Problemesex

Cea Cuminte, Cea Rea sau Cea cu vino-ncoa’? Cum sunt femeile in functie de zodie

Cum sunt femeile in functie de zodie - sfatulparintilor.ro - pixabya-com - girls-407685_1920

Fie ca iubita ta este in zodia Pestilor, Taurului sau Racului, ii poti depista “gusturile” in materie de sex cercetand ce spun astrologii.

Iata ce caracteristici au femeile, in functie de zodie, potrivit astrologilor newyorkezi Stella Starsky si Quinn Cox, citati de Daily Mirror.

Berbec – Eva

Are o puternica dorinta pentru sex. Ii place sa-si satisfaca placerile zilnic. O poti surprinde cu o partida de sex in aer liber.

Secret sexy: Ii place sa fie deasupra si sexul putin mai dur.

Ce zodie se potriveste la pat fiecarei femei, in functie de zodia ei

Taur – Papusa umana

Feminina si frumoasa, femeia Taur este un fel de Barbie in asteptarea lui Ken. Este salbatica in dormitor, nu e rusinoasa si isi urmeaza instinctele. Lucreaza-ti bine pectoralii daca vrei sa-i fii partener de sex.

Secret sexy: Ii place sa-si sarute partenerul peste tot.

Gemeni – Lolita

Foarte constienta de feminitatea ei, femeia din zodia Gemenilor nu rezista sa nu faca show in dormitor. O poti suprinde propunandu-i o partida de sex pe roluri, in care tu sa fii profesorul.

Secret sexy: Ii place deasupra pentru a controla totul.

Rac – Cenusareasa

Este in cautarea barbatului puternic, care sa o ocroteasca si pe care il considera salvatorul ei. Are un apetit sexual de nestavilit si este intotdeauna receptiva la orice fel de propuneri. O poti surprinde cu sex pe roluri in care ea sa-ti fie secretara sau asistenta.

Secret sexy: Nu zice NU la nimic.

Cum saruta femeile in functie de zodie

Leu – KO

Energica si pasionala, feroce si salbatica in dormitor. Ii plac luptele pentru suprematie si jocurile de-a pisica si soarecele. Nu te va lasa sa pleci din pat daca n-a avut cel putin doua orgasme. Pastreaza-te in forma ca sa-i rezisti.

Secret sexy: Ii place sa faca spectacol in pat.

Fecioara – Mama Natura

O femeia careia ii place sa-si satisfaca partenerul de sex pe care il trateaza ca pe stapanul ei. Ea isi alinta tot timpul iubitul, il rasfata. Are o fixatie cu igiena asa ca ii poti propune oricand un dus impreuna.

Secret sexy: Ii place sa fie dominata, supusa.

Balanta – Activista

E neconventionala in relatii, in cautare de aventuri pasagere, fara angajamente. Nu crede in suprematia barbatului in dormitor si face tot posibilul sa demonstreze asta. Cere placere cu aceeasi masura cu care ofera.

Secret sexy: Ii plac pozitiile care ofera egalitate intre sexe si placerea este de partea amandurora.

Scorpion – Femeia fatala

Se pare ca pentru ea s-a inventat termenul “greu de satisfacut”. Insa cine o cucereste are numai de castigat. Se imagineaza un trofeu bine-meritat si se comporta ca atare, aducandu-i celui care a cucerit-o numai satisfactii. O poti surprinde cu o jucarie erotica. Asta daca nu o are deja in casa.

Secret sexy: Ii place “furios si iute”, oriunde, mai putin in pat.

Sagetator – Liderul

Ii plac barbatii carismatici cu potential catre succes, cu o cariera impresionanta, cu calitati de lider. Este generoasa si entuziasta, iar in pat ii place sa conduca conducatorul. O poti surprinde imitand o scena din “9 saptamani si jumatate”.

Secret sexy: Fantezia ei este sa fie legata.

Capricorn – Ganditoarea

Nu se implica niciodata intr-o relatie fara sa despice fiecare firisor in patru si cele patru in alte patru. Cauta conexiuni spirituale si viseaza cu ochii deschisi la EL, barbatul visurilor care sa nu o forteze sa faca nimic. Poarta-te ca Fat-frumos, care ii implineste toate fanteziile daca vrei o partenera iubitoare si fidela.

Secret sexy: Iubeste rutina, este conservatoare in pat si probabil cel mai des veti fi in pozitia misionarului.

Varsator – Optimista

Este cel mai mare fan al partenerului ei de sex si se comporta precum majoretele, incuranjand debordant fiecare miscare a acestuia. Este vesela si optimista in orice situatie, iar sexul pentru ea este pura placere fizica.

Secret sexy: Ii place sexul rapid, in public, si sexul in grup (dar numai sa priveasca, nu sa si participe).

Pesti – Prima Donna

Un paradox in carne si oase, virtutea si viciul in acelasi ambalaj. Insista sa fie tratata ca o printesa in pat, insa ii place sa faca si pe “martira”. Iubeste sexul aventuros, dar nu indrazneste sa spuna cu voce tare. O poti surprinde citindu-i pasaje dintr-o carte erotica.

Secret sexy: Pozitia preferata este lingura.

Imagine de Flash Alexander de la Pixabay

Exit mobile version