Problemesex

Ce pereche ti se potriveste in functie de luna in care te-ai nascut

Ce pereche ti se potriveste

Te intrebi daca undeva se gaseste sufletul tau pereche si daca il vei intalni? Iata ce fel de persoana ar trebui sa cauti.

Ianuarie

Daca v-ati nascut in luna ianuarie: Cei nascuti in aceasta luna sunt puternici, independenti si analitici. Ei sunt adevarati lideri, extrem de creativi si usor ies in evidenta in multime. De aceea au nevoie de o persoana puternica care sa ii stie slabiciunile, dar sa nu le foloseasca impotriva lui, scrie Bewoman.ro.

Februarie

Daca v-ati nascut in luna februarie: Persoanele nascute in februarie sunt extrem de intuitive, comunicative si sociabile. Au nevoie de un om care sa ii inteleaga, sa fie iubitor, bland si romantic, iar conversatiile cu el sa fie interesante si distractive.

Suflete pereche karmice: Cine este sufletul tău pereche în funcție de semnul tău Lunar?

Martie

Daca v-ati nascut in luna martie: Cei nascuti in luna martie profita de oportunitatile pe care le ofera viata si castiga bani ușor. Uneori este dificil sa stea cu un om care nu ii inteleg. Persoana potrivita trebuie sa descurcareata, ambitioasa si cu picioarele pe pamant. De asemenea, omul de langa ei nu ar trebui sa fie posesiv.

Aprilie

Daca v-ati nascut in luna aprilie: Aceste persoane sunt extrem de creative, curajoase, inteligente. Sunt foarte ambitioase cu carisma naturala, atrag multi admiratori de-a lungul vietii lor. Persoana potrivita trebuie sa fie puternica, atenta si mai presus de toate – sincera, deoarece nu ierta infidelitatea si pedepseste ever orice tradare. Prin urmare, au nevoie de devotament.

Mai

Daca v-ati nascut in luna mai: Persoanele nascute in luna mai, sunt talentate, artistice, extrem de devotate familiei si prietenilor. Ei cred in sanctitatea casatoriei, astfel incat isi cauta un partener de viata care sa aiba aceleasi principii ca si el. Persoana potrvita trebuie sa isi pastreze promisiunea de a avea grija de familie, sa nu se planga atunci cand este trece printr-o perioada mai dificila.

Suflete pereche sau nu? 5 sfaturi ca sa afli daca este jumatatea ta

Iunie

Daca v-ati nascut in luna iunie: Persoanele nascute in aceasta luna sunt romantice, dar, de asemenea si foarte geloase. Au nevoie de emotii si senzatii noi. Persoana potrivita pentru ei trebuie sa fie o fire dinamica, energica, ambitioasa si inovatoare, care sa vina mereu cu idei noi.

Iulie

Daca v-ati nascut in luna iulie: Sunt persoane sincere, oneste, care stiu sa-si tina familia si prietenii alaturi, dar pot fi sarcastici si cinici, daca au o problema cu cineva. Nu iarta minciunile si ipocrizia, Persoana potrivita trebuie sa fie onesta, loiala si nobila.

Exista 4 tipuri de suflete pereche. Cum le recunosti si cum pastrezi relatia cu ele

August

Daca v-ati nascut in luna august: Persoanele nascute in aceasta luna clada sunt la fel de calde, temperamentale, iubitoare si ambitioase. Se straduiesc sa aiba o viata mai buna si isi ating scopurile cu usurinta. Persoana potrivita ar trebui sa fie distractiva, inclusiv comunicativa. Persoanele inchise si tacute nu au nici o sansa sa ajunga la inima celor nascuti in aceasta luna.

Septembrie

Daca v-ati nascut in luna septembrie: Persoane extrem de inteligente, spirituale, atente care stiu ce vor de la viata. Cea mai mare slabiciune a lor este ca, uneori, isi pierd credinta in ele. Perechea potrivita trebuie sa va dea incredere atunci cand sunteti descurajat si sa se bucure alaturi de dvs cand aveti succese. De asemenea trebuie sa fie o persoana echilibrata si realista.

Octombrie

Daca sunteti nascut in luna octombrie: Sunteti persoane norocoase si va atingeti intotdeauna obiectivele. In plus, sunteti persoane inteligente, fermecatoare si solicitante. Omul de care aveti nevoie, este cel care sa va arate intelegere atunci cand sunteti suparat si incordat, si sa nu va impovareze in mod inutil. De asemenea, trebuie sa fie un prieten bun care este predispus sa imparta cu dvs fiecare problema.

Noiembrie

Daca sunteti nascut in luna noiembrie: Persoanele nascute in aceasta luna sunt foarte optimiste, pozitive si frumoase. Au multi prieteni, pentru ca atrag cu carisma si farmecul lor. Persoana potrvita pentru ei trebuie sa fie mai intai de toate credincioasa si intelegatoare.

Decembrie

Daca v-ati nascut in luna decembrie: Cei nascuti in ultima luna din an sunt filosofi activi, persoane practice. Le place sa se distreze si sa faca tot posibilul pentru a scapa de plictiseala. Omul cel mai potrivit pentru persoanele care s-au nascut in luna decembrie, este sa aiba un sentiment unic al umorului si sa le faca viata interesanta si plina de culoare.

Citeste mai multe informatii utile pe Bewoman.ro.

foto: Depositphotos.com

Exit mobile version