Problemesex

Care sunt punctele tale forte si slabiciunile sexuale in functie de zodie

slabiciunile sexuale in functie de zodie

Chiar daca nu esti mare amator de horoscoape si previziuni, cu siguranta esti curios, macar din cand in cand, sa afli curiozitati despre zodia ta. Te-ai gandit vreodata sa afli care sunt punctele tale forte sau slabiciunile din punct de vedere sexual? Citeste mai departe.

Astrologii au pregatit lista cu plusurile si minusurile fiecarei zodii in parte.

Berbec

Berbecul este foarte serios, atat in pat, cat si in viata de zi cu zi. Este curajos si fara inhibitii. Din pacate, insa, energia lor debordanta poate fi obositoare pentru partenerul de cuplu.

Taur

Taurul este foarte senzual in pat, se excita usor si este maestru in crearea unei atmosfere foarte romantice. Ca puncte slabe se pot marca lipsa spontaneitati si tendinta spre rutina in pat.

Citeste si: 6 calitati ESENTIALE pe care femeile la cauta la un barbat

Gemeni

Gemenii isi impresioneaza potentialii parteneri prin inteligenta sclipitoare si dorinta de aventura. Ei merg inainte, indiferent cat de indecenta ar fi o propunere. Partea proasta este ca isi pierd repede interesul, ceea ce are repercusiuni serioase asupra libidoului.

Rac

Racul este adeptul sexului meticulos, bazat pe sentimente profunde si conexiuni spirituale intre parteneri. Nu il vei vedea angajati in aventuri de-o noapte. Ca slabiciune sexuala poate fi marcata schimbarea rapida de stare si transformarea lui din partener sexual pasional intr-un om rece si calculat.

Leu

Leul este extravagant, mandru, spontan. Isi rasfata partenerul cu cine luxoase, bauturi fine, cadouri scumpe. Cu toate acestea, poate deveni egoist uemarindu-si propria placere, uitand de partener.

Nu rata nici: 7 calitati pe care barbatii le cauta la femei

Fecioara

Fecioarele sunt masini de oferit placere. Sunt oricand pregatiti sa isi urce partenerul de sex pe culmile extazului. Partea proasta este ca nu preiau initiativa si asteapta tot timpul ca partenerul sa le faca avansuri.

Balanta

Balantele sunt partenerii perfecti. Isi trateaza jumatatea cu eleganta, iar intalnirea in pat este o experienta seducatoare. Partea proasta este ca evita conversatiile dificile, ceea ce poate lasa nerezolvate mai multe probleme conjugale. Iar acest lucru va duce la acumulare de frustrari.

Scorpion

Scorpionii sunt avizi dupa sex, fara prejudecati, fara inhibitii. Nu vei gasi un partener mai devotat in a-ti satisface dorintele sexuale decat Scorpionul. Cu toate acestea, pleaca imediat ce simte ca te joci cu focul. Nu-i place sa fie tradat.

Te mai poate interesa: Cele 11 calitati ale femeii perfecte in ochii oricarui barbat

Sagetator

Sagetatorul face din sex o experienta distractive, in care partenerii sa se simta bine, sa fie binedispusi. Partea proasta este ca in libertinajul lor dau impresia ca nu iau in serios relatia si sunt prea detasati.

Capricorn

Despre Capricornii se spune ca sunt seriosi si reci. Poate fi adevarat, dar nu in pat. Sunt foarte inventivi la capitolul sex si le place sa experimenteze. Ei nu exceleaza, insa, la capitolul comunicare, iar partenerul trebuie sa ghiceasca ce le place.

Varsator

Varsatorul se plictiseste foarte repede, iar rutina il omoara. Pentru el sexul este un domeniu in care isi poate pune imaginatia la lucru, iar partenerul trebuie sa fie pregatit. Partea negativa este ca par detasati cand fac amor, ca o fac doar pentru a mai bifa o experienta, fara alte conexiuni de ordin mental sau sentimental.

Pesti

Pestii sunt in cautarea sufletului pereche cu care sa experimenteze in dormitor tot ce le trece prin cap. Sunt foarte priceputi in decodificarea limbajului trupului si stiu exact ce vrea partenerul. Sunt insa foarte sensibili si se retrag imediat  daca se simt nedoriti.

Sursa: shared.com

Pixabay.com

Exit mobile version