Problemesex

Ce lenjerie intima ti se potriveste in functie de zodie

Ce lenjerie intima ti se potriveste - sfatulparintilor.ro - pixabay-com - woman-in-white-sleeveless-dress-sitting-on-white-bed-3904473

Astrologii au gasit o corelatie intre zodii si lenjeria sexy. Daca vrei sa stii ce lenjerie sexy ti se potriveste, citeste in continuare.

Berbec

Femeia Berbec este foarte romantica si pasionala, de aceea prefera lenjeria intima din dantela rosie si neagra.

Taur

Reprezentantelor acestui semn li se potriveste lenjeria intima cu motive delicate si dantela romantica sau seturi indraznete cu broderie. Satinul este materialul preferat.

Te mai poate interesa: Cum sa arati spectaculos in lenjerie intima

Gemeni

Femeilor Gemeni li se potrivesc lenjeriile extravagante si pline de culoare, cu mai multe detalii, cum ar panglici, margele, paiete, pietre.

Rac

Pentru femeia Rac, lenjeria intima este important sa fie confortabila si practica, sa nu atraga multa atentie, dar in acelasi timp sa fie sexy. De asemenea unor reprezentante le place sa mearga fara lenjerie intima prin casa.

Leu

Leoaicele prefera calitatea, finetea si luxul. Acestora li se potrivesc modelele lucrate manual si scumpe, deoarece ele pastreaza intotdeauna pasul cu tendintele modei.

Nu rata nici: Cinci greseli pe care le faci cand iti alegi lenjeria intima

Fecioara

Fecioarele sunt timide si practice, asa ca sunt capricioase la culoarea lenjeriei intime, si le prefera pe cele din bumbac.

Balanta

Aceste femei nu acorda foarte multa atentie lenjeriei intime. Cu toate acestea, lor le plac modelele cu desene sau motive florale.

Scorpion

Femeilor Scorpion li se potriveste o lenjerie intima excentrica si provocatoare. In general acestea nu prefera culoarea negru, ci nuantele mai luminoase.

Nu rata nici: Cum sa-ti alegi lenjeria intima in functie de forma corpului. Trucuri simple pentru barbati

Sagetator

Femeile Sagetator iubesc aventura si de aceea ele prefera o lenjerie intima cu multa dantela.

Capricorn

Reprezentantele acestui semn adera la lenjeria practica. Lor li se potrivesc seturile traditionale si monocrome.

Varsator

Doamnele din acesta zodie nu sunt capricioase. Ele prefera lenjeria cu modele florale dragute, cu un pic mai mult material.

Pesti

Femeile Pesti sunt personalitati romantice si emotionale si prefera o lenjerie senzuala. Acestora li se potrivesc modele cu pietre, dantela si imprimeu floral.

Citeste si alte informatii utile pe Bewoman.ro.

foto: pixabay.com

Exit mobile version