Problemesex

Cata nevoie ai de dragoste in functie de zodie. Pestii sunt cei mai sensibili

Cata nevoie ai de dragoste

Dragostea are multe fete si dimensiuni. Iata cat de importanta este dragostea pentru fiecare semn zodiacal.

Berbec

Berbecii doresc sa aiba relatii sincere. Minciunile nu numai ca le fac rau, dar ii pot face sa puna capat relatiei. Deci, daca aveti un partener Berbec, fiti sincer cu el, scrie BEWOMAN.RO.

Taur

Sensibilitatea este una dintre cele mai importante atuuri ale Taurului. Reprezentantilor acestui semn zodiacal nu le plac injuraturile si atitudinea nepoliticoasa. Ei ofera afectiune si atentie in dragoste, dar se asteapta sa primeasca la fel.

Gemeni

Reprezentantii Gemenilor le place sa mentina o comunicare constanta cu partenerul lor. Pentru ei nu exista nici un “subiect rusinos”, de care nu pot vorbi. Daca le lipsesc o buna comunicare, ei nu mai au nici un motiv pentru a continua relatia.

Rac

Racii tin foarte mult la familia lor. In plus, ei nu numai ca doresc sa fie ingrijiti, dar ei vor sa dovedeasca un rol de protector intr-o relatie. De asemenea, insista pe monogamie in relatia lor.

Leu

Leii tanjesc in mod constant sa fie in centrul atentiei. In general acestia sunt foarte libertini, dar, pe de alta parte, in dragoste ar dori sa experimenteze multa pasiune.

Fecioara

Fecioarele apreciaza foarte mult sinceritatea, bunatatea si dragostea. Pentru ele este important ca partenerul lor sa le sustina, sa le sfatuiasca si sa mearga impreuna intr-o singura directie.

Balanta

Balanta are nevoie de pace si armonie in viata amoroasa. Are nevoie de un partener care poate echilibra ambele parti ale scalei. Apreciaza intotdeauna oamenii care sunt deschisi pentru ei si sunt dispusi sa le ofere multa dragoste.

Scorpion

Fara sinceritate si onestitate, Scorpionul se simte gol. O viata intima excelenta este, de asemenea, foarte importanta pentru reprezentantii acestui semn. Nu le place sa aiba secrete cu partenerul, deoarece ei doresc o relatie pasionala si sincera.

Sagetator

Sagetatorii sunt dispusi sa faca compromisuri in dragoste. Acestia sunt aventurosi, le plac provocarile in dragoste. De asemenea, pentru ei este foarte important sa faca diverse experimente in viata de cuplu.

Capricorn

Daca partenerul dvs este un reprezentant al acestui semn zodiacal, trebuie sa stiti sa luptati pentru dragostea lui. La randul lor, acestia se dedica in intregime unei relatii, atat timp cat dragostea este reciproca.

Varsator

Varsatorul este unul dintre semnele zodiacului cele mai pasionale. Prin urmare, pentru reprezentantii acestui semn, este extrem de importanta viata intima. Varsatorii sunt atrasi de persoanele care au calitati si care se evidentiaza in fata lor.

Pesti

Pestii sunt cei mai vulnerabili membri ai zodiacului. Ei au nevoie de protectie si delicatete in dragoste. Ei au nevoie de un partener care este plin de compasiune, care sa ii protejeze, sa le ofere dragoste si multe surprize romantice.

Citeste si alte tipuri de horoscop pe BeWoman.ro.

 

Imagine de Tú Anh de la Pixabay

Exit mobile version