecanic, este un act poetic, este frumusetea dragostei. Daca esti in cautare de emotii si sentimente in dormitor, Racul este ceea ce ti se potriveste.

Leu: Narcisistul

Latura pasionala si aventuroasa a Leului nu are pereche. Cand vine vorba de satisfacerea placerilor lui, nimic nu este imposibil. Leul este dominator, pasional, insa satisfacerea ta este trecuta pe planul doi. Asta daca n-ai tu grija de ea!

Fecioara: Prefacutul

Vei fi foarte suprinsa sa descoperi ca barbatul aparent timid si sfios, este tot timpul pregatit pentru “activitate” intre cearsafuri. Si, odata ce i-ai castigat increderea, nu il mai poti opri. Linistea ta s-a terminat dupa ce ai cucerit o Fecioara!

Balanta: Cunoscatorul

Cand vine vorba de sex, Balanta este in cautarea perfectiunii si armoniei intre el si partenera. Atent pana in cele mai mici detalii, va fi intotdeauna excitat de o lenjerie intima vaporoasa, un masaj erotic si o muzica in surdina.

Scorpion: Maniacul

Fiorosul Scorpion este intotdeauna “gata”. Tot timpul incojurat de femei, gratie magnetismului sau care nu poate fi usor trecut cu vederea, in pat abordarea lui este “iubeste si pleaca”!

Sagetator: Don Juan

Maestru al artei seductiei, Sagetatorul iubeste vanatoarea. El nu se “napusteste” asupra victimei decat dupa ce este sigur ca aceasta este atat de vrajita incat ii va ceda fara drept de apel.

Capricorn: Vigilentul

Capricornul vrea sa-ti satisfaca dorintele. Este foarte atent la toate detaliile, la cum face primul pas, la cum te atinge, la cum te simti. Daca esti langa un Capricorn, nu trebuie decat sa ai rabdare. Iar rabdarea ta va fi rasplatita pe deplin.

Varsator: Colectionarul de jucarii

Are tot timpul pregatit ceva “extra” pentru dormitor. Jucarii care mai de care, pozitii care mai de care, totul pentru deplina satisfacere sexuala a amandurora. Nu te vei plictisi in pat langa un Varsator.

Pesti: Credinciosul

Mai mult decat Racii, Pestii iubesc conectivitatea spirituala si emotional. Sexul nu este doar ceva fizic, ci pasiune, iubire, atentie si rabdare. Pentru ca sunt firi usor lenese, fii pregatita ca alaturi de un barbat din zodia Pestilor sa muncesti mai mult.

Exit mobile version